>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy można cofnąć zakład?

A 0

alucard

Użytkownik
Czy można cofnąć zakład?
Ponieważ dałem na taki co bedie dopiero pod koniec lutego (przez przypadek) a mi sie nie chce tyle czekac :/
Buk: BAH

R 0

rafal86-86

Użytkownik
Czy można cofnąć zakład?
Ponieważ dałem na taki co bedie dopiero pod koniec lutego (przez przypadek) a mi sie nie chce tyle czekac :/
Buk: BAH
u któregoś bukmachera można było przez 15 min od postawienia ale nie kojarze nazwy. w unibecie można cofnąć zakład live ale nie zwracają całej stawki

K 18

klakson

Użytkownik
tak w doxxbet jest taka opcja ze po do 15 minut możesz anulować zakład. A w unibecie jest tak że po prostu wycofujesz zakład tracąc pewną część pieniędzy tak również jest w gamebookerze ????

strzala 377

strzala

Użytkownik
Nie wiecie czy w bet-365 można cofnąć zakład?

Jeżeli można to w jaki sposób?
Jeżeli chodzi Ci o bet365 to jeżeli mecz jeszcze nie wystartował i poprosisz ładnia na chacie, wytłumaczysz się pomyłką to Ci usuną zakład i zrobią zwrot oraz zaznaczą że nie mogą tak robić i że jest to wyjątkowa sytuacja ( Raz mi cofneli zakład na bet365 po 3 miesiacach znów miałem taką prośbę - za drugim razem odmówili )

M 20,3K

musampha

Użytkownik
Mi również bet365 anulował zakład gdy poprosiłem na chacie, ale musiałem się gęsto tłumaczyć i podobnie jak strzala za drugim razem to już nie przeszło.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Kiedyś zrobiłem cholerną pomyłkę na bet365.
Robiłem AKO. Na początek dwa zdarzenia, wpisałem stawkę w okienko &quot;Duble&quot; nie zatwierdzając zakładu, po chwili dodałem jeszcze jedną pozycję i wstukałem stawkę w &quot;Treble&quot; nie zauważając, że w &quot;Duble&quot; stawka też została. Robiąc trebla zagrałem za dużo mniejszą kasę niż tego chciałem zagrać dubla. Zatwierdzonego zakładu cofnąć nie chcieli, chociaż rozmawiałem dwa razy z kim innym na czacie grzecznie prosząc i będąc miłym. Może wielkość stawki ma znaczenie? Bo wtedy była ona spora

M 20,3K

musampha

Użytkownik
Ciężko powiedzieć. Być może chodzi o to jakiego typu jest to błąd. Ja miałem dość łatwo do udowodnienia, że się pomyliłem, bo stawiałem zakład under/over i na oba były takie same kursy więc pomyłka w takim wypadku jest jak najbardziej zrozumiała.

H 902

hank

Użytkownik
Mi wiele razy cofali, głownie tenisowe gdy pogoda uniemożliwiała rozegranie spotkanie. Zawsze dzwonilem, i nie było problemu.

Do góry Bottom