>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

czy ktoś ma do nich jakiś kontakt

K 0

kaspinho1946

Użytkownik
Tak jak w temacie czy ktoś z was posiada do nich jakiš działający numer telefonu albo emeil na ktòrego odpisują bo od tygodnia zero kontaktu z nimi a mam troszkę kasy do wypłacenia tam a muszę zweryfikować konto

C 445

cristovao

Użytkownik
5 dni to nic, ja czekałem na e-mail z odpowiedzią 23 dni, niestety ale kontakt ze Skrill to ich poważna wada czasem bardzo denerwująca i zniechęcająca do korzystania z tego portfela no chyba, że tam przy obsłudze online pracuje 10 osób i tylko jedna zna j. polski (to tak żartem)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja czekałem od 5 do 7 dni.... Bardzo ciężko ostatnio u nich z kontaktem. Telefonicznie też trochę trwa...

K 0

kamilekndm

Użytkownik
WItam,
Przepraszam , że piszę tutaj ale mam inne pytanie po części związane również ze skrillem.
Zastanawiam się czy nie będzie żadnych podtekstów prawnych jak wpłacę ze swojego konta na konto buka np. bet365 a ewentualną wygraną przeleję na skrilla i potem do siebie na konto w banku, jak myślicie czy mogę mieć jakieś kłopoty ze strony Urzędów itp że wpłacam na konto nielegalnego w Polsce buka?
Pzdr
Kamil

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Będzie masa podtekstów prawnych i zaproszą Cię na przesłuchanie do 2 tygodni od momentu otrzymania przelewu.Polecam grać w legalnych polskich bukach.
Powodzenia Kamilu

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
WItam,
Przepraszam , że piszę tutaj ale mam inne pytanie po części związane również ze skrillem.
Zastanawiam się czy nie będzie żadnych podtekstów prawnych jak wpłacę ze swojego konta na konto buka np. bet365 a ewentualną wygraną przeleję na skrilla i potem do siebie na konto w banku, jak myślicie czy mogę mieć jakieś kłopoty ze strony Urzędów itp że wpłacam na konto nielegalnego w Polsce buka?
Pzdr
Kamil
Nie ten temat. Wątek o który napisałeś jest poruszony w temacie
http://forum.bukmacherskie.com/f98/ustawa-hazardowa-prawo-hazardowe-cz-2-a-58266-237.html#post5338235
Znajdziesz tam conajmniej kilkaset odpowiedzi na twoje pytanie, praktycznie post pod postem, ale proponuje nie czerpać wiedzy z forum a z wiarygodnych źródeł informacji.
Będzie masa podtekstów prawnych i zaproszą Cię na przesłuchanie do 2 tygodni od momentu otrzymania przelewu.Polecam grać w legalnych polskich bukach.
Powodzenia Kamilu
???? a potem już pozostanie Ci tylko czarny chleb i czarna kawa...

F 10

forioku

Użytkownik
+44 203 308 2520; dzwonimy pod ten nr wybieramy cyferke 7 ( inny jezyk) potem cyferke 1(polski) i czekamu na konsultanta mi po 2 minutach rozmowy zweryfikowali konto i znieśli limit
najlepiej dzwonic ze skype ja czeklem na konsultatna 10 minut + 2-3 min rozmowy a zaplacilem 99 groszy

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
najlepiej dzwonic ze skype ja czeklem na konsultatna 10 minut + 2-3 min rozmowy a zaplacilem 99 groszy
Potwierdzam rozmowa na skype bez względu na czas jej trwania kosztuje 1zł. Z normalnego telefonu zapłaciłem kiedys prawie 20zł a nawet się nie połączyłem bo czekałem na konsultanta. Chyba zapłaciłem tylko za posłuchanie muzyczki. Tak że nie przepłacać.

paczek303 133

paczek303

Użytkownik
Z tych wymienionych najlepiej jeśli piszecie do bok@mb bo z tego co pamiętam to od razu kierują do polskiego supportu, sam pisałem w ostatnio w piątek i odpisali mi w poniedziałek ( czyli weekendy wolne mają :p )

Do góry Bottom