>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy jest system który daje zysk.

L 1

luqas87

Użytkownik
Tak sobie myślę, kilkaset systemów już w tym dziale opisanych i w związku z tym mam pytanie: Czy Ktoś z Was osiąga chociaż małe ale w miarę regularne zyski grając jakimkolwiek systemem?? Jeżeli tak, proszę powiedzieć jaki to system ??
Ja osiągałem przez ok. rok małe zyski ale regularne grając progresję na remis -tzw. ciągi weekendowe, miałem 12 poziomów. Niestety po roku przez własne błędy przepadło, ale wnioski mam takie, że jak wchodzić w progresję to z bardzo dużymi pieniędzmi, bo co mi z tego, że przez rok wygrywałem grosze, a na końcu straciłem znacznie więcej.
Jeszcze jeden system miałem, ale to tylko w teorii się sprawdzał, niestety nie stać mnie na niego, choć potrafiłby przynieść duże zyski. To takie 5z 9 po 3 remisy na kuponie. Łącznie 84 kupony były. I jak się przeanalizuje ligę 2 hiszpańską albo 2 włoską z poprzednich lat to kilka razy w sezonie była kolejka w której padło 6-7 remisów, a to dawało ponad tysiąc złotych zysku. Jednak trzeba było mieć masę kasy żeby wyczekać do tego momentu.
Z góry wielkie dzięki.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jeszcze jeden system miałem, ale to tylko w teorii się sprawdzał, niestety nie stać mnie na niego, choć potrafiłby przynieść duże zyski. To takie 5z 9 po 3 remisy na kuponie. Łącznie 84 kupony były.
Chyba masz na myśli system 3z9 bo to on ma 84 zakłady i możesz go grać na 1 kuponie systemowym.
Myślę, że jednak stać Cię na grę nim - ponieważ w Totolotku możesz zagrać już za 0.05zł za kombinację a zatem za ten system 3z9=84 zapłacisz 84*0.05zł=4.2zł
I skoro się - jak piszesz - sprawdzał , to rychło dojdziesz do znacznie większych stawek niż te 0.05zł ????
P.s: zwróć jednak uwagę na to, że gwarancję wygrania 1 kuponu masz dopiero przy trafieniu 5z9 remisów - a zatem jeśli masz taką skuteczność w ich trafianiu ( bo teoretycznie Ci się sprawdzał ) to żaden system nie jest Ci potrzebny, gdyż gra singlami przy skuteczności 55.55% ( 5z9 ) na poziomie kursów z typów remisowych daje bajońskie dochody!
Pzdr.
edi8

.

trutana 211

trutana

Użytkownik
ciezko powiedziec jak narazie obserwuje na tym forum rózne sposoby grania , sam próbowałem coś ugrać i nic wtopa 320 zeta , ale ostatnio biore sobie 2 meczykli po kursie 1,4 typ 1x i sobie pykam za 20 badz 40 zeta jestem na zero , sam zdecyduj jaki sposób grania daje ci małe zyski i dobrą zabawa

P 0

poli_x

Użytkownik
ja ostatnio analizuję w meczach live to że bramka nie padnie przez pierwsze 15 minut,bardzo zadowalające wyniki mam,ale to tylko obserwacyjne ;) bo jeszcze pieniędzy większych nie stawiałem.Ale polecam sprawdzić.zazwyczaj pierwsze bramki padają po 20 minucie,około 45 i średnio albo po pierwszej połowie miedzy 45 a 60 albo przy końcu 75-90 oczywiście z tym jest różnie,jeżeli pierwsze 15 minut wejdzie,i w meczu nie dzieje się nic sensownego można ryzykować,ale jak do połowy w meczu jest juz ze 2-3 bramki to obstawianie po 45 minutach jest dość ryzykowne.

tremen 10

tremen

Użytkownik
ja mam system na progresje testowany przezemnie przez tydzień na 70 prób tylko 5 razy 2 stopień progresji i napewno więcej niż 3 stopnie nie będzie, więc wam też życze powodzenia w szukaniu waszego systemu
życzę powodzenia
niech się darzy ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
ja mam system na progresje testowany przezemnie przez tydzień na 70 prób tylko 5 razy 2 stopień progresji i napewno więcej niż 3 stopnie nie będzie, więc wam też życze powodzenia w szukaniu waszego systemu
życzę powodzenia
niech się darzy ????
Wybacz ale muszę - ????
Testowany przez tydzień? To ma być miarodajne?
Ty chcesz tą swoją progresję prowadzić kompletnie na ślepo i bez zzastanowienia? Bez umiejętnego dobierania spotkań?
Jeśli tak to bardzo mi przykro - szybko się pożegnasz z kasą

Do rozmów o Progresji służy odpowiedni temat - Progresja

strzala 377

strzala

Użytkownik
Jest jeden system dający 100% gwarancji zysku. Progresja. Niestety nie ma lekko, żeby móc mieć w miare wysokie zystki z tego trzeba dysponować nawet grubymi milionami ( mamy 500 milionow i mozemy sobie grac progresja 50tys-100tys-200tys-400tys itd... ) I na bank, jezeli beda to odpowiednio dobierane spotkania to będzie ogromny zysk.
Oczywiscie mozna nawet z 500 zł robić z tego zystki, ale groszowe...

pozdrawiam

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Jest jeden system dający 100% gwarancji zysku. Progresja.
Teoretycznie tak, ale jak zawsze życie weryfikuje te plany i w praktyce jest to najszybszy sposób do bankructwa.
Nawet grając progresję od 500 zł, załóżmy że jesteśmy na 10 poziomie progresji i nagle okazuje się że musimy obstawić z 10 tysięcy czy tam ileś, a bukmacher nie przyjmuje nam tego zakładu. Bo każdy normalny bukmacher ma limity.
Jakbym miał 500 milionów to nie bawiłbym się w zakłady ???? .

strzala 377

strzala

Użytkownik
Aka Shakal, ja rozumiem, oczywiscie, ja tez nie bawilbym się w zakłady mając nawet 100 milionów ???? . Ale temat tematu ( masło maślane ) brzmi czy jest pewny sposob na zysk i oczywiscie ze jest. Racje masz rowniez z tym ze ciezko by bylo potem grac progresje gdyby kolejne stopnie nie wchodzily, trzebaloby grac na XX ilości buków a potem by trzebało robić nowe konta w innych domach ( mając 500 mln to nie problem ;p ) i ogolnie sporo cyrku, ale wkoncu by weszlo na pewno ( zalozywszy ze bylyby to mimo wszystko typy przemyslane a nie grane na zasadzie chybił trafił )
pozdro ????

king_roger 12

king_roger

Użytkownik
Tak się zastanawiam, czy nie lepiej byłoby zamiast poszukiwać ciągle jakiś systemów, co to gwarantują bądź mają przynieść jakieś oczekiwane korzyści zainteresować się na poważnie jakąś dyscypliną sportu, poświęcić jej swój czas, szukać informacji, kontakty, analizować. Ja mam swoje zdanie na temat tych wszystkich systemów i one oczywiście mogą przynieść jakiś tam zysk w długim okresie, ale do tego trzeba mieć bardzo dużo gotówki na taką grę i odpowiednią psychikę.
Bo przecież gdyby istniały takie systemy dające zyski graczom to ten cały biznes byłby nieopłacalny. Bo jak słyszę o systemach, to czasem mam nieodparte wrażenie, że niektórzy chcą się wzbogacić małym kosztem. Oczywiście nie krytykuje takiego sposobu postępowania, ale najlepszym sposobem moim zdaniem przynoszącym jakiś tam zysk i satysfakcję z gry jest tzw. &quot;specjalizacja&quot; w danej dziedzinie sportowej.

wincent 150

wincent

Użytkownik
zauważyłem że prawie wszystkie wypowiedzi użytkowników negujesz. napisz jakim systemem/ sposobem gry Ty ogrywasz buka ???
Gram prawie wyłącznie tenis, prawie wyłącznie na betfair i prawie wyłącznie na zawodników( wta zazwyczaj nie gram) których gre widziałem.
Poza tym progresja wiąże się z tzw. złudzeniem hazardzisty , czyli przekonaniem że jeśli zaszło jakieś zdarzenie to zmienia się szansa że kolejne zdarzenie NIEZALEŻNE będzie miało miejsce ( np. jeśli w ruletce wypadło 5x czarne to jest większa szansa że wypadnie czerwone niż gdyby wypadło wcześniej np. R-B-B-R-R , ALBO że jeśli jakaś drużyna nie zremisowała od 15 meczy to jest strasznie duża szansa że zremisuje...). Głupota, no ale jak na forum średnia wieku to jakieś 16-18 lat, to można być ignorantem. Zresztą wasza kasa, wasz problem.

M 46

metalista

Użytkownik
Panowie, a po co szukać systemów bukmacherskich i &quot;mocować się&quot; aby w najlepszym wypadku wyjść na zero. To do niczego nie prowadzi. Oczywiście są na forum chojracy, którzy zawsze są na &quot;letkim plusie&quot;, ale kluczem do do tego, aby zarabiać u buka jest przyznanie sie przed samym sobą: &quot;Jestem słaby w te klocki i bukmacherka nie jest dla mnie&quot;
Jeśli ktoś na swoje zasady i potrafi zachować dyscypline to polecam trading na giełdzie Betfair. (można poczytac mój temat na forum w dziale z kuponami) Dzieki tradingowi można generowac stałe zyski w długim okresie czasu, a nie jednorazowe bukmacherskie wygrane, oparte na szczęściu...

C 0

craig

Użytkownik
Gram prawie wyłącznie tenis, prawie wyłącznie na betfair i prawie wyłącznie na zawodników( wta zazwyczaj nie gram) których gre widziałem.
Poza tym progresja wiąże się z tzw. złudzeniem hazardzisty , czyli przekonaniem że jeśli zaszło jakieś zdarzenie to zmienia się szansa że kolejne zdarzenie NIEZALEŻNE będzie miało miejsce ( np. jeśli w ruletce wypadło 5x czarne to jest większa szansa że wypadnie czerwone niż gdyby wypadło wcześniej np. R-B-B-R-R , ALBO że jeśli jakaś drużyna nie zremisowała od 15 meczy to jest strasznie duża szansa że zremisuje...). Głupota, no ale jak na forum średnia wieku to jakieś 16-18 lat, to można być ignorantem. Zresztą wasza kasa, wasz problem.
jak najbardziej zgadzam się ze progresja na remisy nie ma większego sensu, praktyczne żadnego. ale powiedz co uważasz o progresji na własne ako. powiedzmy ze ustalasz sobie ako w granicach 2 i grasz tym na progrecje. minus jest jeden - musisz miec duzy budzet na jedna progresje(w granicach 10 000 - 15 000 zł, z limitami nie ma żadnych problemów oczywiście bo można grac u kilku bukow ten sam kupon). rozpisujesz sobie progresje na 10-13 poziomów i grasz. jeśli nie trafisz ako 2 w 13 stopniach to jesteś downem ???? co o tym sadzicie ?

msjr 0

msjr

Użytkownik
do 13 krokow progresji po kursie 2,0 potrzeba Ci okolo 16tys przy zalozeniu ze wygrywasz 2 zl po wygranym kuponie. Tak wiec grajac stawiajac na wysokim, ktoryms z kolei poziomie 4096 zl i tak wygrasz tylko 2. stawiajac taka kase i przegrywajac zaklad (przypominam dla zysku 2 zl) smialo mozesz powiedziec ze jestes downem.
Proponuje zamiast pisac bzdury zwiac kartke olowek i kalkulator i policzyc troche oplacalnosc systemu
Zeby cokolwiek na tym systemie zarobic musialbyc miec o wiele wiekszy budzet.

Do góry Bottom