>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

czy hokej da sie ogarnac?

M 0

manko_wlkp

Użytkownik
jak w temacie. w porownaniu z pn,ta dyscyplina jest jak loteria. nie wiem jak mozna na tym wygrywac. przegladajac staty dot. hokeja widac faworyta, ktory... przegrywa z najgorszym zespolem w lidze. co wiecej takie sytuacje zdarzaja sie o wiele czesciej niz w pn. lecac &#39;po kursach&#39; tez nie wiele mozna zdzialac, bo i tak malo co wchodzi. wiec ja sie pytam:na co trzeba uwazac przy analizie spotkan? bo tu chyba chodzi o cos wiecej niz staty...

escabar 24

escabar

Użytkownik
jak w temacie. w porownaniu z pn,ta dyscyplina jest jak loteria. nie wiem jak mozna na tym wygrywac. przegladajac staty dot. hokeja widac faworyta, ktory... przegrywa z najgorszym zespolem w lidze. co wiecej takie sytuacje zdarzaja sie o wiele czesciej niz w pn. lecac &#39;po kursach&#39; tez nie wiele mozna zdzialac, bo i tak malo co wchodzi. wiec ja sie pytam:na co trzeba uwazac przy analizie spotkan? bo tu chyba chodzi o cos wiecej niz staty...
przede wszystkim bramkarze, kto wystąpi, kto kontuzja (w sumie najważniejsze bo np jak wyleci dwóch podstawowych z defensywy? to czasami i ciężko wygrać z tym ostatnim) forma i ostatnie mecze drużyny też ważne.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Escabar ma dużo racji, dodam coś od siebie. Trzeba piekielnie uważać z grami przeciwko beniaminkom ligi i zespołami dużo słabszymi od przeciwnika, często dochodzi do zlekceważenia takiego zespołu co jest dużo bardziej kosztowne niż w przypadku kopanej i granie po kursach 1,35-1,5 jest nie opłacalne. Kontuzje, kary, atmosfera w zespole, styl gry w ostatnich spotkaniach (co akurat dla mnie jest niesamowicie ważne) który nie przekłada się na wyniki (bowiem za którymś razem jak zespół zaskoczy to robi dużą niespodziankę), H2H, w hokeju bardzo ważnym aspektem jest własna tafla, częstotliwość gry - kalendarze są różnie układane i może się zdarzyć, że zespół musi zagrać 3-4 spotkania w tygodniu i przejechać nie mal cały kraj to również jest męczące, dobrym sposobem może być szukanie spotkań na przełamanie serii zwycięstw/porażek. Najlepsze statystyki nigdy nie zastąpią możliwości własnej oceny zespołu, dobrze jest więc zobaczyć mecz konkretnej drużyny chociażby w tv. Po za tym umiejętność gry w przewadze, bronienia w osłabieniu, szerokość składu, obiecane premie, zobacz czy np. w następnej kolejce zespół na który chcesz postawić nie czeka jakieś arcy prestiżowe spotkanie bo w tedy lepiej odpuścić. No i najważniejsze - przeczucie ;)

bohunnn 0

bohunnn

Użytkownik
A ja mam prośbę do by Grzecho i Escabara, moglibyście podać gdzie takie info można znaleźć? Jakie stronki oferują najlepsze staty do hokeja? Proszę was o odpowiedź.

escabar 24

escabar

Użytkownik
A ja mam prośbę do by Grzecho i Escabara, moglibyście podać gdzie takie info można znaleźć? Jakie stronki oferują najlepsze staty do hokeja? Proszę was o odpowiedź.
nie wiem z czego chcesz staty (jakie ligii, bo różne strony do różnych lig)
ja w 99% z hokeja gram NHL, źródło wiedzy to przede wszystkim :

http://www.cbssports.com/nhl/ - w odpowiednich zakładkach masz praktycznie wszystko, kontuzje staty drużyn, staty poszczególnych zawodników, opinie ekspertów, i wiele innych.

do tego:

nhl.com

oraz domowe strony poszczególnych drużyn (rzadziej, ponieważ i tak wszystko jest na cbs.

Jeśli interesują Cie staty z KHL lub innych lig w europie napisz do foxa, ale pamiętaj, lepiej przyłożyć się do jednej konkretnie niż &quot;ogarniać wszystko i nic&quot;.

powodzenia!

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Ja także nie korzystam z masy linków itd zazwyczaj opieram się na sprawdzonym nhl.com gdzie znajdziesz WSZYSTKO jeśli chodzi o tą ligę. Polecam jednak jeśli chcesz coś mocno ogarnąć obserwacje własną, oglądaj mecze, skróty, interesuj się newsami ale obstawianie czegoś na sucho tylko po tym co się przeczytało przynajmniej dla mnie jest niepełne i to trochę olewanie tematu.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
nie wiem z czego chcesz staty (jakie ligii, bo różne strony do różnych lig)
ja w 99% z hokeja gram NHL, źródło wiedzy to przede wszystkim :

http://www.cbssports.com/nhl/ - w odpowiednich zakładkach masz praktycznie wszystko, kontuzje staty drużyn, staty poszczególnych zawodników, opinie ekspertów, i wiele innych.

do tego:

nhl.com

oraz domowe strony poszczególnych drużyn (rzadziej, ponieważ i tak wszystko jest na cbs.

Jeśli interesują Cie staty z KHL lub innych lig w europie napisz do foxa, ale pamiętaj, lepiej przyłożyć się do jednej konkretnie niż &quot;ogarniać wszystko i nic&quot;.

powodzenia!
Służę pomocą w statsach,ja ostatnio NHL omijam szerokim łukiem 2,3,4 lata temu trzepałem talary zaa morza w tempie expressowym,teraz wolę szukać wynalazki po statsach,nawet z niższysz lig europejskich oraz egzotyki.Pozdrawiam fox71.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Jeśli chodzi o Europę (bo zza oceanu lig nie ruszam) to staty/info i składach/jakieś krótkie zapowiedzi na pewno przed każdym spotkaniem znajdziesz na stronach klubowych, warto też poszukać jakiegoś forum kibiców bo tam też dużo info znajdziesz. Z Europą jest ten problem że przyda się dobry translator, bo jeśli zespoły mają anglojęzyczne strony to jest ok, niemiecką/austriacką/szwajcarską też da się ogarnąć z podstawą słownictwa, czeska i słowacka podobnie, problem jest już z skandynawią. Na wszystko jednak da się zaradzić.

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Da sie...

Przeczucie=&gt;wlasna tafla=&gt;kontuzje=&gt;przelamania=&gt;ilosc meczy=&gt;kontuzje klasowych zawodnikow=&gt;forma bramkarzy=&gt;kurs=&gt;ilosc remisow=&gt;finanse i organizacja=&gt;inne...

Plusy grania hokeja:
- kursy,
- mozliwosc typowania 50/50%
Minusy:
- &quot;ostentacyjny&quot; live

Do góry Bottom