>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Czy gra systemem 3 z 5 ma sens ?

M 0

masone

Użytkownik
Witam

Myślicie że ma sens gra systemem 3 z 5 ? Oczywiście kursy wszystkich zdarzeń musiała by być powyżej 2 zł. Tygodniowo posyłał bym 1 maksymalnie 2 takie kupony. Co wy na to ? Przy 3 prawidłowo trafionych typach zwracam mi się stawka a więc dużo nie ryzykuję bo trafić 3 mecze z oferty na cały tydzień to chyba nie jest rzecz wybitnie trudna.

Czekam na wasze opnie.

Pozdrawiam

S 1

szkot80

Użytkownik
Kursy powyżej 2.0 nie jest takie łatwe żeby wytypować . Gdyby w tygodniu można było z 5 typów wytypować prawidłowo przynajmniej 3 z kursem 2.0 to wiele osób trzepało by na tym niezłą kasę . Według mnie kurs 2.0 to loteria , chyba że wiesz o osłabieniach itp. przed bukmacherem i wykorzystujesz ich mały poślizg w zmianie kursów . Spróbuj na chwilę obecną grać za wirtualne pieniądze , zobacz ile uda Ci się wytypować bo szkoda od razu wtapiać kasę. Poza tym typując 5 meczy z czego 3 dobrze z kursem 2.0 grając tylko singlami myślę że więcej udało by się ugrać niż systemem 3 z 5 .

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Odpowiadając na pytanie zawarte w tytule tematu: każda gra polegająca na wyszukiwaniu valuebetów ma sens tylko i wtedy gdy dobre są typy. System 3z5 może być twoim sposobem na zarobek. I nie ma tu wcale mowy o ograniczeniu (choć to już zależy od ciebie) że kursy byłyby wyższe od 2,0 (kursy nie mają jednostki).

Otrzymane punkty reputacji: +4
M 0

masone

Użytkownik
Witam
Nie nastawiam się na duże zarobki. Single odpadają z tego względu że gram u naziemnych i jest to średnio opłacalne. Pomysł z treningiem &quot;na sucho&quot; to myślę dobra opcja i chyba się zdecyduję. Będę jeszcze dzisiaj sprawdzał symulację innych systemów, kursów, coś pokombinuję.
Pozdrawiam

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Każda gra ma sens tylko trzeba skutecznie typować systemy 3z 5 3z4 2z3 wszystkie są dobre natomiast kurs 2.0 jest bardzo trudny do trafienia.

M 0

masone

Użytkownik
Tak wiem wiem przeprowadziłem już parę symulacji i jak na razie bardziej opłacalnym wydaje mi się system 3 z 4 przy kursach zdarzeń większych bądź równych 1,70. Będę kombinował dalej, nie wykluczone że założę temat i poćwiczę &quot;na sucho&#39;. Dzięki wszystkim za pomoc.
Pozdrawiam

olo 2,4K

olo

Użytkownik
&gt;&gt; Tutaj &lt;&lt; masz rozpiski wszystkich (a przynajmniej większości) dostępnych systemów.

Co do opłacalności to Maciek dobrze Ci powiedział, jak będą dobre typy to i system będzie opłacalny. System generalnie nie służy do wygrywania jako takiego tylko do maksymalizacji zysku oraz minimalizacji ewentualnych strat.

Do góry Bottom