>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy Expekt wymaga skanu dowodu osobistego??

B 0

bartek194

Użytkownik
Chodzi mi o wypłaty z konta gracza. Słyszałem że w Expekcie wymagają przy pierwszej wypłacie przesłania im skanu dowodu. Czy to prawda??????????

I jeszcze jedna rzecz. Zastanawia mnie sprawa podatku od wygranych. Trochę o tym czytałem ale jest to niejasne. Trzeba płacić czy nie???????? Chodzi mi o większą kasę.

Z góry dzięki za pomoc

I 0

imported_o_o

Użytkownik
Re: Czy &lt;a href=
I jeszcze jedna rzecz. Zastanawia mnie sprawa podatku od wygranych. Trochę o tym czytałem ale jest to niejasne. Trzeba płacić czy nie???????? Chodzi mi o większą kasę.
Nie trzeba, bo w świetle polskiego prawa dochody z zakładów internetowych to dochody z przestępstwa a dochodów z przestępstwa opodatkowywać nie można.

J 0

jack-d

Użytkownik
Wszedzie wymagaja skanu dowodu. Albo innego dokumentu potwierdzajacego twoja tozsamosc. Tzn jezeli chcesz wybrac kase, bo wplacac to mozesz nawet jak masz 5lat.

krzysiekow 0

krzysiekow

Użytkownik
Wszedzie wymagaja skanu dowodu. Albo innego dokumentu potwierdzajacego twoja tozsamosc. Tzn jezeli chcesz wybrac kase, bo wplacac to mozesz nawet jak masz 5lat.
Bzdura :p

Kilkanaście razy wypłacałem z Expekta kaske (i to nie małe sumy) i nigdy nie chcieli żadnego scanu dowodu ani żadnego potwierdzenia tożsamości poprzez scan :mrgreen:
Nie tylko oni zresztą bo i SB,Unibet... itd też nic takiego nie wymagali przy wypłacie ;)

Do góry Bottom