panowie czy ja dobrze rozumiem ze jesli gramy hc azjatycki +0,75 :
- u bukmachera A z kursem 5,55
- u bukmachera B z kursem 6
to wychodzi mi surebet z zyskiem 188,31 % ???????? czy wogóle ja zle rozuemiem ten zaklad i jesy mozliwosc przegranej ?
Handicap 0:3/4
(0.75) lub (0.5 & 1)
Milan -1/2,-1
Juventus +1/2,+1
Stawiając na Milan (-3/4) cały Twój zakład wygrywa, jeżeli Milan wygra różnica co najmniej dwóch bramek; jeśli wygra dokładnie jedną bramką to połowa Twojej stawki wygrywa a połowa jest zwracana; natomiast, jeśli zremisuje lub przegra to cały Twój zakład przegrywa.
Stawiając na Juventus(+3/4) cały Twój zakład wygrywa, jeżeli Juventus wygra lub zremisuje; jeśli przegra dokładnie jedną bramką to połowa Twojej stawki przegrywa a połowa jest zwracana; natomiast, jeśli przegra różnicą, co najmniej dwóch bramek, to cały Twój zakład przegrywa.
........
Handicap 0.5,1
Drużyna oddająca 0.5,1 gola na starcie:
Wygra różnicą 2 goli lub więcej - wszystkie zakłady na tą selekcję będą wygrane.
Wygra dokładnie różnicą 1 gola - połowa stawki zostanie rozliczone po kursie na wybraną selekcję. Druga połowa stawki zostanie zwrócona.
Remis lub przegra dowolną różnicą bramek - wszystkie zakłady na tą selekcję będą przegrane.
Drużyna otrzymująca 0.5,1 gola na starcie:
Remis lub wygra dowolną różnicą bramek - wszystkie zakłady na tą selekcję będą wygrane.
Przegra dokładnie różnicą 1 gola - połowa stawki zostanie zwrócona. Druga połowa stawki będzie przegrana.
Przegra różnicą 2 goli lub więcej - wszystkie zakłady na tą selekcję będą przegrane.