>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Czy da sie założyć konto na bet365 niemając 18?

Status
Zamknięty.
A 0

alelolo12

Użytkownik
To bardzo ważne dajcie jaki kolwiek sposób bo my z kolegą mamy oboje po 17 lat a i tak juz gramwy w to troche czasu. obczaiłem sporty wirtualne i zagrałem na tak zwanym,,papierze&quot; czyli pisze sobie na kartce 2 zł i prubuje zrobić jak najwięcej i zobaczyc czy uda się pomożyć pieniądze jeśli wpłace naprawde. i z 2 zł zrobiłem 148zł
tylko nieogarniam tych kursów... na normalnym buku np sts czy milenium kursy są normalne np 2.60 vs 1.80 a tam jest dziwinie np 1/5, 11/10 13/2... oco chodzi?
pomocy naprawde chcę wygrać hajs a juz kilka razy sprawdzałem na ,,papierze&quot; i za kazdym razem na + byłem.
nieogarniam tego zakazu gry przed 18... żę niby sie popadnie w hazard... na razie jakos nie zauwarzyłem żebyśmy z kolegą byli hazardzistami... od wakacji gramy i zawsze po 2zł bo limit trzeba jakiś mieć.
sorki za ortografie ale mam dysleksje.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Taaa,a ja nie umiem matematyki i jestem humanistą.Poczekaj do 18stki,bo gdzie jak gdzie,ale w bet365 w żaden sposób nie obejdziesz braku pełnoletności.

A 0

alelolo12

Użytkownik
Taaa,a ja nie umiem matematyki i jestem humanistą.Poczekaj do 18stki,bo gdzie jak gdzie,ale w bet365 w żaden sposób nie obejdziesz braku pełnoletności.
a jakiś inny internetowy bukmacher gdzie będą sporty wirtualne i w którym da się przed osiemnastką jakimś sposobem zarejestrować? nie chce czekać do 18 bo bd miał stówke po wigilli a telefonu z andkiem za 100zł nie kupisz ????

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Założyć konto,wpłacić i grać się da,ale nie wypłacisz bo nie przejdziesz weryfikacji(wszędzie chcą dowód).
Też nie rozumiem wielu zakazów w tym kraju,ale z tym się akurat zgadzam.
Troszkę cierpliwości,potrenuj jeszcze na papierze ,a nóż widelec jakiś system opracujesz.
Jak to mawiają rok nie wyrok ????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Zakaz gry dla dzieci i młodzieży do 18 lat jest bardzo dobry. Czasami po typach niektórych ludzi na forumku tak z typerskiego punktu widzenia przydałby się do 26 roku życia. Ja sam mam 2 razy tyle i zacząłem niedawno i naprawdę można się uzależnić i wpaść w hazard. Napalone dzieciaki to by była istna pożywka dla buków, ale i tak się mogą najeść niedzielnymi graczami, Januszami i całym 90% przegrywających; więc dzieciaki by zrobiły im tylko złą reklamę. Tak jak pisze kolega wyżej, poćwicz na papierze, potrenuj w teorii a potem idź na całość. Coś jak w seksie - pokręć śmigłem, naucz się paru rzeczy, a potem zabieraj się za partnerkę lub partnera (co tam wolisz), żeby nie było za pierwszym razem wtopy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom