Minęło dość sporo czasu, aż wreszcie zdecydowałem się powrócić na Forum. Przez ten czas trochę odpoczywałem od typowania, trochę było ono uniemożliwione, mniejsza o to... Od jakiegoś czasu próbuję zmieniać styl typowania, raz z większym, raz z mniejszym powodzeniem. W tym temacie postaram się sprawdzić, czy da się zgromadzić większy kapitał od małej sumy grając jeden, dwa, trzy typy dziennie. Dla porównania spróbuję w powiedzmy trzech bukach - a skłania mnie ku temu fakt, że grając w ten sposób udało się kilka razy nagromadzić spore sumy do tej pory. Zdaję sobie jednak sprawę że nie jest to 100% sposób typowania toteż nie określam z góry jakiegoś celu. Co wyjdzie, zobaczymy. Temat będzie uzupełniany raz na jakiś czas, powiedzmy dwa, czasem trzy dni ze względu na to że nie zawsze jest czas na pisanie, postaram się też prezentować okrojoną treść postów tak by nie zawalać ewentualnych Czytelników nadmiarem niepotrzebnych danych. Wszelkie sugestie będą mile widziane na PW natomiast proszę o niekomentowanie w temacie ze względu na to by zachować ciągłość postów. Pozdrawiam. ????