legalnie nie moze ale praktycznie moze :jezora: oczywiscie jesli sa wygrane nieduze tak do 100-150 zł to prawie nigdy nie chca dowodunie mozesz grac, ani tez odbierac nagordy jesli nie posiadasz 18 lat.
A Baby nie głupie tylko kobiety boją się o pracę wiec trochę szacunku, ciekawe czy ty byś zaryzykował posadę dla jakiegoś dzieciaka który chce sobie kuponik puścićU mnie w Profku (Fortuna) i w TotoMixie jestem juz z paniami na Ty więc o dowód nie proszą i nigdy nie prosiły.
Za to w Milenium proszą zawsze (głupie baby tam są nawet pogadac sie z nimi nie da)
Może pedofil i gimnazjalistów lubi? Jak im kiedyś kontrola wpadnie i złapią 15 latka to facet dłużej nie popracuje. Jeśli punktu nie zamkną...Nowak tak samo u mnie w Totomix jest fajny koleś z babką na zmiane koleś spoko zagaduje z wszystkimi ( zawsze jak ide obstawić kupon zawsze coś je) ale babka sztywna
To masz się czym chwalić kolego... Na Twoim miejscu bym się tym tak nie chwalił ... pozdro...Właśnie zależy od buka. Sam mam 15 lat (w lutym 16) i stawiam kupony w toto-mix. Próbowałem w STS ale tam zawsze mnie wypraszają pytając się o wiek
Tu sprawa jest jasna.Organ właściwy w sprawie udzielenia koncesji lub zezwolenia, w drodze decyzji, cofa koncesję lub zezwolenie, w całości lub w części, w przypadku:
Dwukrotne stwierdzenie uczestnictwa w grach hazardowych osoby poniżej 18 roku życia, w tym samym punkcie przyjmowania zakładów może równać się cofnięciem koncesji.
A z tego wynika, że zagrożony karą jest nie tylko sprzedawca, ale każdy kto pomaga grać osobie nieletniej.Kto umożliwia osobie, która nie ukończyła 18 roku życia, udział w grze losowej innej niż loteria promocyjna lub fantowa, w grze na automacie lub w zakładzie wzajemnym,
podlega karze grzywny za wykroczenie skarbowe