>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy bukmacher może ukrasć, przywłaszczyć sobie pieniądze z salda ?

Status
Zamknięty.
malinowy 22

malinowy

Użytkownik
Ciekawi mnie taka kwestia ..

Czy bukmacher internetowy który zwietrzy gracza który regularnie sporo wypłaca może zamknąć temu graczowi konto konfiskując środki na nim zawarte? Znajomy która siedzi w tym od lat i zarabia niezłe pieniądze powiedział mi że jest to jak najbardziej prawdopodobne i realne że mogą tak zrobić i nic nie można potem wskórać. Jestem troche w szoku bo przecież to nic innego jak złodziejstwo (by było). Czy ktoś słyszał o takim przypadku ? Czy ktoś posiada wiedzę w tym temacie ? Co w przypadku gdy wpłacimy sporą kase jako depozyt (prywatną) obrócimy ją pare razy i wtedy następuje blokada konta - czy przepadają wszystkie pieniądze czy tylko te &quot;wygrane&quot; ?

Mam nadzieje że to tylko plotki , musi być jakieś prawo, instytucja która chroniła by nas jako graczy przed takimi praktykami ..

Jeśli to prawda to trochę nie widzę sensu w to całe granie ..no chyba że dla zabawy ...rekreacyjnie

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Może i zarabia ale gada głupoty. Żeby zamknęli konto musi być konkretna przyczyna. Żaden poważny buk nie zamknie Ci za to ze wygrywasz.
Od tego to są co najwyżej limity stawek i tyle.
Musi być coś z reguły na rzeczy, cytując Vadera:
Ale jeśli myślisz, że bukmacherzy dadzą się łatwo oszukiwać to się mylisz. Jeśli zaczniesz kombinować to później nie zakładaj nowego konta na forum z tematem w stylu &quot;dana firma to oszuści&quot;.
Mogą chwilowo zablokować konto do czasu weryfikacji np i to wszystko.
A bez powodu, to nie ma szans.

H 92

hagi

Użytkownik
Nie do konca glupoty.
Nie raz na sieci byly informacje o tym jak bukmacher okradl gracza
Moze to byc poprzez zawarcie danego zakladu, ktorego w rzeczywistosci gracz nie zawarl (bodajze Rafałek z sieci i mowa o 10bet) lub tajemnicze wyplaty.
Sa roznego typu organizacje, ale nie zawsze czlowiek wygra
U nas gra jest nie legalna wiec tak naprawde gowno wskorasz jak buk bedzie nieugiety.
Wiadomo, ze w powaznych firmach takiego miejsca nie uswiadczysz, ale wiele osob gra w mniej znanych i testuje co sie da, wachlarz firm jest bardzo wazny jesli ktos gra powaznie i zarabia pieniadze z tego notorycznie, niestety limity siegaja kazdego i trzeba probowac innych rynkow.

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
Ciekawi mnie taka kwestia ..
Czy bukmacher internetowy który zwietrzy gracza który regularnie sporo wypłaca może zamknąć temu graczowi konto konfiskując środki na nim zawarte? Znajomy która siedzi w tym od lat i zarabia niezłe pieniądze powiedział mi że jest to jak najbardziej prawdopodobne i realne że mogą tak zrobić i nic nie można potem wskórać. Jestem troche w szoku bo przecież to nic innego jak złodziejstwo (by było). Czy ktoś słyszał o takim przypadku ? Czy ktoś posiada wiedzę w tym temacie ? Co w przypadku gdy wpłacimy sporą kase jako depozyt (prywatną) obrócimy ją pare razy i wtedy następuje blokada konta - czy przepadają wszystkie pieniądze czy tylko te &quot;wygrane&quot; ?
Mam nadzieje że to tylko plotki , musi być jakieś prawo, instytucja która chroniła by nas jako graczy przed takimi praktykami ..
Jeśli to prawda to trochę nie widzę sensu w to całe granie ..no chyba że dla zabawy ...rekreacyjnie
pinnacle i unibet notorycznie mnie okradają ale jakos da sie zyć :]

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom