>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy buk się przyczepi?

K 0

kzysiek

Użytkownik
Taki o to system przyszedł mi do głowy na rzuty karne decydujące o awansie.
Na live kurs na to, że karny zostanie przestrzelony to jak dobrze pamiętam około 3.20 (nie wiem dokładnie wiem, że wiecej niż 2 napewno)
Czy grając progresją na to, że karny zostanie przestrzelony buk może się przypieprzyć?

E 0

erni

Użytkownik
Co najwyżej możesz przekroczyć limit jesli go masz, a tak to sie nie przyczepi bo progresja żadną metoda na sukces nie jest.

G 46

ghs

Użytkownik
Wręcz przeciwnie, buk Cię za to polubi. Graj śmiało bez obawy o reakcję buka (choć ja odradzam, bo stracisz kasę na takiej progresji).

K 0

kzysiek

Użytkownik
A dlaczego miałbym stracić? W końcu ktoś nie trafi i będę na + tylko, ze jak trafiłby sie mecz jak Kamerun vs Wks kilka lat temu to moze być ciężko ;]

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Spoko graj, ale pamiętaj że tacy jak Beckham to obecnie rzadkośc, przestrzeli a nie strzeli to jednak róznica w pierwszym mamy doczynienia gdy piłka nie leci w światło bramki w drugim jesli obroni bramkarz lub będzie poprzeczka, słupek or spojenie.

P 1

premi

Użytkownik
Progresja to system od którego każdy nowy gracz zaczyna bo jest to dziecinnie łatwy sposób gry i bardzo piękne są założenia. Ja przeszedłem mnóstwo progresji a jakoś milionerem nie jestem i już dawno sobie z nim dałem spokój (chyba że gram w ruletkę)

K 0

kzysiek

Użytkownik
Spoko graj, ale pamiętaj że tacy jak Beckham to obecnie rzadkośc, przestrzeli a nie strzeli to jednak róznica w pierwszym mamy doczynienia gdy piłka nie leci w światło bramki w drugim jesli obroni bramkarz lub będzie poprzeczka, słupek or spojenie.
eh.. mi chodziło o to, że nie padnie bramka po prostu ;] a nie, że przestrzeli bo nawet chyba nie można tak stawiać.

To jest progresja na kika minut tylko i zawsze musi wejść! Chyba, że buk zamknie zakłady...

P 1

premi

Użytkownik
Buk się do żadnej progresji nie przyczepi bo na takich graczach zarabia najwięcej i najszybciej.

&quot;To jest progresja na kika minut tylko i zawsze musi wejść&quot; - no to brawo

Najlepszą dla Ciebie nauczką będzie jak na tym udupisz trochę siana nie dziś, nie jutro ale kiedyś...

radek03 90

radek03

Forum VIP
Po pierwsze to musiałbyś siedzieć przed kompem i czekać aż w kórymś meczu zostanie odgwizdany karny, po drugie jest wielka szansa na to ze karny zostanie wykorzystany i wtedy dalej musisz czekać az gdzieś pojawi się karny. Metoda raczej nieoplacalna, na to ze trafisz na serię gdzie karne będą wykorzystywane jest dość spora szansa, to moze być czasochlonne, ja bym w to sie nie bawił, raczej stracisz kase.

G 46

ghs

Użytkownik
Radek03, koledze chodziło o serię rzutów karnych rozstrzygających o wyniku spotkania. Koledze chcącemu grać tę progresję polecam rozważenie niedawnego meczu w Pucharze Polski Jagiellonia - Legia, kiedy to pierwsze pudło było przy stanie 7-8. Policz sobie, ile musiałbyś mieć wtedy kasy.

K 0

kzysiek

Użytkownik
Koledze chcącemu grać tę progresję polecam rozważenie niedawnego meczu w Pucharze Polski Jagiellonia - Legia, kiedy to pierwsze pudło było przy stanie 7-8. Policz sobie, ile musiałbyś mieć wtedy kasy.
No właśnie i tu jest haczyk... nie ma złotego systemu więc nie wiem czy zdecyduje się nim kiedykolwiek zagrać, chyba, że przetestuje go za małą stawkę. Zresza chciałem się tylko dowiedzieć czy mogę mieć problemu o buka po czyś takim, uzyskałem odpowiedź.

Dzięki!

radek03 90

radek03

Forum VIP
Radek03, koledze chodziło o serię rzutów karnych rozstrzygających o wyniku spotkania.
A to sorry, źle zrozumiałem, ale tak jak piszesz często zdarza się ze nie trafiony zostaje karny któryś tam z kolei więc kapitał musiałbyś mieć spory.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
moim zdaniem jakakolwiek progresja nie ma sensu

jesli chodiz o karne może trafic się długa seria trafionych i skończy sie bankructwem bądz buk zablokuje zakłady i ten sam skutek

co do innych rodzajów progresji tak samo prędzej czy pózniej bankrut

jedyne to jeśli ktos ma bardzo duży bank, ale wtedy wiaodmo może starcić duzo, lub dla zabawy zaczynając od 2 zł lecz wtedy wygrana bedzie bardzo mała

Do góry Bottom