>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy buk może mi zablokować wygraną?

Status
Zamknięty.
M 0

misiek1212

Użytkownik
Witam,ostatnio widzę że mi idzie dosyć dobrze,analizuje dokładnie mecz który chce obstawić na dużą kwotę,w środę
na mecz w środę chce obstawić około 1000zł albo 500zł czy w przypadku wygranej około 5000tyś może mieć jakieś wąty bukmacher ? słyszałem że nie którzy bukmacherzy blokują wygrane o_O za dwa tygodnie chciał obstawić jeszcze więcej.

Również dużo meczy obstawiam pojedyncze z wysokimi kursami ale mniejsze kwoty po 10-20zl

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Witam,ostatnio widzę że mi idzie dosyć dobrze,analizuje dokładnie mecz który chce obstawić na dużą kwotę,w środę
na mecz w środę chce obstawić około 1000zł albo 500zł czy w przypadku wygranej około 5000tyś może mieć jakieś wąty bukmacher ? słyszałem że nie którzy bukmacherzy blokują wygrane o_O za dwa tygodnie chciał obstawić jeszcze więcej.
Również dużo meczy obstawiam pojedyncze z wysokimi kursami ale mniejsze kwoty po 10-20zl
Jak już Ci pozwolą zagrać dany mecz czyt. nie masz limitów to kasę dostaniesz....
edit: ewentualnie mogę cofnać wygraną gdy jest błędny kurs lub gdy mecz można typować jeszcze po rozpoczęciu
ale
Aha,mogę spokojnie obstawiać za 1-5tyś zł :&gt;
ten temat służy do promocji czy tam chciałeś zwrócić na siebie uwagę :| ?
Vader // Temat zamykam :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom