>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy bonusy się opłacają?

G 0

garbi

Użytkownik
Chcę założyć konto w jednym z internetowych buków. Zdecydowałem się na expekta. Ale teraz zastanawiam się czy te bonusy się opłacają. Kwotę całą trzeba obrócić kilka razy, więc nie ma żadnej opcji wypłacenia pieniędzy. Druga sprawa, że przy wyjąztkowym pechu można na 200 zł stracićkiedy chce się szyb ko kwotę obrócić, a np posiadając 100 i grać &#39;lżej&#39; można lepiej zagospodarować taką kasę. proszę o komentarze i ewentualne porady jak bonusami należy gospodarować aby zyskać

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
wg mnie najlepszy bonus jest w betway. 100% max 400zl. trzeba obrocic 2x po kursie min 1.7. ja postawilem 800 na Portugalie ze wygraja grupe. kurs 1.85
warto wybrac wariant pewny( wybrac 2 buki ktore oferuja fajne bonusy i postawic na jednego i drugiego. niewazne ktora druzyna wygra bonusy obrocone )

kropek 0

kropek

Użytkownik
wplac do baw tam nie ma minimalnego kursu obrotu mozesz po malych kurach a kase i bonus łącznie tylko 2 razy trzeba obrocic (o ile jest jeszcze ta promocja max 14pln a jak nie to jest max 80 pln wtyedy 3 razy )

kropek 0

kropek

Użytkownik
chodzilo o 140 ale trzeba obrocic depozyt 1 raz a bonus 3 razy czyli wychodzi z prostego rachunku depozyt+bonus 2 razy :p wiem bo sam kozystalem a ten nowy jest ze depozyt 1 raz a bonus 5 razy ale to jest bnonus max 80 pln

A 0

azazaz

Użytkownik
w tym betway&#39;u to pozwaznie trzeba obrocic tylko dwa razy po kursie 1,7 ??
to jest kurs na jeden zaklad czy caly kupon ??
pozdro !

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
w tym betway&#39;u to pozwaznie trzeba obrocic tylko dwa razy po kursie 1,7 ??
to jest kurs na jeden zaklad czy caly kupon ??
pozdro !

caly kupon. poczytaj sobie na ich stronie .wszystko jest dokladnie wytlumaczone ????

kropek 0

kropek

Użytkownik
neo2006, neo to Ty sobie tez poczytaj, jest wyraznioe napisane ze jedno ze zdazeni musi miec kurs minimum 1,70 wiec nie mozna np postawic 2 meczow po kursie 1,50 :p

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
neo2006, neo to Ty sobie tez poczytaj, jest wyraznioe napisane ze jedno ze zdazeni musi miec kurs minimum 1,70 wiec nie mozna np postawic 2 meczow po kursie 1,50 :p
hehe nie wiem, mozliwe. i tak dla mnie mala roznica. mam jeden pojedynczy zaklad przy kursie 1.85 8)

Do góry Bottom