>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy bet widzi dane konta skrill

takon 37

takon

Użytkownik
Witam. Czy bet365 widzi dane osoby wpłacającej skrill ?
Czy w przypadku gdybym zmienił maila na skrillu i z tego samego konta tylko o nowym adresie email uzywal tego skrilla do innego konta bet365 niz uzywalem dotychczas czy wszystko bedzie poprawne ?

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Ja wpłacałem kiedys do beta z konta skrill brata zmieniając tylko e-mail co wiadomo inne dane personalne sa inne niż w bet365 i przeszło wypłata także przeszła. Więc strzelam że nie sprawdzają ale to było dawno temu.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Czy w przypadku gdybym zmienił maila na skrillu i z tego samego konta tylko o nowym adresie email uzywal tego skrilla do innego konta bet365 niz uzywalem dotychczas czy wszystko bedzie poprawne ?
E-mail na koncie to jedno, ale oprócz tego konto Skrill ma nr rozliczeniowy , którego nie mozesz zmienić, i zmieniając e-mail i dokonując wpłaty na inne konto moze wyskoczyć im błąd - bo system Bet365 wychwyci, ze z tego nr konta była juz gdzieś wpłata. Odp. na drugie pytanie- sądze , że widzi dane bo jak przesyłasz np. koledze to w opisie transakcji masz jego imię i nazwisko.

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
E-mail na koncie to jedno, ale oprócz tego konto Skrill ma nr rozliczeniowy , którego nie mozesz zmienić, i zmieniając e-mail i dokonując wpłaty na inne konto moze wyskoczyć im błąd - bo system Bet365 wychwyci, ze z tego nr konta była juz gdzieś wpłata. Odp. na drugie pytanie- sądze , że widzi dane bo jak przesyłasz np. koledze to w opisie transakcji masz jego imię i nazwisko.
Kiedyś przesyłając kasę z skrilla do kogoś nie było widać imienia ani Nazwiska, dlatego może to przechodziło teraz być moze faktycznie nie da się.

fejsbvgftrbh 73

fejsbvgftrbh

Użytkownik
Musi się zgadzać tylko email przy wypłacaniu z b365. Co więcej, nie musisz przecież zmieniać maila na skrillu, a DODAĆ KOLEJNY, wchodząc w zakładkę ustawienia-&gt;dane osobowe-&gt;adres email-&gt;edytuj. Przy wypłacaniu b365 musi wypłacać na mail, jaki widnieje w ich serwisie, więcej ich wiele nie interesuje. Jeżeli w skrillu masz dodany taki mail, jaki masz w bet365, to idzie wszystko bez problemów. Pewne info. ????

marasking 63

marasking

Użytkownik
W obrębie jednego konta na Bet365 to może przejdzie. Ale jak założy inne konto w Bet365 to ich system moze to wychwycić ze z jednego konta Skrill są wpłaty na dwa różne konta w B365. Ja kiedyś np. miałem konto w kasynie Bossmedii , później wygrałem turniej na jakimś lewym, i tak jak pisze fejsbvg.... dopisałem ten adres e-mail do swojego Skrilla i wypłata przeszła, wiec tez nie wiem dokladnie jak to działa.

takon 37

takon

Użytkownik
Dzieki wszystkim za odpowiedzi.
Teraz mam problem bo przy wplacie zaznaczylem cele hazardowe tak jak zawsze i teraz do zadnego buka nie moge przelac, jest ktos kto moglby mi pomoc ? Polega to na tym, ze przeleje dyche i prosilbym o zwrot, czytalem i takie rozwiazanie mi pomoze. Oczywiscie przeleje po tym druga dyche za pomoc ????

nitros14 6K

nitros14

Użytkownik
Jak raz tak przelejesz (z innego maila skrill, niz tego ktory jest zarejestrowany do konta bet365) to nic się nie stanie, ale jak bedziesz robił tak nnotorycznie to Ci konto zablokują i się nie wybronisz ???? i to że to kolega i tylko wplacasz nie pomoże, bo oni uznają to w ten sposob że ktoś poza Tobą ma dostęp do jednego konta, a tak być noe powinno ???? niestety to co pisze sprawdziłem na własnej skórze :/

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Nie możesz zrobić, bo oprócz adresu email bet widzi twoje imie i nazwisko i numer id twojego skrilla, jeżeli będziesz wpłacał na dwa różne konta bet z tego samego konta skrill ale z różnych adresów email to i tak się skapną po tym numerze id. Na bet365 jest opcja żeby zmienić email do wpłaty wystarczy napisać na LC, nawet możesz zmienić całkowicie skrilla byle by twoje imie i nazwisko się zgadzało. Jest wele opcji zmiany adresu email do konta skrill i wpłat z innego meila niż pierwotny, najczęstszą przyczyną takich jest m.in zmiana waluty konta skrill.

Do góry Bottom