>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

czy będą problemy ??

A 0

asik

Użytkownik
Witam mam taki problem bo mój tata obstawiał kiedyś zakłady na tobecie ale już chwile temu przestał a teraz ja chciałbym założyć sobie tam konto bo słyszałem o bonusie 5 zł czy jest to możliwe i nie bedzie żadnych problemów bo słyszałem coś że tylko jedna osoba z rodziny może mieć konto u tego samego buka ??

R 13

reward

Użytkownik
Najlepiej napisz do nich i niech sprawdzą ojca konto i wszystko Ci wyjaśnią, czy będziesz mógł założyć swoje konto... bo przeważnie w regulaminie firmy bukmacherskiej pisze, że jedno konto na gospodarstwo domowe, ale każdy bukmacher może to inaczej rozpatrywać. Napisz do nich i wszystko Ci powiedzą.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Witam mam taki problem bo mój tata obstawiał kiedyś zakłady na tobecie ale już chwile temu przestał a teraz ja chciałbym założyć sobie tam konto bo słyszałem o bonusie 5 zł czy jest to możliwe i nie bedzie żadnych problemów bo słyszałem coś że tylko jedna osoba z rodziny może mieć konto u tego samego buka ??
raczej ciężko będzie. A jak tata brał jeszcze ten bonus to już całkowicie. Napisać możesz ale raczej spodziewał bym się odpowiedzi takiej że nie ma możliwości utworzenia nowego konta i żeby korzystać z tamtego. I nie próbuj zakładać konta w razie odmowy bo w przypadku ewentualnej wypłaty aby się zdenerwujesz jak Ci blokną konto i nie wypłacą kasy. No ale pisz , nie zaszkodzi spróbować

K 1,2K

kukla

Forum VIP
2 konta na jedno gospodarstwo to jeszcze nie problem, jeśli załatwisz to z supportem.
Przyczepić się mogą o wyłudzanie bonusów (nagminne ze strony Polaków) więc 5 złotych CHYBA nie dostaniesz.

A 0

asik

Użytkownik
ok dzięki zapytam ale pewnie dla spokoju założę sobie gdzie indziej konto możecie polecić jakiegoś buka u którego łatwo się wpłaca kasę (przez pocztę) bo konta w banku na razie nie posiadam ?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
ok dzięki zapytam ale pewnie dla spokoju założę sobie gdzie indziej konto możecie polecić jakiegoś buka u którego łatwo się wpłaca kasę (przez pocztę) bo konta w banku na razie nie posiadam ?
http://forum.bukmacherskie.com/f188/

poczytaj ten temat. ciężko trafić co komuś będzie odpowiadać. Poczytaj z czego są najlepsze kursy , opinie itp a coś znajdziesz.

Kiedy ja wpłacałem do buków to do każdego można było bez problemu wpłacić z poczty , wątpię aby coś się teraz zmieniło. :pozdro:

Do góry Bottom