>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czerwona kartka live - Chapi

chapi 555

chapi

Użytkownik
Witam Panowie.
To, że czerwona kartka dla którejś z drużyn wpływa na wynik spotkania w mniejszym lub większym stopniu wiadomo nie od dziś. Dlaczego by więc tego nie wykorzystać?
Zauważyłem, że w zakładach live po czerwonej kartce dla drużyny A, kursy na drużynę B nie spadają tak drastycznie jak mogłoby się wydawać. Dla przykładu, po czerwieni dla Szczęsnego i niewykorzystanym karnym Bayernu wciąż można było złapać &quot;dwójkę&quot; po 1.4 (wyjściowy kurs ok. 1.6). Oczywiście im bardziej wyrównany mecz &quot;na papierze&quot;, tym większa okazja.
Obserwowałem sytuację już od parunastu dni, doszedłem do następujących wniosków:
- by system był skuteczny trzeba dość dużo czasu spędzać online, obserwować na bieżąco wszystkie rynki i błyskawicznie reagować
- brać pod uwagę cz. k. pokazane do 60, max. 70 minuty meczu, później zostaje z reguły za mało czasu by mogło się coś wydarzyć
- najlepiej jak gramy zwycięstwo (przy wyniku remisowym), double chance lub kolejny gol drużyny z przewagą
- staramy się dobrze ocenić potencjał obu drużyn, wiadomo że w meczu Hiszpania-San Marino nawet dwie czerwone dla La Roja nie wpłyną na wydarzenia boiskowe, przy wysokim prowadzeniu drużyny osłabionej lub w meczu bez stawki też lepiej odpuścić
- czasem zdarzają się cuda i drużyna osłabiona rządzi na boisku i mimo wszystko wygrywa, dlatego ostrożnie ze stawkami

Kolejne przykłady z dzisiejszej nocy:
a) Estudiantes v Lanus
Czerwona kartka dla Estudiantes w 30 minucie przy prowadzeniu gospodarzy 1:0. Ostatecznie wygrali 2:1 lecz kolejnego gola po cz.k. strzelił Lanus.
b) Chiapas v Lobos
Cz.k. w 34 minucie dla Chiapas przy stanie 0:0. Lobos wygrało 1:0 (bramka w końcówce), kurs przed meczem 5.5
c) River Plate v Godoy Cruz
River osłabione w 68 minucie przy stanie 1:1. Goście ostatecznie mecz wygrywają, a kurs na nich około 6
d) Dartford v Woking
To akurat mecz z wtorku i nie mam pojęcia czy był możliwy do grania live. W każdym razie w 34 min. przy stanie 1:1 goście stracili zawodnika a mecz ostatecznie wygrało Dartford 5:1. Kurs na nich przed meczem 3.1

Zachęcam do przyjrzenia się sytuacji, najlepiej na sucho w najbliższy weekend i podzielenia się spostrzeżeniami.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
nie sugeruj się ligami Ameryki Południowej.. Jeśli tam jakakolwiek kolejka w danej lidze
zakończy się bez czerwonej kartki to jest cud. Może niekoniecznie mowa o Argentynie
czy Brazylii ale Boliwia, Ekwador itd.
Czasem obserwując wyniki live gdzie wpadła czerwona kartka dla drużyny A, to zagram
w stronę drużyny B, że strzelą następną bramke po kursie 2, ale to za drobne bo to na prawdę
różnie bywa.. ostatnio było spotkanie bodajże AC Milan U19 3-1 Anderlecht U19 gdzie
Milan grał w 9 graczy po dwóch czerwonych i tak wygrali 3:1. Ameryki nie odkryłeś, wielu
tak gra i czeka na live aż czerwień wpadnie.. jedni to wykorzystają a jedni przegrają.

chapi 555

chapi

Użytkownik
No ale próbujemy ????

Lazio - Ludogorets
1
Kurs: 4.0
Stawka: 10j
EWK: 40j
⛔

Betis - Rubin
1 (drugi gol)
Kurs: 1.9
Stawka: 20j
EWK: 38j
⛔

Jak na złość, gdy zacząłem. Ale w obu przypadkach bardzo pechowo (Lazio szybko wyłapało czerwień i siły się wyrównały, a Betis dostał bramkę z karnego), więc mam zamiar próbować dalej ;)

Do góry Bottom