>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

czemu zaklad przegrany?

simmin 0

simmin

Użytkownik
Cze,

Mi sie wydaje, ze mnie dzis oszukali:

Postawiłem, że Barca strzeli więcej niż 7,5 raza na bramkę.

A staty tego meczu to:

Czy ktoś wie dlaczego to nie zostało uznane? ????

Pzdro

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Cze,

Mi sie wydaje, ze mnie dzis oszukali:

Postawiłem, że Barca strzeli więcej niż 7,5 raza na bramkę.

Obrazek

A staty tego meczu to:

Obrazek

Czy ktoś wie dlaczego to nie zostało uznane? ????

Pzdro
Powiedz chociaz jak w jezyku hiszpanskim jest &quot;strzał na bramkę&quot; bo nie moge &quot;rozczytac&quot; tych statystyk :mrgreen: :mrgreen:

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
a moze pomyliles sie i obstawiles mniej niz 7.5? nie ma na swoim screenie czy obstawiles wiecej czy mniej

simmin 0

simmin

Użytkownik
a moze pomyliles sie i obstawiles mniej niz 7.5? nie ma na swoim screenie czy obstawiles wiecej czy mniej
Nie no przecież jest: &quot;Więcej niż 7,5&quot; to właśnie mój typ, a wynik to niby &quot;Mniej niż 7,5&quot;.

simmin 0

simmin

Użytkownik
Napisz do nich e-mail, opisz całą sytuacje, poślij screeny i czekaj na odpowiedź.
Napisałem mail&#39;a, załączyłem screeny z dwóch stron, w których statystyki meczu ewidentnie pokazują, że zakład wygrałem i odpisali:
Uprzejmie informujemy, że zakład FC Barcelona - Arsenal FC (Neutral Venue), Ile strzałów na bramkę wykona team 1?, Więcej niż 7,5 został przez nas rozliczony poprawnie i jest niestety przez Pana przegrany.

Barcelona
No: Player Name ST

8-Ludovic Giuly = 2
10-Ronaldinho = 1
20-Deco = 2
24-Andrés Iniesta = 1
Odpisałem więc i załączyłem 2 kolejne screeny ze stronami. Teraz czekam na odpowiedź, ale nie kwapią się. Tak zawsze jest jak jest niewygodna sytuacja dla nich: albo odpisują po dłuuugim czasie albo w ogole nie odpisują.
Skoro nawet chodziło im o strzały w światło bramki, to 1 - powinni to zaznaczyć w zakładzie, 2 - przyznać się do błędu i chociaż stawkę oddać.
Doradźcie coś, no sprawa jest poważna. Każdemu może się to zdarzyć! ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
No a co My mamy Ci doradzić? Jak nie odpisują to poślij kolejnego e-maila, aż do skutku gdy odpiszą.

simmin 0

simmin

Użytkownik
Witam, ????

No właśnie ja wiem, że tu nikt nic nie może doradzić, bo ma się związane ręce niestety. Ale solidaryzować się to też w końcu jakaś metoda ???? . Tymczasem oni sprytnie odpisali, przyznając się do błędu: :mrgreen: ???? :p✅... Oczywiście stawkę zwrócili ✅ ????
Szanowny Graczu.

Uprzejmie informujemy, że wniesiony przez Pana zakład 19.05.2006 14:36:05 Slip Storno
FC Barcelona - Arsenal FC (Neutral Venue), Ile strzałów na bramkę wykona team 1?, Więcej niż 7,5 55,70 PLN musiał zostać niestety anulowany ze względu na błąd techniczny, jaki wystąpił podczas wystawiania oferty na to spotkanie. Stawka wniesiona na ten mecz została zwrócona na Pana konto zakładów. Jeśli zakład ten był częścią zakładu kombinacyjnego, został wyliczony według kursu 1,00.

Anulowanie zakładu zostało przeprowadzone zgodnie z następującym punktem regulaminu:

ZAWIERANIE ZAKŁADU:

2. Jeśli zakład został unieważniony, wówczas jego kurs wynosi 1,00. W przypadku pojedynczych zakładów jest to równoznaczne ze zwrotem wniesionej przez użytkownika stawki na jego konto. W przypadku zakładów kombinacyjnych oznacza to, że kurs ogólny zakładów kombinacyjnych jest wyliczany bez kwoty zakładów unieważnionych, oraz że stawka zakładu nie zostanie z powrotem zaksięgowana na dobro konta.

8. betandwin nie przejmuje odpowiedzialności za błędy przy wprowadzaniu, transmisji i/lub określaniu wartości zakładów. betandwin zastrzega sobie w szczególności prawo do korygowania ewidentnych błędów przy wprowadzaniu kursów zakładów i/lub określaniu wyników zakładów (np. omyłkowa zamiana kursów, wydarzeń, drużyn itd.) - również później. Stawką zakładu jest tylko i wyłącznie kwota potwierdzona i zarejestrowana przez betandwin.

Przepraszamy za wynikłe niedogodności.

Z poważaniem,

Support Team z betandwin

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
o jakim błedzie tutaj mowa?? to jakas kpina.idac tym tokiem rozumowania to oni przeciez moga robic co im sie zywcem podoba. jak maja za duze straty..rozwiazanie? sorry mamy blad w systemie wiec zwrocimy ci kase ???? oni ustalaja zasady a my nie mamy nic do powiedzenia ???? czy u bukow nadziemnych tez tak jest?

Do góry Bottom