0 piotrek2222 Użytkownik Lipiec 25, 2007 #1 Postawiłem na Irak., i wygrał on po karnych z koreą południową a na bet at home nie uznali mi tego jako wygranej :?
Postawiłem na Irak., i wygrał on po karnych z koreą południową a na bet at home nie uznali mi tego jako wygranej :?
6 adizg Użytkownik Lipiec 25, 2007 #2 Dales pewnie zwyciestwo w regulaminowym czasie gry, a Irak wygral dopiero po karnych chyba
0 piotrek2222 Użytkownik Lipiec 25, 2007 #3 Szkoda 30 zł w plecy Już cały mój bonus poszedłw diabły. Niemcy -Grecja wrrrrrr jak oni mogli przewalić Tak samo Japonia....
Szkoda 30 zł w plecy Już cały mój bonus poszedłw diabły. Niemcy -Grecja wrrrrrr jak oni mogli przewalić Tak samo Japonia....
A 0 arpo Użytkownik Lipiec 27, 2007 #4 Szkoda 30 zł w plecy Już cały mój bonus poszedłw diabły. Niemcy -Grecja wrrrrrr jak oni mogli przewalić Tak samo Japonia.... Kliknij aby rozwinąć... Mogli przegrac (Niemcy) gdyz nie nie byly mecze wazne a w takich meczach sa rozne wyniki i lepiej takich nie stawiac ;]
Szkoda 30 zł w plecy Już cały mój bonus poszedłw diabły. Niemcy -Grecja wrrrrrr jak oni mogli przewalić Tak samo Japonia.... Kliknij aby rozwinąć... Mogli przegrac (Niemcy) gdyz nie nie byly mecze wazne a w takich meczach sa rozne wyniki i lepiej takich nie stawiac ;]