>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czemu mój temat został zamknięty ?

Status
Zamknięty.
moneymaker-43301 0

moneymaker-43301

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f35/kuriozalne-typy-duza-skutecznosc-36792.html

Czemu ten temat został zamknięty ?
Czemu ingerujecie w czyją analizę i stawki ?
Inni piszą stawki 1000-5000 chociaż ich nie grają. Ja napisałem 85000 i już temat został zamknięty. W typowaniu raczej chodzi o to ,żeby podawać dobre typy ,a nie stawki. Przecież i tak nikt by nie zagrał za 85000 haha ? Więc nie wiem skąd ta frustracja moderatora ?
Komu to przeszkadza ? Po prostu nie podoba Ci się temat to nie wchodź w niego. Może komuś innemu przypadnie do gustu.
Jestem bardzo zażenowany zaistniałą sytuacją.

M 0

michalos

Użytkownik
Witam!
Nie będę zakładał nowego tematu, gdyż taki właśnie znalazłem i jest dosyć świeży.
Sprawa dotyczy usunięcia mojego tematu &quot;Automatyczny bot do ruletki - propozycje, sugestie, uwagi&quot;. Chciałbym się dowiedzieć z jakiego powodu mój wątek został usunięty ? To, że zrobiłem programik, który może pomóc wygrać (nic nie gwarantuje it o chyba jasne). Nie namawiałem ludzi do niczego - każdy gra na własną odpowiedzialność, dobra wola. Prosiłbym o wyjaśnienia.
Pozdrawiam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Z bardzo prostej przyczyny temat został usunięty...
Forum to nie bazar gdzie przychodzisz, rozstawiasz towar, podajesz cenę i czekasz na klientów.

M 0

michalos

Użytkownik
Z bardzo prostej przyczyny temat został usunięty...
Forum to nie bazar gdzie przychodzisz, rozstawiasz towar, podajesz cenę i czekasz na klientów.
Nie podałem żadnej ceny. Jak ktoś chciał się dowiedzieć to pisał na PM.

Szkoda, że mój temat został usunięty. Oraz dziwi mnie fakt, że podobny temat już istnieje parę dni i nikt jakoś go nie usunął, tylko do mnie się przyczepiliście.

Trudno, bywa i tak.

Pozdrawiam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Temat istniał dopóki nie pojawiła się informacja, że program jest płatny. Oraz w momencie napisania posta za ile jest ten program. Ja nie pisałem do Ciebie na PW a wiem jaka jest cena.
Pomijam fakt, że jest to zwykłe naciąganie... program o ogrywania ruletki...
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom