>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czechy, Extraliga 2005/2006 - Typy, propozycje, analizy...

Status
Zamknięty.
M 0

m3losh

Użytkownik
Witam ! Zalozylem tutaj temacik poswiecony lidze Czeskiej: EXTRALIGA 2005/2006 ???? Tu przez ciag bedziemy sobie analizowac nasze propozycje oraz typy... ZAPRASZAM !

R 0

rasmusen

Użytkownik
Oto moje ropozycje na 3.2.2006:

Znojmo - Vsetin 1
Pardubice - Trziniec 1
Zlin - Litvinov 1

Co do Znojma i Zlina nie mam zadnych wątpliwości Znojmo walczy o play off a Zlin o trzecie miejsce w play off a ich rywale graja o etruszke ????
Co do meczu pardubice- trziniec zaspol gospodarzy bodajze od 8 miu lat jest w playoffach trener wypowiadal sie ze jest pewny swego natomiast w zespole gosci slychac glosy ze nic sie jeszcze nie stanie jesli nie wygraja tego spotkania a to daje duzo do myslenia co do nastawienia zespolow do tego meczu
W profesjonalu kurs AKO za te trzy mecze to 2,78
mysle ze mozna tu postawic te 100 zł do zgarniecia wtedy jest 250 zł

Pozdrawiam i Zycze wysokich wygranych :mrgreen:

spinache 96

spinache

Forum VIP
Slavia Praha - Karlovy Vary

Typ 1

Kurs 1.45 (STS)

Slavia przegrala we wtorek z Budejovicami, i ma tylko 3 punkty przewagi nad Libercem.Slavia jesli nie chce stracic przewagi musi to spotkanie wygrac, tym bardziej ze juz w niedziele odbedzie sie mecz na szczycie : Liberec - Slavia gdzie o punkty gospodarzom dzisiejszego meczu bedzie bardzo trudno.Wiec jedyna szansa na utrzymanie przewagi jest dzisiejsza wygrana z dzisiata druzyna w tabeli - Karlovy Vary.

Poza tym czytalem gdzies ze trener Karlovycg Var powiedzial, ze niedzielny mecz z Budejovicami jest duzo wazniejszy dla nich niz dzisiejsza potyczka.Dlatego sadze ze nie moze byc innego rozstrzygniecia niz wygrana gospodarzy.

lucek 250

lucek

Użytkownik
&quot;co do znojma i zlina nie ma zadnych watpliwosci&quot; ..... no....załóżmy ze ich nie było ;) tylko wyniki sa watpliwe :]

spinache 96

spinache

Forum VIP
dzisiaj byl dzien niespodzianek w czeskiej, mam nadzieje ze w natepnych meczach wszystko wroci do normy.

✅ Slavia Praha - Karlovy Vary 4:0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom