>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

CZECHY: Division 2

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Osobiście również wybrałem to spotkanie z 2 Ligi Czeskiej. Moim zdaniem padnie tutaj over wystraczy spojrzeć jak grają piłkarze Strizkov na własnym obiekcie. Podobno mają jakiegoś super snajpera przeczytałem na jednym forum czeskim więc nie wyobrażam sobie aby mogli przegrać to spotkanie. Kursy spadają na dół już widzę 1,90. Dlatego myślę że spotkanie warte zagrania.
Pozdrawiam

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: FC Vítkovice - Fotbal Fulnek
Typ: 1
Kurs: 2.38
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Spotkanie 9 kolejki czeskiej II ligi w którym spotkają się zajmujący aktualnie 16 i zarazem zamykającą tabelę zespół FC Vitkovice z 14 Fotbal Fulnek. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory w obecnym sezonie 3 spotkania przed własną publicznością w których 1x wygrali a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 2 bramki a tracąc 4. Goście natomiast rozegrali do tej pory w 4 spotkania wyjazdowe w których zaledwie 1x udało im się zremisować a 3x ponieśli porażkę strzelając przy tym 3 bramki a stracili aż 7. Goście rozgrywali w we wtorek spotkanie pucharowe u siebie z Viktorią Plżen w którym ponieśli porażkę 0:2 i teraz nie wiem czy będą w stanie nawiązać równą walkę z bardziej wypoczętymi gospodarzami. Reasumując myślę, że kurs 2.38 na wygrana gospodarzy jaki znalazłem w Bet365 jest warty zaryzykowania.

3:1 ✅

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: AC Dukla Praha - SFC Opava
Typ: 1
Kurs: 2.45
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Spotkanie 9 kolejki czeskiej II ligi w którym zmierzą się zajmujący aktualnie 11 pozycję w tabeli zespół Dukla Praha z 9 SFC Opava. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 4 spotkania przed własną publicznością w których 1x wygrali 2x zremisowali a 1x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 4 bramki a tracąc 3. Goście natomiast rozegrali do tej pory 3 spotkania wyjazdowe w których 1x wygrali a 2x ponieśli porażkę strzelając przy tym 3 bramki a stracili również 3. Dodam do tego informacje, że goście rozgrywali w środę na własnym terenie bardzo trudny mecz pucharowy z dużo wyżej notowanym Banikiem Ostrava w którym ulegli po serii rzutów karnych. Trudy tamtego meczu na pewno dadzą się dzisiaj we znaki co na pewno postarają się wykorzystać gospodarze. Reasumując myślę, że kurs 2.45 na wygraną gospodarzy jaki znalazłem w Unibet`cie jest warty spróbowania.

2:0 ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom