>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czechy 5 kolejka

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
[center:6084d85eb7]
Ceske Budejovice - Slavia Praha
Sparta Praha - Kladno
Zlin - Znojmo
Trinec - Vitkovice
Liberec - Vsetin
Karlovy Vary - Litvinov
Plzen - Pardubice
[/center:6084d85eb7]

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Ceske Budejovice - Slavia Praha WYNIK: 2-2
Mój typ:Under 5,5 ✅

Analiza: Analiza bardzo króciutka. 2 dobre drużyny z dobrą obrona. Każda z nich bedzie chciała wygrać więc druzyny postawią na obrone co zapewni mała ilośc strzałów i małą ilosc bramek tak przynajmniej sądze.

Statystyki: Ceske Budejovice strzelają średnio w meczu z Slavią 2.27 bramki a tracą 2.45 co daje razem 4.72 bramki na mecz między tymi druzynami a wiec under bardzo prawdopodobny.

Liberec - Vsetin
Mój typ:1 , Po 1 tercji prowadził będzie Liberec

Analiza: Co tutaj dużo pisac Liberec to bardzo mocna drużyna jeśli nie najmocniejsza w Czeskiej lidze.Grają z przecietniakiem Vsetinem. W poprzednim sezonie na 4 mecze rozegrane międyz tymi drużynami 4 razy zwyciesko wychodził z nich Liberec. A wiec wynik moze być tylko jeden.

Statystyki:Posiadam statystyki 16 meczy rozegranymi między tymi druzynami. 9 razy wygrywał LIBEREC padły 2 remisy i 5 razy ekpie Liberca pokonałą druzyna Vsetina.Statystyki też mówią ze zwycięży Liberec ????

Karlovy Vary - Litvinov
Mój typ:1

Analiza:Moim zdnaiem kurs 1.90 jaki dają w PROFIE jest prezentem ???? Litvinov nie ma sznas w spotkaniu z Karlovymi Varami. Obie ekipy są dosc słabe jednak lepszy hokej gra drużyna Karlovych Var. Obie ekipy będą musiały szukać jak najwięcej punktów aby pozostać w lidze a gdzie zespól Karlovych Var ma szukać punktów jak nie ze słabym Litvinovem.

Statystyki:Posiadam statystyki 32 meczy rozegranych między tymi druzynami. 16 razy wygrywały Karlove Vary padło 7 remisów i 9 razy ekpie Litvinova udało się pokonąc drużyne Karlovych Var.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Sparta Praha - Kladno

typ 1

kurs 1.55 STS

Sparta na poczatku sezonu gra bardzo slabo.Po wygranej w pierwszym meczu ze Znojmem pozniej 2 porazki w tym jedna u siebie po dogrywce.Napewno nie cieszy to fanow druzyny z Pragi.Czas wiec na zatarcie zlych wrazen i wygrana, a napewno sytuacja do tego jest dosc latwa poniewaz Kladno jak narazie takze nie gra najlepiej.Jak do tej pory wygrali tylko jeden mecz po dogrywce z Vitkovicami a pozostale 3 przegrali.

Patrzac na poprzednie sezony mecze pomiedzy tymi odruzynami nalezaly do bardzo wyrownanych i zacietych.W ostatnim sezonie Sparta wygrala tylko raz i to w wyjazdowym spotkaniu a u siebie przegrana i remis.

Zapewne i dzis bedzie to bardzo ciezkie spotkanie pelne walki z ktorego miejmy nadzieje wyjdzie zwycieska reka Sparta.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Sorki chłopaki ale jak podejmujecie typy to potem podajcie wyniki.

Ja przepraszam że napiszę to nie w tym temacie ale sam puściłem dziś

Farjestad v Lulea typ:Farjestad ✅ 4-3

kurs: 1,55 w GB ✅ :mrgreen:
co wy na to??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom