>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czat

Status
Zamknięty.
waniak 179

waniak

Użytkownik
Witam, przydałby się na tym forum czat aby można było sobie porozmawiac np. o meczach które trwają, kursach live itp. na samym dole forum, myślę, że to by nie było głupie ;) Pozdrawiam ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Było setki takich tematów i mogę Cię zapewnić, że owego Czatu na forum nigdy nie będzie ;) Podyskutować można w działach tematycznych.
Pozdrawiam

waniak 179

waniak

Użytkownik
Ta tylko sobie już z nikim nie pogadasz w trakcie meczu, nie spytasz co sądzą na temat zagrania na live na typ np. powyżej 2.5 gola przy stanie 1:0 itp itd. tylko i wyłącznie o to mi chodzi. A jeżeli admini boją się o wyzywanie przez dzieci to są to tego ludzie którzy mogą tego pilnowac bądź też cenzury na pewno przedszkole się z tego nie zrobi ;) no chyba, że na vBulletin nie ma możliwości dodania czatu no to wtedy nie ma tematu.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Że co? Odwiedzasz chociaż DnTB? Przecież tam cały czas ludzie piszą co zagrać na live bo warto; czy ktoś ogląda mecz X, czy Y wcisną coś jeszcze/do przerwy itp. Że nie wspomnę o sytuacji gdy jest grana jakaś forumowa peffka i np postawiona drużyna strzeli gola - 10 sek i 2 strony zapisane Spamem typu X 11111111111!!!!, X gol itp...
Jeśli idzie zaspamować tak jeden temat to co dopiero jakiś czat/shoutbox. Tam kompletnie nie byłoby kontroli jak i czytelność jakiegoś wpisu byłaby bardzo trudna.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom