>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czat i konto (2 w 1):)

B 0

bilonek1000

Użytkownik
Siemka. Mam 2 pytania. Po pierwsze: ostatnio wpłaciłem 40 zeta. Pieniędzmi obracałem cały miesiąc, a czat działał mi tylko w pierwszym dniu. Pod koniec miesiąca napisałem do Supporta o problemie z czatem. Tego samego dnia wszedłem All In na Skrę i udupiłem;/. Po kilku dniach spróbowałem z czystym kontem wejść na czat. Lipa. Wpadłem na pomysł zrobienia innego konta na moim kompie w celu sprawdzenia poprawności czata. I tu myślę, że zrobiłem błąd! 2 konto zrobiłem na fikcyjne dane, po czym szybko je zamknąłem. Dzisiaj zleciłem przelew 50 zł na moje stare konto. Będzie jakiś przypał z tym 2 kontem? Proszę was o opinię. Z góry wielki dzięki ???? ????

P.S. Rozwiążcie też problem z czatem;)!!!!!!!

L 72

loozer21

Użytkownik
Jesli nie masz zmiennego IP to moze byc lipa a jak masz zmienne ip np neostrade to nawet sie nie zorientuja a z chatem nie wiem o co chodzi mi czy mam kase czy nie na koncie to i tak dziala i tak

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
na jedno ip moze byc wiele kont ale tylko jedno z tych kont moze korzystac z bonusu. nie powinienes zatem poniesc zadnych konsekwencji skoro zamknales od razu konto

Do góry Bottom