>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czas pierwszej bramki / William Hill

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
D ziś zarejestrowałem się na William Hill i już od razu spodobała mi się duża oferta odnośnie piłki nożnej. Do tej pory jak grałem na Expekcie czy też na Bah&#39;u to WH bije te dwa buki na łeb. Ale do czego zmierzam, bo przecież nie o to chodzi bym tu wychwalał.
Znalazłem w ofercie w/w buka :
Czas pierwszej bramki - Powyżej/Poniżej - i tu chciałbym nadmienić że interesuje mnie tylko &quot;Do i włączając 60. minutę&quot;

Kursy odnośnie tej oferty wahają się w odstępie ~ 1.15 do 1.25 / Tu też bym chciał nadmienić że w meczu FC Barcelona - Wigry Suwałki taki kurs na pewno ulegnie zmianie gdzie jest znaczący faworyt &amp; analogicznie wzrośnie mając spotkanie np. PSG - FC Barcelona. Mając na uwadze to że obecnie czołowe ligi Europy mają przerwe, jak np. najważniejsza dla mnie Eredivisie, gdzie pada lawina bramek, to póki co czasem bede grał tu na przypał.
Dążę do tego by selekcjonować mecze których jest mało, aczkolwiek chciałbym aby łączne AKO oscylowało wokół 2. Myślałem jeszcze o tym by zastosować tu progresje, ale póki co w ramach testów za płaską stawke 10j.
Kupon #1 :
WłochyJaponia / kurs: 1.22 ✅ &#39;21 minuta
Elfsborg ₋ Gefle / kurs: 1.14 ⛔
Hacken ₋ Atvidaberg / kurs: 1.15 ✅ &#39;57 minuta
Montreal Impact ₋ Houston Dynamo / kurs: 1.17 ✅ &#39;14 minuta
------------
AKO: 1.88
Bukmacher: William Hill / - 10j

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
* Widząc to, jak zawodnikom pierwszych moich dwóch meczy
jest ciężko strzelić bramke w przeciągu 60 minut tj.
Elfsborg ₋ Gefle / kurs: 1.14
Zastosuje progresje która bedzie sie skladac z 5 progów..
Do tej pory tylko czytalem o progresji lecz nigdy nie gralem,
mam okazje spróbować. Wyglądać bedzie to nastepująco :

Kupon #2 :
Vancouver Whitecaps ₋ Chivas / kurs: 1.12 ✅ &#39;7 minuta
Los Angeles Galaxy ₋ Portland / kurs: 1.15 ⛔
Chicago Fire ₋ Colorado / kurs: 1.18 ✅ &#39;17 minuta
Montreal Impact ₋ Houston Dynamo / kurs: 1.17 ✅ &#39;14 minuta
------------
AKO: 1.79
Bukmacher: William Hill / - 10j

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
* Widząc to, jak zawodnikom pierwszych moich dwóch meczy
jest ciężko strzelić bramke w przeciągu 60 minut tj.
Elfsborg ₋ Gefle / kurs: 1.14
Zastosuje progresje która bedzie sie skladac z 5 progów..
Do tej pory tylko czytalem o progresji lecz nigdy nie gralem,
mam okazje spróbować. Wyglądać bedzie to nastepująco :

Poziom #1 :
Vancouver Whitecaps ₋ Chivas / kurs: 1.12
Los Angeles Galaxy ₋ Portland / kurs: 1.15
Chicago Fire ₋ Colorado / kurs: 1.18
Montreal Impact ₋ Houston Dynamo / kurs: 1.17
------------
AKO: 1.79
Bukmacher: William Hill
nie chcę gasić twojego entuzjazmu bo sam gram progresją ale czarno to widzę AKO z czterech meczy o małych kursach to nie może się udać na dłuższą metę
tu niedawno na forum ktoś próbował grać AKO z czterech czy pięciu meczy undery 4,5 i 5,5 -efekt jest taki że już nie próbują
nie traktuj tego postu jako czepiactwa i czarnowidztwa piszę po prostu jak jest,ja długo dojrzewałem do grania singli bo zawsze kusiło a teraz źle się czuje jak muszę zagrać dubla
mimo wszystko życzę powodzenia i ✅ będę kibicował:spokodfhgfh:
P.S
Poza tym zrób coś ze stawkowaniem bo przy kursach 1,80 na trzecim progu jesteś 1zł na plus a na czwartym już minus

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
@wudar72, dzieki za zainteresowanie chociaż musisz mi przyznać że &quot;AKO z czterech czy pięciu meczy undery 4,5 i 5,5&quot; to nic pewnego, dlatego że podczas meczu wpadnie czerwona kartka i przebieg meczu diametralnie sie zmienia. Dla mnie ten dział Systemy Bukmacherskie jest najbardziej odwiedzanym tu i wiem że są gracze którzy kombinują z wysokimi under&#39;ami gdzie dla mnie są od razu skazani na porażkę..

- czasem wydaje mi sie że nie trzeba selekcji na obstawienie &quot;Do i włączając 60. minutę&quot;, tu mamy ten plus że nie obstawiamy że konkretna drużyna strzeli, tylko że ta cholerna bramka wpadnie do tej minuty i reszta nas nie interesuje. Tak jak pisałem wcześniej :
...FC Barcelona - Wigry Suwałki taki kurs na pewno ulegnie zmianie gdzie jest znaczący faworyt...
Czasami sie zastanawiamy jak to jest że w Typach dnia, któryś z użytkowników dał analize pewnego meczu gdzie jest widoczny faworyt, a jego przeciwnik do mecze podchodzi z brakami w kadrze, a mimo wszystko wygrali i to w 90 minucie strzelając bramke. Sport bywa zaskakujący i nie ma nic pewnego..

@wudar72 Jestem graczem z dość nie wielkim budżetem który mogę przeznaczyć na gre (500 zł) tak więc czy mógłbyś mi zaproponować stawkowanie dla progresji ? - do tej pory czytałem o progresji aczkolwiek jak widzisz już w niej popełniłem błąd. Jak wyczytałem żeby zagrać progresje trzeba mieć spory kapitał, lecz mimo wszystko chciałbym spróbować.

Póki co gram wirtualnie z tym sposobem, nie za real cash..

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
@wudar72, dzieki za zainteresowanie chociaż musisz mi przyznać że &quot;AKO z czterech czy pięciu meczy undery 4,5 i 5,5&quot; to nic pewnego, dlatego że podczas meczu wpadnie czerwona kartka i przebieg meczu diametralnie sie zmienia. Dla mnie ten dział Systemy Bukmacherskie jest najbardziej odwiedzanym tu i wiem że są gracze którzy kombinują z wysokimi under&#39;ami gdzie dla mnie są od razu skazani na porażkę..

- czasem wydaje mi sie że nie trzeba selekcji na obstawienie &quot;Do i włączając 60. minutę&quot;, tu mamy ten plus że nie obstawiamy że konkretna drużyna strzeli, tylko że ta cholerna bramka wpadnie do tej minuty i reszta nas nie interesuje. Tak jak pisałem wcześniej :

Czasami sie zastanawiamy jak to jest że w Typach dnia, któryś z użytkowników dał analize pewnego meczu gdzie jest widoczny faworyt, a jego przeciwnik do mecze podchodzi z brakami w kadrze, a mimo wszystko wygrali i to w 90 minucie strzelając bramke. Sport bywa zaskakujący i nie ma nic pewnego..

@wudar72 Jestem graczem z dość nie wielkim budżetem który mogę przeznaczyć na gre (500 zł) tak więc czy mógłbyś mi zaproponować stawkowanie dla progresji ? - do tej pory czytałem o progresji aczkolwiek jak widzisz już w niej popełniłem błąd. Jak wyczytałem żeby zagrać progresje trzeba mieć spory kapitał, lecz mimo wszystko chciałbym spróbować.

Póki co gram wirtualnie z tym sposobem, nie za real cash..
na wstępie dzięki za wyróżnienie mnie różowym kolorem :)
wczorajszy wieczorno-nocny przykład z Los Angeles pokazuje że będzie bardzo ciężko, dwa kupony i dwie przegrane przez jedno spotkanie
Wiesz trochę też próbowałem grać over 0,5 do przerwy i to po wnikliwej analizie też zaczynałem od ako czterech meczy z kursem @2,00 i szybko skończyłem takie granie ,później same single i też dupa z tego wyszła
Celowo napisałem że do przerwy bo ty grasz o 15 minut dłużej więc teoretycznie większe szanse ale to jest złudne
A co do progresji ja stosuje od dłuższego czasu trochę zmodyfikowaną jej wersję FK
wpisz w google stawkowanie FK lub kalkulator stawkowania FK to wszystkiego się dowiesz
pozdro i powodzenia

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
@wudar72 przepraszam za różowy kolor &amp; jeśli chodzi o stawkowanie FK to na
prawde jak do tej pory nie grałem progresją to jednak nie chce sie w to bawić..
pozostane przy płaskiej stawce i rozegram jeszcze kilkanaście kuponików na AKO
rzędu 1.80 ~ 2.00. Zobaczymy jaka bedzie skuteczność i wtedy wyciągniemy wnioski.
Kupon #3 :
Mjallby ₋ Kalmar / kurs: 1.20 ✅ &#39;52 minuta
Syrianska ₋ Malmo / kurs: 1.18 ✅ &#39;42 minuta
Norrkoping ₋ IFK Göteborg / kurs: 1.18 ✅ &#39;11 minuta
Nigeria ₋ Urugwaj / kurs: 1.18 ✅ &#39;19 minuta
------------
AKO: 1.98
Bukmacher: William Hill / + 19j

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
O.k jak uważasz,z typów na dzisiaj ciężko będzie z IFK i Nigerią
dobra już nie zaśmiecam,zamieniam się w obserwatora
jeszcze raz powodzenia!
Edit..... 62 minuta i 64 minuta ot i cały urok grania......wiem można się wqrwić!!!!

Otrzymane punkty reputacji: +1
shagrath 45

shagrath

Użytkownik
Kupon #3 :
Mjallby ₋ Kalmar / kurs: 1.20 ✅ &#39;52 minuta
Syrianska ₋ Malmo / kurs: 1.18 ✅ &#39;42 minuta
Norrkoping ₋ IFK Göteborg / kurs: 1.18 ✅ &#39;11 minuta
Nigeria ₋ Urugwaj / kurs: 1.18 ✅ &#39;19 minuta
------------
AKO: 1.98
Bukmacher: William Hill
@wudar72, ja z livescore mam takie info..

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
Odnosze wrażenie że jak zaczną wszystkie ligi grać ponownie to ten system wypali !
tak btw. zauważyłem że ostatnio w tym dziale @edi mało aktywny..
chyba opatentował nowy system, ugrał mnóstwo kasy i zrobił sobie urlop ???? !

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
Kupon #5 :
Sarpsborg Sparta ₋ Start / kurs: 1.10 ✅ &#39;9 minuta
Valerenga ₋ Molde / kurs: 1.14 ✅ &#39;10 minuta
Kolumbia U20 ₋ Australia U20 / kurs: 1.12 ✅ &#39;46 minuta
Rosenborg ₋ Stromsgodset / kurs: 1.10 ✅ &#39;44 minuta
Paragwaj U20 ₋ Mali U20 / kurs: 1.15 ✅ &#39;3 minuta
Turcja U20 ₋ El Salvador U20 / kurs: 1.10 ✅ &#39;9 minuta
------------
AKO: 1.97
Bukmacher: William Hill / + 19j

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
Kupon #6 :
Atvidaberg ₋ Syrianska / kurs: 1.15 ⛔
Nowa Zelandia U20 ₋ Uzbekistan U20 / kurs: 1.15 ✅ &#39;14 minuta
Chile U20 ₋ Egipt U20 / kurs: 1.17 ✅ &#39;10 minuta
Kalmar ₋ Helsingborg / kurs: 1.15 ✅ &#39;21 minuta
Halmstads ₋ Hacken / kurs: 1.15 ✅ &#39;29 minuta
------------
AKO: 2.15
Bukmacher: William Hill / -10j

Otrzymane punkty reputacji: +1
wudar72 346

wudar72

Użytkownik
...to jest dobry system tylko muszą ponownie wystartować ligi europejskie !
miałem się już nie wcinać ale jednak muszę
ligi europejskie ci w niczym nie pomogą,powtórzę jeszcze raz:nie jestem wrogiem niskich kursów ale czym niższy kurs tym więcej meczy w AKO,czym więcej meczy w AKO tym niższa szansa na wygraną....tak było jest i będzie a buki tylko na to czekają....

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
A myślałeś nad rozwiązaniem typu? :
2 mecze na bramkę do 60min
1 mecz - brak bramki w danym przedziale czasowym
2 mecze - brak samobójczej bramki
i takie AKO z 5 zdarzeń.

shagrath 45

shagrath

Użytkownik

i takie AKO z 5 zdarzeń.
jakiś przykład mógłbyś zapodać ???? ?

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
i takie AKO z 5 zdarzeń.
5 zdarzeń w AKO to 20% szans na wejście kuponu i jest to obojętne co zagracie czy to będą kartki,rzuty rożne ,gole w jakimś przedziale,parzyste,bramki samobójcze,sumy numerów na koszulkach czy inne tam wynalazki-AKO to pewna zguba.....:-|

shagrath 45

shagrath

Użytkownik
@wudar72 ponownie ci musze przyznać racje i pokoloruje cie znófffffff na różowo
zakare bo sie powtarzasz ???? ! wiem że ako to zguba, sam staram sie grać single ????
...ale chciałbym aby @voiced coś zaproponował.. chciałbym tu poprowadzić debate
na ten temat.. bo przy takich zdarzeniach można ciekawe AKO skleić.. tylko zaciekawilo
mnie brak bramki samobójczej..

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
@wudar72 ponownie ci musze przyznać racje i pokoloruje cie znófffffff na różowo
zakare bo sie powtarzasz ???? ! wiem że ako to zguba, sam staram sie grać single ????
...ale chciałbym aby @voiced coś zaproponował.. chciałbym tu poprowadzić debate
na ten temat.. bo przy takich zdarzeniach można ciekawe AKO skleić.. tylko zaciekawilo
mnie brak bramki samobójczej..
@Shagrath
kiedyś bawiłem się w brak bramki samobójczej i dość szybko zrezygnowałem
kursy rzędu 1,15-1,20 więc singlami trzeba grać i grać żeby coś ugrać a wierz mi że na 10 meczy ze dwa się trafią z samobójem(przynajmniej ja tak miałem na próbie coś około 50 meczów) a AKO to sam wiesz jak się na to zapatruje....

Do góry Bottom