shagrath
Użytkownik
D ziś zarejestrowałem się na William Hill i już od razu spodobała mi się duża oferta odnośnie piłki nożnej. Do tej pory jak grałem na Expekcie czy też na Bah'u to WH bije te dwa buki na łeb. Ale do czego zmierzam, bo przecież nie o to chodzi bym tu wychwalał.
Znalazłem w ofercie w/w buka :
Czas pierwszej bramki - Powyżej/Poniżej - i tu chciałbym nadmienić że interesuje mnie tylko "Do i włączając 60. minutę"
Kursy odnośnie tej oferty wahają się w odstępie ~ 1.15 do 1.25 / Tu też bym chciał nadmienić że w meczu FC Barcelona - Wigry Suwałki taki kurs na pewno ulegnie zmianie gdzie jest znaczący faworyt & analogicznie wzrośnie mając spotkanie np. PSG - FC Barcelona. Mając na uwadze to że obecnie czołowe ligi Europy mają przerwe, jak np. najważniejsza dla mnie Eredivisie, gdzie pada lawina bramek, to póki co czasem bede grał tu na przypał.
Dążę do tego by selekcjonować mecze których jest mało, aczkolwiek chciałbym aby łączne AKO oscylowało wokół 2. Myślałem jeszcze o tym by zastosować tu progresje, ale póki co w ramach testów za płaską stawke 10j.
Kupon #1 :
Włochy ₋ Japonia / kurs: 1.22 '21 minuta
Elfsborg ₋ Gefle / kurs: 1.14
Hacken ₋ Atvidaberg / kurs: 1.15 '57 minuta
Montreal Impact ₋ Houston Dynamo / kurs: 1.17 '14 minuta
------------
AKO: 1.88
Bukmacher: William Hill / - 10j
Znalazłem w ofercie w/w buka :
Czas pierwszej bramki - Powyżej/Poniżej - i tu chciałbym nadmienić że interesuje mnie tylko "Do i włączając 60. minutę"
Kursy odnośnie tej oferty wahają się w odstępie ~ 1.15 do 1.25 / Tu też bym chciał nadmienić że w meczu FC Barcelona - Wigry Suwałki taki kurs na pewno ulegnie zmianie gdzie jest znaczący faworyt & analogicznie wzrośnie mając spotkanie np. PSG - FC Barcelona. Mając na uwadze to że obecnie czołowe ligi Europy mają przerwe, jak np. najważniejsza dla mnie Eredivisie, gdzie pada lawina bramek, to póki co czasem bede grał tu na przypał.
Dążę do tego by selekcjonować mecze których jest mało, aczkolwiek chciałbym aby łączne AKO oscylowało wokół 2. Myślałem jeszcze o tym by zastosować tu progresje, ale póki co w ramach testów za płaską stawke 10j.
Kupon #1 :
Włochy ₋ Japonia / kurs: 1.22 '21 minuta
Elfsborg ₋ Gefle / kurs: 1.14
Hacken ₋ Atvidaberg / kurs: 1.15 '57 minuta
Montreal Impact ₋ Houston Dynamo / kurs: 1.17 '14 minuta
------------
AKO: 1.88
Bukmacher: William Hill / - 10j