>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czas obrotu bonusem powitalnym

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Czy polecacie jakiegoś buka gdzie czas obrotu bonusem jest długi i na korzystnych warunkach dla nas -graczy?
Na razie znalazłem z tych dłuższych okresów że w Betsafe nie ma określonego czasu obrotu bonusem,a w expekcie to 6 miesięcy(jednak chciałbym trochę dłużej )

M 3

mistrzunio

Użytkownik
I waiting for answer the questions
WEZ coś poodpisujcie,chciałbym buka gdzie czas obrotu bonusem jest długi bo bedzie ciężko obrócić w krótkim czasie a nie chcę stracić bonusu jak tego nie dokonam

B 4

bongo84

Użytkownik
jak nie dasz rady obrocic 150 zl w jakims tam czasie to wplac np 50 zamiast 150 a nie zakladaj co chwla nowych tematow o tym samym. Zaden bukmacher nie da Ci za darmo bez zadnego ryzyka pieniedzy bo jak by tak rozdawali to by splajtowali

travism 190

travism

Forum VIP
I waiting for answer the questions
WEZ coś poodpisujcie,chciałbym buka gdzie czas obrotu bonusem jest długi bo bedzie ciężko obrócić w krótkim czasie a nie chcę stracić bonusu jak tego nie dokonam
jezeli oferta expektu jest dla Ciebie nie korzystna i obrócenie powiedzmy 700zł w 6 miesiecy to dla Ciebie za malo to chyba stawiasz mecze za 2 zl i chyba tylko co tydzien, widzisze ze ruchu w twoim temacie nie ma wiec wybierz expekta i nie stwarzaj problemow :| pzdr. ;)

B 4

bongo84

Użytkownik
jesli grasz 20 / tydzien to latwo sobie obliczyc ile mozna wziasc bonusa zeby go obrocic: 20 x 4=80, 80 x 6 = 480 , w expekcie jest 3 krotny obrot, wiec 480/3=160, a wiec zdeponuj sobie 80 zl i obracaj albo wplac 150 i graj za 40 na tydzien i nie stwarzaj takich prblemow. Albo jak dalej Ci ta propozycja moja nie odpowiada to wplac np do expekta tyle ile obrocisz, skonczysz obracac w expekcie wplac do nastepnego gdzie podwajaja pierwszy depozyt i tak sobie wplacaj dalej ile tylko chcesz, bukmacherow w miare pewnych na rynku jest troche takze nie widze problemu

M 3

mistrzunio

Użytkownik
w betsonie kwota+depozyt razy 6,masakra,
na razie najbliżej mi do betsafeale jeszcze się zastanawiam(szkoda że tam przy obrocie każdy mecz musi mieć 1.5)

koper 29

koper

Użytkownik
Ja wole nie mieć żadnych bonusów, one są tylko po to żeby skubać naiwniaków. Dostaniesz bonus jak wpłacisz X pieniędzy i tak dalej. Bonusy tylko uprzykrzają życie trzeba je obracać milion razy i tak na końcu wyjdzie, że się nie opłacało.

Do góry Bottom