voic3d
Użytkownik
BRAMKA strzelona w następnych 5 minutach? NIE
Będę typował tutaj zdarzenia:
Czas następnego gola = Brak X gola przed XX:XX.
Będą to single, double , a nawet treble. W zależności od oferty.
Buk Bet365
Dobór zdarzeń - głównie na pałę bo każdy mecz jest inny i już różne cuda widziałem więc uważam, ze szkoda czasu na jakąś większą analizę.
Tak w ogóle to temat powstał po porażkach sposobem gry Hank'a
http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-progresja-105169.html
Skoro na całą progresję, która może nie zakończyć się sukcesem miałem przeznaczone 12,00j to równie dobrze za tyle mogę grać sposobem na niskie kursy vabank.
Na początku trochę ostrożnie zaczynam od 1,00j.
Po 19 typach obróciłem bankiem 4 razy więc jakbym grał za 12,00j to nieźle by to wyglądało.
Typ nr 20 to wtopa - kiedyś to musiało nastąpić, dlatego lepiej nie grać vabank. Później kilka typów , które weszły fartem ,a le ogólnie jest OK.
Zobaczymy co będzie dalej - szkoda tylko, że oferta 10 minutówek jest tak uboga.
Zachęcam do śledzenia tematu.
Wszystkie sugestie mile widziane
Brak 2. gola przed 50:00 Real Zaragoza v CD Alaves
Kurs: 1.07
Stawka: 1,10
Zwrot: 1,18
Będę typował tutaj zdarzenia:
Czas następnego gola = Brak X gola przed XX:XX.
Będą to single, double , a nawet treble. W zależności od oferty.
Buk Bet365
Dobór zdarzeń - głównie na pałę bo każdy mecz jest inny i już różne cuda widziałem więc uważam, ze szkoda czasu na jakąś większą analizę.
Tak w ogóle to temat powstał po porażkach sposobem gry Hank'a
http://forum.bukmacherskie.com/f18/gol-do-xx-minuty-progresja-105169.html
Skoro na całą progresję, która może nie zakończyć się sukcesem miałem przeznaczone 12,00j to równie dobrze za tyle mogę grać sposobem na niskie kursy vabank.
Na początku trochę ostrożnie zaczynam od 1,00j.
Po 19 typach obróciłem bankiem 4 razy więc jakbym grał za 12,00j to nieźle by to wyglądało.
Typ nr 20 to wtopa - kiedyś to musiało nastąpić, dlatego lepiej nie grać vabank. Później kilka typów , które weszły fartem ,a le ogólnie jest OK.
Zobaczymy co będzie dalej - szkoda tylko, że oferta 10 minutówek jest tak uboga.
Zachęcam do śledzenia tematu.
Wszystkie sugestie mile widziane
Brak 2. gola przed 50:00 Real Zaragoza v CD Alaves
Kurs: 1.07
Stawka: 1,10
Zwrot: 1,18