szef-elity
Użytkownik
Co do 1 kolejki to kursy na AEL 2 ( 2,3 było ale krótko) oraz NEA 2,9 są za wysokie,
dlatego warto pograć, zobaczymy ile w sobotę będzie.
Mecz: Doxa - AEL Limassol
Typ: AEL Limassol
Kurs: 2
Bukmacher: Bet at Home
Stawka: 4/10
Analiza:
Doxa wróciła do 1 ligi, latem w zespole sporo zmian, sprowadzono graczy głównie z portugalskiej i greckiej ligi.
AEL walczy z Anderlechtem o awans do LM, będzie to na pewno ciężki mecz.
Latem odeszli doświadczeni Silas [pomn 31/1] oraz Cafu [nap. 29/4].
Sprowadzono z Fulham Orlando Sa, Rui Miguel, który grał w Astrze, Kubanie, Vitorii czy też Zagłębiu Lubin,
Maykona z Uniao Leiry czy Paulo Sergio z Vitorii Guimaraes.
AEL zawsze miał tu problemy, teraz ma dobrą i szeroką kadrę, do tego piłkarze rozegrali już kilka spotkań,
dlatego sądzę, że wygrają to spotkanie z beniaminkiem.
Mecz: Ol. Nicosia - Nea Salamis
Typ: Nea Salamis
Kurs: 2,9
Bukmacher: Bwin
Analiza:
W sumie i można trochę poczekać na to co wystawią pozostałe buki, poczekać na dnb, ale dwójkę już zagrałem.
Gospodarze po zniesieniu embarga, mogą dokonywać transferów, do klubu dołączyli:
Paweł Kapsa hehe, Helder Castro z Feirense czy rezerwowy z AELu - Henrique [nap. 16/2].
Zespół rok temu walczył o utrzymanie w lidze (play offy), w tym roku będzie pewnie podobnie.
Z klubu odeszli: Setkus [podstawowy br.] do Botevu Plovdiv, Paulinho [obr. 26/1], Aurelio [obr. 31/1],
Bajic[ obr. 28/4], Andre [pom 27/1], Kenmogne [nap. 27/7]
oraz Rusmir [14/0] sprowadzony z Columbus w połowie sezonu.
NEA zakończyła ligę walcząc o miejsca 5-8, ostatnie zajęli miejsce szóste.
Do drużyny dołączyli Jose Semedo z Enosis,Jo Kuffour z Gillingham oraz Pedro Moreira z Estoril do linii ataku.
Z klubu nie odszedł żaden istotny zawodnik.
Gospodarze u siebie wygrali tylko dwa razy rok temu, NEA wygrała pięć spotkań poza domem,
ponadto z gospodarzami grają bardzo dobrze, rok temu wygrali 3-2 tutaj u siebie zremisowali 1-1,
wcześniej praktycznie zawsze wygrywali, dlatego ja zagrałem od razu wygraną gości po 2,9.
dlatego warto pograć, zobaczymy ile w sobotę będzie.
Mecz: Doxa - AEL Limassol
Typ: AEL Limassol
Kurs: 2
Bukmacher: Bet at Home
Analiza:
Doxa wróciła do 1 ligi, latem w zespole sporo zmian, sprowadzono graczy głównie z portugalskiej i greckiej ligi.
AEL walczy z Anderlechtem o awans do LM, będzie to na pewno ciężki mecz.
Latem odeszli doświadczeni Silas [pomn 31/1] oraz Cafu [nap. 29/4].
Sprowadzono z Fulham Orlando Sa, Rui Miguel, który grał w Astrze, Kubanie, Vitorii czy też Zagłębiu Lubin,
Maykona z Uniao Leiry czy Paulo Sergio z Vitorii Guimaraes.
AEL zawsze miał tu problemy, teraz ma dobrą i szeroką kadrę, do tego piłkarze rozegrali już kilka spotkań,
dlatego sądzę, że wygrają to spotkanie z beniaminkiem.
Mecz: Ol. Nicosia - Nea Salamis
Typ: Nea Salamis
Kurs: 2,9
Bukmacher: Bwin
Analiza:
W sumie i można trochę poczekać na to co wystawią pozostałe buki, poczekać na dnb, ale dwójkę już zagrałem.
Gospodarze po zniesieniu embarga, mogą dokonywać transferów, do klubu dołączyli:
Paweł Kapsa hehe, Helder Castro z Feirense czy rezerwowy z AELu - Henrique [nap. 16/2].
Zespół rok temu walczył o utrzymanie w lidze (play offy), w tym roku będzie pewnie podobnie.
Z klubu odeszli: Setkus [podstawowy br.] do Botevu Plovdiv, Paulinho [obr. 26/1], Aurelio [obr. 31/1],
Bajic[ obr. 28/4], Andre [pom 27/1], Kenmogne [nap. 27/7]
oraz Rusmir [14/0] sprowadzony z Columbus w połowie sezonu.
NEA zakończyła ligę walcząc o miejsca 5-8, ostatnie zajęli miejsce szóste.
Do drużyny dołączyli Jose Semedo z Enosis,Jo Kuffour z Gillingham oraz Pedro Moreira z Estoril do linii ataku.
Z klubu nie odszedł żaden istotny zawodnik.
Gospodarze u siebie wygrali tylko dwa razy rok temu, NEA wygrała pięć spotkań poza domem,
ponadto z gospodarzami grają bardzo dobrze, rok temu wygrali 3-2 tutaj u siebie zremisowali 1-1,
wcześniej praktycznie zawsze wygrywali, dlatego ja zagrałem od razu wygraną gości po 2,9.