>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

CS:GO seria od 100zł do 2000zł

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
Witam. Interesuje się e-sportem, w szczególności counter-strikiem. Obstawiam mecze cs&#39;a od dobrych kilku lat. Kiedyś obstawiałem skinami na csgolounge, natomiast teraz przerzuciłem się na Bet365. Zaczynam serię od 100zł do ok. 2000-3000zł. Temat na forum to będzie w jakiś sposób mobilizacja. Będę podawał tutaj swoje typy tylko z CS:GO. Statystki będą podawane co 2tyg. Pozdrawiam i życzę zysków :cool:

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
EnVyUs vs Fnatic
Godzina: 19:00
Mapa: cobblestone
Typ: EnVyUs @ 1.72
Stawka: 10 zł
Możliwy zarobek: 7.2 zł ✅✅✅
Bet365

EnVyUs dosyć mocne na cobblu. Mają dobrze opanowaną stronę TT, co jest ważnym aspektem na danej mapie. Cobblestone to jedna z map wybranych przez nV w lidze ESEA. Wczoraj Francuzi zagrali dwa dobre mecze, byli po prostu w formie. Kenny w końcu pokazał swoją klasę z AWP. Fnatic wczoraj również zagrali dobrego cs&#39;a, wygrywając 2:0 z NiP&#39;em. Stawiam w tym meczu na Envy z powodu większego doświadczenia na mapie oraz z powodu dobrej dyspozycji kennego.

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
Fnatic vs EnVyUs
Godzina: 20:10
Mapa: Dust2
Typ: Fnatic @ 1.61
Możliwy zarobek: 6.1 zł ✅✅✅
Bet365

Fnatic w formie, wczoraj 2 wygrane mecze, w tym mecz na Dust2. Mapa należy do najmocniejszych map Fnatic, widać, że lubią grać na danej mapie.

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
FlipSid3 vs NiP
Mapa: Nuke
Typ: Flipsid3 @ 4.33
Stawka: 10 zł ⛔⛔⛔ (NiP okazał się za mocny ;c)
Możliwy zarobek: 33.3 zł
Bet365

NiP wczoraj w niezbyt dobrej formie. Szwedzi mają na Nuke niesamowitą skuteczność, wygrywają każdy mecz na mapie. Flipsid3 w sumie gra o nic, plasują się na ostatnim miejscu w tabeli mając tylko 9 punktów (3 mecze wygrane, 15 przegranych). Idę w stronę F3 ze świadomością, że mają naprawde małe szanse na wygraną. Nuke to mapa nieprzewidywalna, wystarczy pistoletówka w CT aby złapać rytm i ugrać sporo rund. Z tego co pamiętam, WorldEdit (sniper w flipsid3) zawsze potrafił grać na nuke, kryjąc outside co wychodziło mu na prawde dobrze. Polecam wszystkim low bet&#39;a w stronę F3.

forfa 118

forfa

Użytkownik
Fnatic vs EnVyUs
Typ: Fnatic @ 1.61
Możliwy zarobek: 6.1 zł
Bet365

Fnatic w formie, wczoraj 2 wygrane mecze, w tym mecz na Dust2. Mapa należy do najmocniejszych map Fnatic, widać, że lubią grać na danej mapie.
Fnatic na Duscie wypada bardzo słabo.. Wczoraj to pokazali, zero zgrania i dużo szczęścia. Co jak co ale na Cbl są dużo lepsi i dla mnie powinieneś obstawić odwrotnie. Ja zagralem 2x win Fnatic, bo jestem pewny ze 1 mapa wejdzie na ich korzysc bez problemow, z 2 beda mieli na pewno wieksze problemy ale licze ze tez wygraja.

Co do NiP chyba nie ogladales wczorajszego meczu.. To ze przegrali z druzyna która jest jedną z topowych nie czyni ich słabymi i bez formy gdyż na duście prawie wygrali i grali dużo lepiej od Fnatic.. Oczywiscie moze sie zdarzyc ze wygraja, ale watpie bo NIP po wczorajszej przegranej dla awansu musi wygrac wiec maja 100% mobilizacji.. stąd też kurs 1.18

arkpra 15

arkpra

Użytkownik
FlipSid3 vs NiP
Mapa: Nuke
Typ: Flipsid3 @ 4.33
Możliwy zarobek: 33.3 zł
Bet365

NiP wczoraj w niezbyt dobrej formie. Szwedzi mają na Nuke niesamowitą skuteczność, wygrywają każdy mecz na mapie. Flipsid3 w sumie gra o nic, plasują się na ostatnim miejscu w tabeli mając tylko 9 punktów (3 mecze wygrane, 15 przegranych). Idę w stronę F3 ze świadomością, że mają naprawde małe szanse na wygraną. Nuke to mapa nieprzewidywalna, wystarczy pistoletówka w CT aby złapać rytm i ugrać sporo rund. Z tego co pamiętam, WorldEdit (sniper w flipsid3) zawsze potrafił grać na nuke, kryjąc outside co wychodziło mu na prawde dobrze. Polecam wszystkim low bet&#39;a w stronę F3.
Też w to idę ale niżej ???? Warto dodać, że Overpass to mapa domyślnie VETO NiP !!.
edit: Sorki myślałem ze opisujesz mecz na overpass ????

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
Na&#39;Vi vs dignitas
Godzina: 21:20
Mapa: Cobblestone
Typ: dignitas @ 1.83
Możliwy zarobek: 8.3 zł ✅✅✅
Bet365

Obie drużyny grają dobrze na cobblu, oba teamy w niezłej formie. Wszystko zależy od rund pistoletowych oraz dyspozycji sniperów, czyli guardiana, s1mple i cajunb. Duńczycy grają naprawdę dobrego csa i są w stanie wygrywać na topowe teamy. Druga mapa, na której się zmierzą to Mirage, na której lepsze jest navi. Próbuję gry na dignitas. Jeśli dignitas wygra, na mirage stawiam na Natus Vincere.

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
mousesports vs Heroic
Godzina: 22:20
Mapa: Overpass
Typ: mousesports -3,5 @ 2.10
Możliwy zarobek: 10.10 zł ✅✅✅ Bez oporu
Bet365

Mousesports w bardzo dobrej formie, overpass należy do ich mocniejszych map. Rozkręcają się z meczu na mecz i myślę, że handicap -3,5 powinien wejść na korzyść myszek.

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
Na&#39;Vi vs dignitas
Godzina: 22:40
Mapa: Mirage
Typ: na&#39;vi @ 1.44
Stawka: 10 zł ⛔⛔⛔Szkoda słow, nie wygrali, bo wygrać nie chcieli. Wstyd trochę, że aż tak mocno pokazali, że nie chce im się grać.
Możliwy zarobek: 4.4 zł
Bet365

Mirage to jedna z najlepszych map na&#39;vi. Przegrali pierwszy mecz z dignitas, dlatego będą chcieli wygrać drugi. W dobrej dyspozycji jest Edward, który zazwyczaj nie błyszczy formą. Może to wpłynąć na zwycięstwo Na&#39;Vi na mirage.

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
Liquid vs Immortals
Godzina: 02:00
Mapa: Train
Typ: liquid @ 2.37
Stawka: 12 zł
Możliwy zarobek: 16.5 zł ✅✅✅
Bet365

Train to mapa z puli map druzyny liquid. Liquid gra świetnego kanter strajka, co pokazali na ESL One w Nowym Jorku. Walczą oni o awans do finałów ESEA, na które mają szansę sie zakwalyfikować. Stawiam w tym meczu na liquid ze względu na ich formę, jaką ostatnio prezentują.

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
GODSENT + Kinguin
Zagrałem na GODSENT w meczu z Ukrainą oraz na Kinguin w meczu z Ukrainą. Zapomniałem podać typu szybciej.
Stawka: 28 zl ⛔⛔⛔
Kurs: @ 1.66 double bet
Możliwa wygrana: 46zl

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
Kinguin @ 1.25
Astralis @ 1.25
Envyus @ 1.25
AKO: 1.9

Stawka: 20 zl
Możliwa wygrana 19 zl ✅✅✅ Cashout z 15 zł zyskiem. Nie wiadomo co astralis odwali.

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
LoL - World Champs
CLG vs G2

Godzina: 3:00
Typ: CLG @ 1.80
Stawka: 20 zł
Możliwy zarobek: 16 zł ✅✅✅
Bet365

CLG dobra forma na worldsach, niespodziewana wygrana z Rox. Przygotowali się niesamowicie do mistrzostw. Jeśli g2 przegra z rox tigers o 1;00 to w sumie z clg zagrają o pietruszkę. Bet warty pogrania.

kubinj0 55

kubinj0

Użytkownik
Astralis vs EnVyUs
Godzina: 11:00
Typ: Astralis @ 1.8
Stawka: 25 zł ⛔⛔⛔
Możliwy zarobek: 20 zł
Bet365

Astralis od dawna niczego nie wygrali, dlatego zagrają najlepiej jak mogą aby zająć 1 miejsce w grupie. Envy gra w kratkę. Dużo zależy aktualnie od kennego i sixera.

Do góry Bottom