>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

CS GO - Betting

A 76

acapulco

Użytkownik
1# dignitas - Mercenary - 2 (1.98 - Egamingbets), stawka:50zł
2# Virtus.Pro - HellRaisers - 2 (2.81 - Egamingbets ) , stawka : 30zł​

P 2,4K

promark

Użytkownik
Nie zgadzam się zupełnie w obu meczach.
1) Fakt Mercanary to nowa drużyna i skład ma piekielnie mocny ale brakuje im zgrania i wspólnego zaufania. Dignitas to nadal top 5 na świecie, dzisiaj bez swojego kapitana Fetisha którego zastąpi MSL (ciekawy gracz, widziałem ostatnie jego akcje i gra bardzo przyzwoicie), mapa to DD2 na której Dignitas czuje się bardzo mocne. Myślę że górę weźmie doświadczenie i zgranie i Duńczycy na spokojnie wygrają to spotkanie.
2) Ostatnimi czasy HR gra dużo lepiej, sporo siedzą na Bootcampie, i kurs byłby wart ryzyka gdyby nie fakt że graja na mapie Mirage. Jak wiadomo na tej mapie Polacy (VP) królują i są na pewno TOP1. Ostatni wynik np z NiP 16:1 obrazuje że to jest po prostu ich mapa. HR owszem potrafi grać ale zdarzają im się dziwne mecze, jednego dnia pokonują drużynę z TOP 3 świata a potem wtapiają z jakimiś amatorami. Ja im po prostu nie ufam, do tego fakt że mapa Mirage wchodzę grubo w Polaków, i czuję że będzie to easy mecz.

A 76

acapulco

Użytkownik
1) Mercanary to w 90% Epsilon także brak zgrania o którym wspomniałeś nie występuje. Do tego dignitas bez Fetisha, a więc gracza który jest odpowiedzialny za taktykę - to wielkie osłabienie.
2) Oczywiście tak jak wspomniałeś - VP to TOP 2 na Mirage - ostatnio udowodnili to z NiP-em jednak nie zawsze będą strzelać jak z automatu. HR to bardzo dobrzy ,,aimowcy&#39;&#39; którzy w tym roku udowadniają że mogą wygrywać z każdym. Ostatnio jak obie ekipy mierzyły się na Mirage VP wygrało gładko 16-7, jednak trzeba pamiętać że AdreN dopiero od tygodnia nie ma problemów z pingami co przy cs-ie jest ogromnym znaczeniem. Według mnie 50-50 a po takim kursie szkoda nie zaryzykować.

Do góry Bottom