>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

CRUSADER - Typy

C 29

crusader

Użytkownik
Witam, w tym temacie będą pojawiały się głównie typy żużlowe, chociaż czasami dorzucę coś z hokeja czy z kopanej.
Tak więc zaczynamy... Pierwszy kupon na dzisiaj w STSie:
Testimonial J. Kylmaekorpiego w Eastbourne, Anglia
P.Karlsson - A. Skórnicki 1 1,50 ⛔
Testimonial M. Risagera w Ipswich, Anglia
N.K.Iversen - R. Schlein 1 1,30 ⛔
K.Bjerre - S.Nicholls 1 1,50 ⛔
Kurs łączny 2,92zł
Stawka: 10zł
Przewidywana wygrana: 25,74zł
Pozdrawiam i zachęcam do odwiedzania tematu!
[Edit: Niestety, wczoraj totalna wtopa, ale taka specyfika początku sezonu i turniejów indywidualnych w Anglii, ale nie poddajemy się!]
Zysk/Strata: ⛔10zł

C 29

crusader

Użytkownik
Dzisiaj spróbujemy się odegrać.
STS - Mistrzostw Elite League w Coventry H2H, Anglia
K.Bjerre - J.Doyle 1 1,50
T.Batchelor - B.Pedersen 1 1,40
T.Woffinden - F.Lindgren 1 1,30
Kurs: 2,73zł
Przewidywana wygrana: 24,02zł
Pokrótce... Są to już zawody o &quot;coś&quot;, co prawda to nadal początek sezonu, to nadal Anglia, ale tutaj już zawodnicy powinni do tych zawodów podejść zdecydowanie poważniej, a jeżeli podejdą do tego poważnie to tylko kontuzja, któregoś z tych zawodników może pozbawić tego kuponu wygranej.
[Edit: Zawody odwołane, więc zwrot.]
Zysk/Strata: ⛔10zł

C 29

crusader

Użytkownik
Kombinujemy dalej z żużlem, dzisiaj na poziomie ligowym w Anglii.
STS - Elite League, Wolverhampton - Birmingham 20:30
D.King -7,5 1,70 ✅
P.Pawlicki +6,5 1,80 ✅
Całkowity kurs: 3,06zł
Ewentualna wygrana: 26,93zł ✅
King nieobliczalny bardzo, w 4 startach 8 punktów... Według mnie dużo jak na niego, jedzie w parze ze Skórnickim, myślę, że nie da rady 8 zrobić.
Pawlicki teoretycznie drugi najlepszy zawodnik w zespole, na dodatek widziałem go na żywo podczas ostatniego sparingu w Toruniu, prezentował się całkiem nieźle, więc warto zaryzykować, 7 punktów to nie jest zbyt dużo.
W ofercie jest jeszcze Woffinden 9,5, ale tu ciężko ocenić, liczą się 4 pierwsze biegi, więc jeden defekt mógłby wszystko przekreślić, a znów rywale zbyt wymagający nie są, więc tego się nie podejmuje oraz Skórnicki 6,5, tutaj skłaniałbym się ku minusowi po ładnym kursie 2,25, ale zbyt nieobliczalnym jest on zawodnikiem w Anglii.
Pozdro i powodzenia!
[Edit: Weszło jak w masło...
Skórnicki po kursie 2,25 również by wszedł jak w masło, aczkolwiek jest to początek sezonu, więc trzeba być ostrożnym.]
Zysk/Strata: ✅6,93zł

C 29

crusader

Użytkownik
Zobaczyłem teraz, że można obstawiać dzisiejszy mecz EL na bet365 i nasunęło się kilka fajnych typów... Postawiłem ostatecznie:
Ricky Weels poniżej 8 pkt 1,76
Ewentualna wygrana: 17,60 ⛔
Daniel Nermark powyżej 6 pkt 1,85
Ewentualna wygrana: 18,50 ✅
Kusił jeszcze jeden - Danny King poniżej 6 po kursie 3,10, ale jednak uznałem za zbyt ryzykowne.
Pozdro i powodzenia tym, którzy postawili!
[Edit: Tutaj poszło niestety nieco gorzej, co ciekawsze, wszedłby King po kursie 3,10, jednak niestety to odrzuciłem, a szkoda... Wszedł za to Nermark, co było istną promocją patrząc na to jakie miał biegi... Wells, zaskoczył mnie, bardzo dobry występ tego zawodnika, będę musiał być ostrożniejszy wobec niego w następnym meczu na jego torze...
Aczkolwiek podsumowując dzisiejszy dzień - jest dobrze.]
Zysk/Strata: ✅5,43zł

C 29

crusader

Użytkownik
Ciąg dalszy typów z Elite League. Ciężko było dzisiaj coś konkretnego wybrać, bo linie na pograniczu ustawione, więc stawiam tylko jedno zdarzenie:
Danny King poniżej 7 - 2,15
Ewentualna wygrana: 21,50zł
Krótka analiza dlaczego to? Otóż King jedzie z numerem 9, czyli ma trudne biegi.
Bieg 1: King, Zagar, Skórnicki, Palm Toft
Bieg 5: King, Nicholls, Kennett, Worrall
Bieg 10: Nicholls, King, Cook, Skórnicki
Bieg 13: King, Zagar, Kennett, Cook
Według mnie jego punktacja może wyglądać następująco: 1, 2, 1, 2. Wychodzi 6 punktów, typ też na pograniczu, jednak kurs skusił.
Pozdro!
[Edit: Mecz się nie odbył, więc zwrot.]
Zysk/Strata: ✅5,43zł

C 29

crusader

Użytkownik
Dzisiaj odbędzie się Speedway Best Pairs, więc uderzamy!
Pewniak według mnie na dzisiaj w betsafe:
Polska - Dania 1 1,80
Ewentualna wygrana: 18zł
Jak coś się jeszcze ciekawego pojawi to wrzucę.
[Edit: No niestety, Miedziński i Dudek wczoraj nie błyszczeli, Duńczykom nieco pomógł sędzia w ich pierwszym wyścigu i wtopa...]
Zysk/Strata: ⛔4,67zł
Marzec skończony ze stratą 4,67zł, jednak początek sezonu żużlowego jest ciężki do obstawiania, jednak nie odpuszczam bukmacherom i jak tylko pojawi się jakiś żużel w ofercie konsekwentnie będę w niego uderzał!

C 29

crusader

Użytkownik
Gdyby dzisiaj był 01.04 pomyślałbym, że ten kurs to prima aprilis... Aczkolwiek dobra szansa ażeby na + rozpocząć kwiecień!
Bet365:
Birmingham - Lakeside 1 2,87!
Ewentualna wygrana: 28,70zł
Fakt, że Birmingham wyłapał niezłe baty niedawno, ale dzisiaj jadą u siebie więc jest duża szansa, że typ wejdzie! W zespole Lakeside jeżdżą sami niepewni zawodnicy... Emeryt Karlsson, Watt, który jest totalnie pogubiony u progu tego sezonu, w kratkę jeżdżący Bridger, mający problemy sprzętowe Jensen...
Jeśli chodzi o gospodarzy też nie ma tam samych pewniaków, ale Skórnicki, King, Barker, Nermark, Kennett powinni zrobić po 7-8 punktów, Lambert z pewnością też coś dorzuci i 46 pkt uzbierają!
Pozdro!
[Edit: Niestety lipa...]
Zysk/Strata: ⛔14,67zł

C 29

crusader

Użytkownik
STS wystawił typy na sobotnie GP, korzystać póki kurs nie spadnie!
1.Ward - Holder 1 1,50
Stawka: 100zł
Ewentualna wygrana: 132zł
2.Smolinski - Harris 2 2,05
Ewentualna wygrana: 18,04zł
3.Hampel - Zagar 1 1,45
Bjerre - Lindgren 1 1,65
Całkowity kurs: 2,39zł
Ewentualna wygrana: 21,03zł
Na razie tyle, może coś się jeszcze dołoży, pozdro!

C 29

crusader

Użytkownik
Na dzisiaj z STS:
Swindon (-4,5) - Coventry 1 1,90
Stawka: 20zł
Ewentualna wygrana: 33,44zł
[Edit: W STSie był zwrot, bo mecz nie został dokończony.]
Zysk/Strata: ⛔14,67zł

C 29

crusader

Użytkownik