>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Crash test - Eksperymentarium no PRO8L3M

no PRO8L3M 41,2K

no PRO8L3M

Użytkownik
Witam serdecznie,

Postanowiłem założyć własny temat w którym będę podawał kupony 2-3 zdarzeniowe, czasem single. Na co dzień obstawiam max 1-2 kupony w miesiącu. Temat służyć mi będzie ''suchemu'' typowaniu by być w obiegu co do tego co się aktualnie dzieje i lepiej przygotowanym do tego co chcę w realu grać. Temat jest poglądowy. Stawki tutaj podawane będą w jednostkach. Obszarem moich zainteresowań będą głównie Piłka nożna, Tenis i Siatkówka. Czasem może coś pojawić się z Piłki ręcznej, lub Boksu , ale raczej przy okazji dużych eventów. Postaram się przy kuponach napisać parę słów dotyczących proponowanych wydarzeń sportowych. Jeśli ktoś będzie miał ochotę odnieść się do typów, lub argumentacji jego post będzie w tym temacie mile widziany. Proszę jednak o kulturalne wypowiedzi. W chwili obecnej nie podam nic. Proszę o pozostawienie tematu. Planuję wrzucić pierwszy kupon w sobotę rano, lub piątek wieczór. Zachęcam do odwiedzin tematu.

Z pozdrowieniami,
no PRO8L3M

Otrzymane punkty reputacji: +433
no PRO8L3M 41,2K

no PRO8L3M

Użytkownik

⚽ Bournemouth - Everton. Everton strzeli gola @ 1,55
🏐 AZS Olsztyn - MKS Będzin, DW: 3:0 @ 1,77
AKO: 2,74
Stawka: 30 j
Bukmacher: STS

Wisienki pod wodza Iraoli prezentują się bardzo dobrze. Sądzę, że obecna sytuacja w tabeli nie odpowiada możliwościom tego zespołu. Prędzej czy później spodziewam się spadku w kierunku środka tabeli.
Gospodarze są niepokonani od 7 spotkań. Grają z niewygodnym Evertonem będącym od 5 meczy bez zwycięstwa. Bezpośrednie mecze między tymi drużynami często owocowały w dużą liczbę sytuacji podbramkowych. Everton jest drużyną własnego boiska choć na wyjazdach potrafią się otworzyć jak w meczu z Aston Villą mającą podobne usposobienie jak Bournemouth. Goście strzelali bramkę na wyjeździe w 4 z 9 spotkań w tym sezonie. Na Vitality Stadium w ostatnich 5 meczach 4 razy zdobywali gola. Myślę, że po wyczerpującym Boxing Day na drużynie takiej jak Boro złapią skalpa, być może nawet zapunktują.

AZS Olsztyn podniósł się po słabym początku sezonu. Ostatni okres grają coraz lepiej. Nadrabią straty do czołowej ósemki i nalezy ich rozpatrywać w walce o play offy. By tak się stało należy pokonać jednego z outsiderów jakim jest Będzin. Będzin miał fatalny grudzień choć dobrze zaczął sezon. Zwolnienie trenera Murka okazało się błędem. Przegrane z Katowicami i Barkomem ustawiły drużynę w trudnym położeniu. Na początku sezonu Będzin niespodziewanie wygrał 3:0. Olsztyn wtedy grał tak tragicznie, że przegrałby nawet z drużynami pierwszoligowymi. Potencjał AZS ma szczególnie na serwisie w postaci Szerszenia i Karlitzka. Siła rażenia na pierwszej akcji także jest po stronie gospodarzy. W chwili obecnej gospodarza są na fali wznoszącej, goście pikują w dół. Uważam, że AZS będzie żądny zemsty za poprzedni pojedynek i w tym meczu nie pozwoli sobie na przestoje co zaowocuje zdecydowaną wygraną bez straty seta.

Ostatnia edycja:
no PRO8L3M 41,2K

no PRO8L3M

Użytkownik

⚽ AS Roma - Lazio, over 5,5 kartek @ 1,53
🏐 Resovia Rzeszów - Barkom Lwów, Barkom +11,5 pkt @ 1,89
AKO: 2,89
Bukmacher: Fortuna

W Derbach Rzymu zawsze nerwy są bardzo duże. Sytuacja Romy w tabeli nie napawa optymizmem, muszą gonić strefą pucharową. Lazio gra bardzo dobry futbol w tym sezonie i prezentuje ładną piłkę. Szykuje się emocjonujące starcie. Od 2023 roku we wszystkich derbowych meczach pomiędzy tymi zespołami mieliśmy powyżej 5,5 kartek, zdarzały się także czerwone.

Resovia gra przeciętną siatkówkę jak na swoje możliwości , ale tak już jest od lat. W związku kontuzją Bednorza wyjdą Buckim i Ropretem, oraz Cebulj i Vasiną na przyjęciu. Oglądałem ich ostatnie spotkanie z Zawierciem. Powalczyli, lecz mam nieodparte wrażenie , że Zawiercie nie jest w najwyższej formie ostatnio a pomimo tego wygrało. Rzeszów jest drużyną zrywów. Barkom ma potencjał na dobrą grę. Pokazali już niejednokrotnie w tym sezonie, że z drużynami teoretycznie silniejszymi radzą sobie bardzo dobrze. Z pewnoiścią presja będzie na gospodarzach. Barkom potrzebuje punktów. Traci 4 punkty do Nysy , która jest na miejscu gwarantującym utrzymanie. W październiku wygrała Resovia 3:1, różnicą 3 punktów. Barkom ma dobrą pierwszą akcję, mocnego atakującego. Jeśli zagra swoją siatkówkę myślę, że powalczy z Rzeszowem a to pozwoliłoby zmieścić się w tym handicapie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +433
no PRO8L3M 41,2K

no PRO8L3M

Użytkownik
# 3

⚽ Tottenham - Liverpool, over 3,5 kartki @1,65
🎾 M.Landaluce -D.Svrcina, 1set,/mecz Landaluce @ 1,52
AKO: 2,48
Bukmacher: STS

Dla Tottenhamu Carabao Cup jest jedynym skalepem do zdobycia w tym sezonie. Drużyna Postecoglu jest w kryzysie. Sam trener jest wierny swojej ofensywnej filozofii pomimo tego, że narzekają na to nawet sami kibice Spurs. Możliwości ofensywne gospodarzy są bardzo duże. Biorąc pod uwagę, że za kartki pauzuje Maddison, nie będzie także Sarra zwiastuje to bezpośrednie granie. Wyniki Tottenhamu z Liverpoolem były dotychczas bliskie tym hokejowym , ale każdy mecz jest inny. Liverpool świetnie sobie radzi w Premier League. Spodziewam się jednak lekkich rotacji w składzie zważywszy na fakt, że to jest dwumecz i rewanż na Anfield daje możliwości przy potencjalnym niepowodzeniu. Z pewnością na tym etapie nie będzie też przesadnego rotowania więc zostanie to zrobione z umiarem. Sedziuje Stuart Attwell ze średnią około 3 kartek na mecz. Myślę jednak, że waga spotkania szczególnie z perspektywy gospodarzy wyzwoli emocje , które zaowocują nerwami, przerywaniem gry. 1-3-4-3 system którego spodziewam się dziś u gospodarzy był m. in w meczu z City pucharowym. Ten mecz może mieć podobny przebieg. Spodziewam się 4 kartek i gry w obie strony. Szykuje się bardzo ciekawe widowisko.

Hiszpan w mojej ocenie jest lepszym tenisistą od Czecha. Dość gładko przeszedł pierwsze dwie rundy kwalifikacyjne. Svrcina dwukrotnie roegrał trzysetówki z graczami ok. 200 miejsca w rankingu. Czech długo wchodzi w mecze , a przy rywalu takim jak Martina Landaluce może go to drogo kosztować. Hiszpan bardzo dobrze zaprezentował się w Challangerach w Roverto i Canberrze. Poprzednie dwa pojedynki zwiastują, że formę utrzymał co powinno przełożyć się na rezultat tego pojedynku.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom