>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cracovia Kraków - Arka Gdynia 29.08.2012 (zaległy mecz 2. kolejki)

Status
Zamknięty.
arzoo 63

arzoo

Użytkownik

Bwin

Cracovia prowadzona przez trenera Stawowego próbuje naśladować styl gry Barcelony. Dużo podań, utrzymywanie się przy piłce, oddalenie niebezpieczeństwa od własnej bramki. Tylko jak wiemy, wychodzi im to troszkę gorzej niż kolegom z Katalonii :razz:. Problemem oprócz umiejętności jest po prostu brak ruchu. Owszem, podania całkiem fajnie wychodzą, zawodnicy jak na I ligę są nieźle uzdolnieni technicznie, jednak często pomocnik lub napastnik ma zbyt mało opcji do zagrania piłki. Sprawa wygląda tak, że Cracovia jeśli chodzi o posiadanie piłki miażdży swojego rywala, ale ze stwarzaniem groźnych sytuacji wygląda to już dużo gorzej. Warto zwrócić uwagę, że 4 punkty z tych 7 zdobyli po strzałach z dużej odległości. Najpierw z GKS bramkę z ponad 30m strzelił Boljevic, a w ostatnim meczu ze Stomilem strzałem z jeszcze dalszej odległości popisał się Kosanović. Wszystkie mecze jak do tej pory zakończyły się underowo. 2-0 z Zawiszą w PP, 1-1 z GKSem, 2-0 z Okocimskim i wspomniany wcześniej mecz ze Stomilem wygrany 1-0. Podobnie to wygląda jeśli chodzi o Arkę. Również wszystkie mecze w tym sezonie skończyły się underowo: 0-1 z Olimpią Elbląg w PP, 2-0 z Wartą Poznań, 2-0 z Bogdanką i ostatnio 1-1 z Kolejarzem. Niestety miałem okazję oglądać tylko fragment ostatniego meczu Arki i wiele na temat ich gry powiedzieć nie mogę, ale wyniki jakie osiągają i sytuacja w obozie Cracovii (która jest mi bardzo dobrze znana) pozwalają myśleć, że jutro niestety wielu bramek nie zobaczymy. Przewiduje w tym meczu skromny remis 0-0 lub 1-1 ;)
Cracovia Kraków - Arka Gdynia under 2.5 @ 1.65 bwin (1:0) ✅
Bramka &quot;tak dla odmiany&quot; padła zza pola karnego :razz:. Bernhardt z rzutu wolnego w 90&#39; ! ????
Polecam obejrzeć obie wspomniane wcześniej bramki zawodników Cracovii ^^
30 sekunda
http://www.youtube.com/watch?v=W7z6kSkx15k
http://www.youtube.com/watch?v=nxXqJcJkvAI

S 0

strefa_bet

Użytkownik
No tak, Cracovia nie ma tej swobody przy kreowaniu akcji, a Stomil zagrał bardzo dobre spotkanie po wpadce z Wartą, gdzie nie zaprezentowali nic. Ale co z Arką? Jakim ustawieniem wyjdą, jaką taktykę zastosują? To też jest ważne. Jeśli chcą zagrać otwarty futbol, agresywny, wtedy będzie więcej luk w obronie po obu stronach i możemy zobaczyć nawet 4 bramki. Jeśli wyjdą mocno skoncentrowani i nastawiać się będą głównie na szybkie kontry, lub czy zagrają pressingiem. Najlepiej usłyszeć kilka słów od kogoś z Arki i oficjalnie zdecydować. Bo takie patrzenie na ostatnie spotkania obu drużyn to nic innego jak nadzieja, że seria się przedłuży, a tym samym zwiększamy szanse dla buka, że zgarnie kaskę.

szybszy 45

szybszy

Użytkownik
Dyskusja nasza, z tego co widzę skupia głównie się na temat drużyny z południa, w kwestii dużych trudności tworzenia konstruktywnych akcji zakończonych sukcesem, i w tym wypadku zgadzam się również, minione spotkania pokazały iż ciężko jest przedrzeć się pod bramkę rywala. Więc czemu nie zagrać na Arkę DNB, wydaję mi się że dość bezpiecznie, a kto wie może Arka wygra, choć mimo tego coś czuję że będzie to spotkanie remisowe, ktoś już wcześniej wspomniał 0-0 lub 1-1. Lecz mój typ to Arka DNB.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom