>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Crackovia

Prince de Belial 2,3M

Prince de Belial

Forum VIP
Pomyślałem, że nie będę czasem wrzucał najlepszych skeczy w temacie ogólnym tylko stworzę specjalny temat tylko na Crackovię. Nie wiem czy dużo osób to ogląda - ja namiętnie łapię każdy kolejny odcinek, chociaż trzeba przyznać nie każdy jest dobry czy świetny. W każdym razie zapraszam do tematu.

W prawdzie w piłkę ręczną rzuciliśmy Hiszpanię na kolana, ale w piłce nożnej nadal jesteśmy lata świetlne za mistrzami Europy, nawet jeśli udało nam się namówić na pracę w Polsce Jose Marie Bakero, Inaki Astiza i tego nowego Hiszpana ze Sportingu Gijon, który ponoć ma tak wymiatać, że hej! Jakiś czas temu dzięki autorowi bloga Gramy do końca! i fcblog.pl odkryłem, że Hiszpanie o wiele lepiej od nas potrafią śmiać się z futbolu i swoich wielkich gwiazd. U nas działaczom PZPN, nielubianym trenerom, nieudacznym piłkarzom etc raczej się przyp... Tam, twórcy Crackovii w Televisió de Catalunya kapitalnie obśmiewają wszystkich, nie tylko tych z Realu ale także swojej Barcy, w stylu Rozmów w Tłoku Szymona Majewskiego...

Ktoś, kto postanowi zrobi polską wersję z udziałem np. Grzegorza Lato, Antoniego Piechniczka i Jerzego Engela albo Legionistów w klubie body-sushi prosto po meczu albo prezesa Wisły Bogusława Cupiała i trenera Macieja Skorżą dzień przed i dzień po meczu Ligi Mistrzów z Levadią albo z Franzem Smudą w szatni repry zagrzewającym do rozwalenia dzielnych Singapurczyków, zrobi w necie furorę!

A może... - wpadłem na to dosłownie teraz, pisząc tę notkę - a może powinniśmy to zrobić my? Ruszycie głową, kto chce, może wpadniecie na pomysły scenariuszy krótkich, naprawdę zabawnych filmów (musimy trzymać poziom) i bylibyście gotowi wystąpić w roli aktorów-amatorów... Ja mam możliwości techniczne (kamery + montaż), mogę wystąpić w roli reżysera, potrafię też nieźle parodiować Zbigniewa Bońka... Sesja nagraniowa za parę tygodni w Warszawie? Robimy to?

Pomyślcie, tymczasem kilka naprawdę pomysłowych Crackovii (z tłumaczeniem fcblog.pl gdzie znajdziecie jeszcze mnóstwo innych odcinków)

za blogiem Michała Pola.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Super sprawa ???? ???? ????
Oglądam właśnie i śmieje się sam do monitora ???? zajebiście pokazane scenki w krzywym zwierciadle ????

D 0

deq102

Użytkownik
W końcu nadszedł czas na kolejny pojedynek Barcy z Realem. Tym razem to mityczne starcie miało kolejny podtekst - dwóch wielkich piłkarzy miało pokazać, który z nich bardziej zasługuje na Złotą Piłkę. No i pokazali...
Na jakie wydarzenia z Klasyku uwagę zwróci &quot;Crackovia&quot;? Czy Sergio Ramos odgadnie przesłanie celebracji Cristiano? O czym dyskutować będą Tito i Busquets w trakcie meczu?
Tego możecie dowiedzieć się, oglądając skecz z Gran Derbi pt. &quot;Klasyk Cracków&quot;

abruzzi23 26

abruzzi23

Użytkownik
Po cudzysłowie już zorientowałem się, że chodzi o pana Grodzką. A co do tego odcinka to jest dość średniawy, wydali zdecydowanie lepsze ;)

Do góry Bottom