uzytkownik-24118
No one
Jak widać po meczu o 3. miejsce to nie jest niestety pewne - znowu (drugi raz?) w tym turnieju zespół z prawej pickował pierwszy
Inferno VP to jest poziom Izakoo Boars. Neo, pasha błagam odejdźcieVitality - Virtus Pro 1.50 1xbet
Analiza jutro, i promise // kursy mogą pospadać, a nie mam dzisiaj czasu. Jak dla mnie mocny bet.
Hello, kursy w 24 h spadły z 1.50 do 1.25 u Ruska, więc jak ktoś wczoraj nie złapał jak napisałem post to już dzisiaj nie polecam grać. Taki kurs już trochę śmiech grać, szczególnie w CS GO.
Zastawiam się właściwie czy pisanie analizy ma jakikolwiek sens przez zaistniałą sytuację. Już nawet pomijając spadki kursów, każdy kto chociaż trochę śledzi CS GO, wie w czym rzecz.
Virtusi mieli przez moment wzrost formy, nawet miło się ich oglądało, ale niestety. Coś się już skończyło i nie wróci. Neo i Pasha nie wrócą już do starej formy, a morelz nic nie wniósł, a raczej jest słabszy i to sporo od białego Jedyny, który ratuję tonący okręt jest mam wrażenie Snatchie i Kubik. Wystarczy słabszy dzień rudego snajpera i są baty. Widać było to gołym okiem w ostatni weekend gdzie toczyli zażarte boje z tier 4 z NA. W ogóle żal mi się robi jak oglądam Taza i Neo, którzy walcza jak równy z równym w bojach z ekipami, które kiedyś składaliby w 4. I to łatwo.
Francuzi. No cóż. Top 5 hltv to nigdy nie będzie, ale Apex strzela jak za dawnych lat, ma wsparcie w postaci starych wyjadaczy rpk, happy. Do tego talencior Zywoo, który co mecz pokazuje, że ma papiery na bycie mega gwiazdą w przyszłości. Mam wrażenie, że on jutro sam ten mecz nawet wygra jak będzie musiał. Vitality zbanuje jako pierwszą mapę Traina i na samym starcie odpada najlepsza mapa Virtusów. Polacy pewnie ban na Overpassa, no i już wiadomo, że Francuzi wybiorą Inferno i robi się 1-0 na 80-90%. Polacy pewnie pick MIrage, gdzie wcale nie jest powiedziane, że wygrają. Zostanie pewnie Nuke lub Cache na sam koniec jeśli do 3 mapy dojdzie. Jedna i druga mapa jest bardzo bardzo mocno na korzyść Vitality. Ja naprawdę nie widzę jak VP może wygrać ten mecz. W dodatku mobilizacja będzie 100%, w końcu to drugi krok żeby grać na Majorze.
Dla mnie Vitality to bierze. Po kursie z wczoraj opłacało się zagrać, Z dzisiaj imo nie
druga runda inferno = HIV :cwl::cwl::cwl:Inferno VP to jest poziom Izakoo Boars. Neo, pasha błagam odejdźcie
skad ta rewelacja ze wyrzucili toao bo nie radzil sobie na tier1 druzyny? nigdzie to nie bylo potwierdzone, wiec nie ma co pisac takich bzdurJa jestem mocno w szoku tym zainteresowaniem TOAO akurat mówiąc szczerze. Odszedł (chociaż bardziej podziękowali mu za współpracę) a AGO bo nie radził sobie z IGLowaniem na T1 teamy. Jasne, VP będzie musiało budować swoją renomę od zera pewnie, ale to znowu obawiam się przypadek morelza - to nigdy nie będzie gracz mogący grać w Tier 1, ale o zainteresowaniu nim pisze DeKay, a on raczej bzdur nie wymyśla.
tak, gruby powiedzial ze toao nie czul sie pewnie na tier1 druzyny