>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Costadelpoker 20$ free

P 0

paki

Użytkownik
Właśnie dostałem takiego maila.

You might have missed our free money offer at CostaDelPoker last time rotund, well we are starting a whole new bonus period, and you can get:

5€ No Deposit Bonus,
10€ No Deposit Bonus,

or 20€ No Deposit Bonus!

Thats right, we are now giving away up to 20€ for you straight into your account at Costa Del Poker!

All you need to do is signup at our NEW forums at CostaDelPoker and then join the &quot;Costa Del Poker Community&quot;. You will find instructions on what you need to do to unlock your bonus!

If you need any help or assistance, then register at our forums and ask in the community section, we will be glad to help!

Furthermore: JUST FOR JOINING OUR NEW FORUM you also get 500€ in FREEROLL tournament entries!

Just follow the link below to register at our new forums and claim your Free Money today!

http://forum.xxxxxxxxxxxx.

Good Luck at the Tables!

Z tego co mi wiadomo to należy sie zarejstrować na tym forum (link powyżej) i rozreklamować to forum na innych forach, blogach lub swojej stronie. Następnie wysłać na maila [email protected] swój nick w Costa del poker oraz link gdzie przedstawiłeś ich forum.

Aby otrzymać 5$ należy rozesłać 1 linki i napisać 5 postów na forum
Aby otrzymać 10$ należy rozesłać 3 linki i napisać 8 postów na forum
Aby otrzymać 20$ należy rozesłać 10 linków i napisać 15 postów na forum

Po napisaniu 3 postów na forum otrzymuje się również dostęp do frerolla z pulą 500$

radek03 90

radek03

Forum VIP
no myslalem ze to sciema ale napisalem kilka postow na tym ich forum na innym forum wkleilem link i dzisiaj dostalem od nich 5 euro,ktore mozna wykorzystac rowniez na zaklady

D 0

drzymek

Użytkownik
Aby otrzymać 5$ należy rozesłać 1 linki i napisać 5 postów na forum
Aby otrzymać 10$ należy rozesłać 3 linki i napisać 8 postów na forum
Aby otrzymać 20$ należy rozesłać 10 linków i napisać 15 postów na forum
Chyba troche zmienily sie zasady...
zeby dostac 5E trzeba napisac 15 postow
zeby dostac 10E trzeba napisac 25 postow

radek03 90

radek03

Forum VIP
Dostalem od nich 5 Euro przelałem na zakłady, ugrałem 20 Euro i wyplacilem na moneybookers i kasa doszla w 20 min bez zadnych depozytów itp. Tak wiec jak ktos chce troche kasy za darmoche to niech sie rejestruje i zgarnia bonus poki rozdają.

schu 0

schu

Użytkownik
jak utworzyc te linki i czy ktos ma w nie kliknac czy o co biega??/
jezeli trzeba utworzyc 3 linki to znaczy ze na trzech innych forach/homepeage/blog ???
i skad oni beda wiedziec ze to ja utworzylem i jak to do h@@a wafla zrobic ???
poooooooooooooooooooomooooooooooooocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

radek03 90

radek03

Forum VIP
na jakims forum zakladasz temat w którym bedzie link do forum Costaldelpoker i piszesz iles postów na na tym ich forum a pozniej piszesz do nich maila z linkiem do tego tematu ktory zalozyles. A tak w ogole to w tym temacie na ich forum dotyczącym tej promocji jest link do dokumentu pdf gdzie wszystkie informacje są zawarte i tam nie ma czego nierozumiec, wiec lepiej siegnij po to i sobie poczytaj.

K 0

krawi

Użytkownik
A odpowie mi w koncu ktos czy jest u nich 5 Card Draw(pieciokartowy poker dobierany-ten najbardziej klasyczny). Holdem malo mnie interesuje. A wy jak sie zapisaliscie do tego pokerroomu to w lobby widzicie co tam jest.

schu 0

schu

Użytkownik
prosze o pomoc
zrobilem cos takiego:
napisalem na tym forum wymagana liczbe postow i wyslalem maila na adres [email protected] podajac linki do linkow ktore stworzylemn na innych forach z prosba o przyznanie 10€ bonusa ale to bylo tydzien temu a do dzis nie otrzymalem odpowiedzi

czy cos zrobilem nie tak?

Do góry Bottom