>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Coral - oszustwo. Czy ktos mial podobnie?

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Czy na forum jest jakas osoba ktora gra w Coralu w Uk?
Zagralem dzisiaj na tej ich maszynie do gry singlem za 200 funtow spotkanie Edmund- Dolgopolov na 2.
Gdy chcialem odebrac wygrana maszyna pokazala ze bet jest cancelled i mam do odebrania 200 funtow.
Oczywiscie obsluga w shopie mi nie pomogla wiec zlozylem reklamacje telefonicznie. Gosc mi mowi ze zagrqlem po czasie co jest oczywistym oszustwem bo sledzilem mecz na komorce i gdy stawialem to dopiero sie rozgrzewali. Zaczeli 5 minut pozniej.

Pytam bez nadziei ale mial ktos moze kiedys podobna przygode z nimi? Probuje ich straszyc ale i tak czuje ze zrobia mnie w bambuko a mi nie bedzie sie chcialo bujac po instytucjach...

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
moze czas rozpoczecia u buka byl inny tzn mecz sie opoznil i mimo, ze sie rozgrzewali to u buka mecz sie juz zaczal.
raczej ciezki temat wywalczyc cos u jakiegokolwiek bukmachera, maja swoje regulaminy ktorymi sie zaslaniaja.

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Po zlozonej w dniu wczorajszym reklamacji ku mojemu nieukrywanemu zdziwieniu zmieniono bet z cancelled na won. Odebralem uczciwie wygrane pieniadze.
Podaje do informacji ze bukmacherzy tez potrafia przyznac sie czasem do bledu.

Do góry Bottom