Cadiz jest typowym średniakem jeśli chodzi o gre u siebie i na wyjeździe.Ale nam chodzi bardziej o gre u siebie.Z 19 punktów ogółem Cadiz 10 zdobyło własnie u siebie (3/1/4) i to nierokuje najlepiej.Natomiast Espanyol na wyjeździe gra lepiej niż u siebie.Z 23 pkt jakie zdobył ogółem 13 zdobył na wyjeździe a 10 u siebie.W bezposrednim pojedynku wygrało Cadiz 0-2 i myśle ze teraz Espanyol bedzie chciał się zrewanżować za te spotkanie i pewnie pokona graczy Cadiz
Betis jest typowym zespołem zdobywajacym większosć punktów u siebiePotwierdza to statystyka która mówi ze Betis na 16 punktów ogólem aż 12 zdobył u siebie :!: Natomiasr Real Madryt niewidzi równicy między Domem a Wyjazdem i i tu i tu zdobył po 14 pkt.W bezpośrednich pojedynkach 5 razy wygrywał Real 4 razy padł wynik remisowy i 1 wygrał Betis.Mysel ze w tym spotkaniu obydwa zespoły będą grały neutralnie i padnie wynik 1-1 bądz 1-0.Typuje Under 2,5
Deportivo podobnie jak Real gra równo i tu i tu.Tyko z tym że Deportivo więcej pkt. zdobyło na wyjeździe bo z 27 pkt zdobytych ogółem aż 14 zdobyli na wyjeździe a 13 w domu.Natomiast Valencia gra lepiej w domu ale również nieznacznie lepiej.Z 33 pkt ogółem u siebie zdobyli 17pkt a 16 wywalczyli na boisku przeciwnika.Będzie to bardzo wyrównany mecz w którym bedziem mozna obejrzeć dużo walki na boisku i jak dlamnie to radze go niestawiać gdyz naprawde niewiadomo co sie tam moze stać ????