>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Continaution Bet by V_K

V 13

virtual_king

Użytkownik
Hey , miałem zaszczyt już założyć tutaj blog , który był głownie o koniach, jednak z braku styczności z materiałami pomocniczymi, które miałem na co dzień w Irlandii nie jestem w stanie dalej się realizować. Moje wyniki były na break even , więc nie miałem czyjejś porażki na rękach.

Che tutaj zaznaczyć że jest możliwość dobrego zarobku jeżeli trzymamy się pewnych reguł. Ja obstawiam double , i poluje na niespodzianki utwierdzone statystykami. Więc do roboty, powodzenia i odpalamy

Czeska liga
Teplice - Sigma Olomouc typ 2 kurs 2.9 stawka 7/10

Sigma Olomouc zajmuje 14 zaraz przed strefą spadkową miejsce. Decyzją związku mają odjęte 9 punktów na start. Nie wiem co za tym się kryje ale wiem że chłopaki jednak dzielnie walczą o utrzymanie się . Ostatni mecz przegrali u siebie z Libercem (było 2-2 do 61 minuty) , jednak warto zauważyć że dwa ostatnie mecze wygrali na wyjeździe w tym zajmujące 3 miejsce Plznem.

V 13

virtual_king

Użytkownik
Hey , miałem zaszczyt już założyć tutaj blog , który był głownie o koniach, jednak z braku styczności z materiałami pomocniczymi, które miałem na co dzień w Irlandii nie jestem w stanie dalej się realizować. Moje wyniki były na break even , więc nie miałem czyjejś porażki na rękach.

Che tutaj zaznaczyć że jest możliwość dobrego zarobku jeżeli trzymamy się pewnych reguł. Ja obstawiam double , i poluje na niespodzianki utwierdzone statystykami. Więc do roboty, powodzenia i odpalamy

Czeska liga
Teplice - Sigma Olomouc typ 2 kurs 2.9 stawka 7/10⛔

Sigma Olomouc zajmuje 14 zaraz przed strefą spadkową miejsce. Decyzją związku mają odjęte 9 punktów na start. Nie wiem co za tym się kryje ale wiem że chłopaki jednak dzielnie walczą o utrzymanie się . Ostatni mecz przegrali u siebie z Libercem (było 2-2 do 61 minuty) , jednak warto zauważyć że dwa ostatnie mecze wygrali na wyjeździe w tym zajmujące 3 miejsce Plznem.

niestety Ołomuńczycy strzelili pierwszą bramkę i prowadzili do pierwszej połowy...znowu brak dekoncentracji i dali sobie strzelić dwa gole...ostatni mecz jednak wygrali w pucharach na wyjeździe 2-1 , wię zacieram ręce przed kolejnym ich ligowym meczem gdzie będe obstawiał na pewno na ich wygraną

Dzisiaj poszukałem kilka niespodzianek:

Hull - Coventry typ 2 kurs 5 stawka 5/10 ✅
Ten mecz jest wielką niewiadomą, ponieważ Hull lubi remisować co za tym idzie będzie bronił swojej twierdzy. Coventry w ostatnich 3 meczach też remisują , więc nic nam to nie mówi. Tak naprawde to powinien tu paść remis ale ze względu na wysoki kurs na Coventry i 3 porażki z rzędu Hula warto zaryzykować na gości i ten typ jest tylko aż ok !

Węgry I liga

Zalaegerszeg - Györ typ x kurs 3,5 stawka 5/10 ⛔

Ostatni Zalaegerszeg podejmuje czołówke tabeli. Gyor jest i był zawsze na fali wznoszącej , ale ...Zalaegerszeg zawsze remisuje u siebie więc jest to tylko rachunek prawdopodobieństwa ;)

V 13

virtual_king

Użytkownik
13 j ✅

Liga Czeska

Sigma Olomuniec - Slavia Praga typ 1 kurs 2 stawka 10/10 ✅

Nie chce dużo się rozpisywać bo zapesze :razz:

Dobrze by było pod przeć ten kupon z :
pierwsza połowa/koniec meczu

Sigma/remis kurs 15 stawka 3/10 ⛔

stan konta 20 j ✅

V 13

virtual_king

Użytkownik
Dania I liga
Koge - Lyngby typ 1 kurs 2,3 stawka 7/10 ⛔

Wybrałem ten mecz na jutro ponieważ jest ono dla mnie bardzo łatwe do typowania. Po pierwsze bo nic nie tracę, po drugie Koge musi wygrać aby złapać kontakt z ligą i odbić się od dna.Fakt,ostatni mecz przegrali ze świetnie grającą drużyną u siebie Horense (4 miejsce w tabeli) , ale mecz wcześniej wygrali na wyjeździe z Odense. Mecz Koge musi wygrać i tyle.

V 13

virtual_king

Użytkownik
Athletic Bilbao - Shalke
rezultat po 60 min Shalke kurs 3.7 stawka 5/10 ladbrokes
co tu dużo się rozpisywać....Shalke właśnie w 60 min wyszło na prowadzenie z Bilbao...zresztą mogła już dużo wcześniej prowadzić, więc betuje tutaj 5 jointów!

V 13

virtual_king

Użytkownik
Athletic Bilbao - Shalke

rezultat po 60 min Shalke kurs 3.7 stawka 5/10 ladbrokes ⛔
co tu dużo się rozpisywać....Shalke właśnie w 60 min wyszło na prowadzenie z Bilbao...zresztą mogła już dużo wcześniej prowadzić, więc betuje tutaj 5 jointów!
bramka ze spalonego dla Bilbao:;/:

stan 8 j✅

V 13

virtual_king

Użytkownik
Liga 2 Francja

Monako - Nantes ✅

kurs 1.95 stawka 8/10

Monako złapało wiatr w żagle, i może pokusić się jeszcze o jedno zwycięstwo u siebie. To raczej niespodzianka że właśnie Monaco jest wciąż zagrożone spadkiem to 3 ligi i poprawnym betem jest typowanie na gospodarzy , ponieważ Nantes nie walczy o nic.

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 13

virtual_king

Użytkownik
Milwall - Hull typ Milwall kurs 2.3 stawka 7/10 ✅

Hull ma 4 przegrane z rzędu i nic nie wskazuje że pokona dzisiaj Milwall . Zresztą forma Milwal jest rosnąca więc stawiam na Millwa ll.

stan 17.9 j ✅

V 13

virtual_king

Użytkownik
Hokej Czechy I liga

Pardubice - Kometa Brno typ 1 kurs 1.9 stawka 8/10 j

J eszcze niedawno Pardubice wygrały 8 -1 , u siebie są tygrysami.
remis⛔

To był mecz, a zwłaszcza 3 kwarta, gdy Pardubiczanie wychodzili na prowadzenie, zaraz Komety odpowiedzieli bramką. Ciężko przewidzieć kolejny wynik tego spotkania.

V 13

virtual_king

Użytkownik
League Two

Oxford - Torquay
Oford poniżej 1,5 bramki kurs 1.5 stawka 10/10 j ⛔

Toquay zajmuje 2 miejsce , Oxford ostatnie premiowane do baraży o league one. Jednak torquay będzie grał do końca, i na pewno Oxford będzie miał ciężko strzelić nawet jednego gola.Statystyki mówią że Torquay traci mało bramek, i tutaj bedzie dobry bet Oxford poniżej 1,5 bramki!

V 13

virtual_king

Użytkownik
Belgia 2 liga
Tubize - Dendereby typ 1 kurs 1.9 stawka 7/10 0
⛔
Tubize aby zapewnić sobie pewne utrzymanie w 2 lidze potrzebuje tego zwycięstwa. 3 wygrane z rzędu i zanosi się na czwarte.

V 13

virtual_king

Użytkownik
Sevilla - Zaragoza

A. Negredo strzeli pierwszą bramkę kurs 4 stawka ⛔7/10 j
Manu strzeli pierwszego gola kurs 6 stawka 5/10 j ⛔

Manu to lewy pomocnik i w ostatnim wygranym przez Seville meczu grał n lewym ataku więc stawiam to jako podpórkę.

Sevilla zagrało z 3 napastnikami , i strzelił pierwszy Fazio .Póżniej 2 razy Negredo .

V 13

virtual_king

Użytkownik
Liga francuska

Lorient - Montpelier typ 2 kurs 2.05 stawka 9/10
Dzisiaj Montpeliere musi wygrać ponieważ PSG depcze mu po piętach. W tym roku ta drużyna odblokowała się i zaczyna dążyć do mistrzostwa.

Do góry Bottom