156 _radekkk14 Użytkownik Marzec 15, 2013 #4 Mój nick to radeeek92, gdybym mógł zagrać razem z Wami. Dla takiej frajdy i nagrody opuszczę nawet na jakiś czas Paradise Poker ; )
Mój nick to radeeek92, gdybym mógł zagrać razem z Wami. Dla takiej frajdy i nagrody opuszczę nawet na jakiś czas Paradise Poker ; )
1,4K alkoterror Użytkownik Marzec 15, 2013 #5 tylko nie wiem czy wiecie nie wszystkie turnieje to Texas Holdem jak w wcześniejszej edycji, turnieje rankingowe wyglądają tak: / mi odpowiada każdy termin
tylko nie wiem czy wiecie nie wszystkie turnieje to Texas Holdem jak w wcześniejszej edycji, turnieje rankingowe wyglądają tak: / mi odpowiada każdy termin
12,8K ted Forum VIP Marzec 15, 2013 #6 Tylko pierwszy jest darmowy, kolejne są z wpisowym. Zobaczcie na terminy i dajcie znać komu odpowiada http://www.comeonpromotions.com/tpc-points-pol/
Tylko pierwszy jest darmowy, kolejne są z wpisowym. Zobaczcie na terminy i dajcie znać komu odpowiada http://www.comeonpromotions.com/tpc-points-pol/
1,1K pete1989 Użytkownik Marzec 15, 2013 #7 2/5 Omaha:? ? To ja jednak odpadam,bo nie trawię tej wersji bingo pokera:-|
156 _radekkk14 Użytkownik Marzec 15, 2013 #8 Kurczę, może znajdzie się więcej drużyn i wtedy dołączę do teoretycznie słabszej (a przynajmniej z nickami mniej znanymi ). Gdyby było takie wpisowe i tylko Holdem NL i PL to byłbym w siódmym niebie, a w Omahę nie grywam.
Kurczę, może znajdzie się więcej drużyn i wtedy dołączę do teoretycznie słabszej (a przynajmniej z nickami mniej znanymi ). Gdyby było takie wpisowe i tylko Holdem NL i PL to byłbym w siódmym niebie, a w Omahę nie grywam.
1,4K alkoterror Użytkownik Marzec 25, 2013 #10 i jak zbierzemy tą drużynę ? trzeba było by się zarejestrować do piątku bo w poprzedniej edycji mieli 48h na rozpatrzenie zgłoszenia.
i jak zbierzemy tą drużynę ? trzeba było by się zarejestrować do piątku bo w poprzedniej edycji mieli 48h na rozpatrzenie zgłoszenia.
T 828 the_longer Użytkownik Marzec 25, 2013 #12 zagada się na lc to w dniu turnieju rejestrują po chwili tak było ostatnio