>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Colin McRae nie żyje

ted 12,8K

ted

Forum VIP
[*]odszedl najwiekszy kierowca WRC, nawet jesli nie startowal od 3-4 sezonow. Nigdy nie zdejmowal nogi z gazu i byl krolem najdluzszych skokow na hoplach

:;/: :;/: :;/:

daimler 14

daimler

Forum VIP
&quot;Wielki człowiek wielki ból...&quot;

Nawet wielcy ludzie odchodzą z tego świata nagle...

Najpierw Burns, a teraz McRae...

[*]
[*][*]

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
[*] Colina znali wszyscy. Jak nie z rajdów, gdzie zwyciężał dzięki odwadze i nie przeciętnym umiejętnością, to z serii gier. Chcielibyśmy, aby był on między nami cały czas, jednak rzeczywistość jest przerażająca...

G 0

greg66

Użytkownik
Wielka szkoda bedziemy go wszyscy wspominac z popisowej jazdy w Subaru i Fordzie. Szkoda tych wielkich kierowcow ktorzy nie zgineli podczas o-esowych odcinkow, Kulig, Burns, Colin wielcy kierowcy tgz. wojownicy naszych czasow. Niech odpoczywaja w pokoju.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Ludzie opanujcie sie z tymi pseudo-swieczkami. Czy postawienie 3 znaków zastapi chocby cieple slowa o tym wybitnym sportowcu ? Dla mnie wystawianie tych swieczek jest zenujace.

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Jeszcze jako gówniarz męczyłem gry opatrzone jego nazwiskiem, potem z kolegami szarpaliśmy kierownice wykrzykując, że będziemy &#39;jak Colin&#39;. Nie jestem wielkim fanem WRC ale tego człowieka podziwiam i będę podziwiać. Trudno opisać jak przykra jest ta tragedia... ????

U 0

uzytkownik-20366

Użytkownik
Jeszcze jako gówniarz męczyłem gry opatrzone jego nazwiskiem, potem z kolegami szarpaliśmy kierownice wykrzykując, że będziemy &#39;jak Colin&#39;. Nie jestem wielkim fanem WRC ale tego człowieka podziwiam i będę podziwiać. Trudno opisać jak przykra jest ta tragedia... ????
To zdanie jest 100 razy cenniejsze niż te wszystkie pseudo-świeczki, jak to określił Komarr.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
NIe dawno odszedł mój idol z dzieciństwa, Richard Burns, ideał kierowcy. Teraz Colin McRae, świetny kierowca. Teraz nie jestem już takim fanem jak za dzieciństwa ale i tak po tylu latach boli taka informacja.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Colin McRae

Richard Burns

Marian Bublewicz

Janusz Kulig

Powiem tyle że Marian Bublewicz który zginął na trasie odcinka Orłowiec – Złoty Stok , to niedaleko miejsca gdzie ja mieszkam... bo jakies 10 km ... raz w tygodniu przejeżdzam tą trase tego niefartownego odcinku... i na samym zakrecie stoi tablica upamiętniająca ten tragiczny wypadek, i kiedy bym nie jechał to zawsze płonie tam znicz...ludzie nadal pamiętają...Ale to torche inna bajka, bo nie te czasy, gorsze bezpieczenstwo aut no i niezorganizowana pomoc medyczna...ktora przyszła za pozno...i na wskutek tego wielka tragedia...

lekko zboczyłem z toru,ale musialem to napisać.

pozdrawiam

Do góry Bottom