>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Codzienne losowanie 50€

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie znalazłem tematu z takim przesłaniem, a może być on w jakimś stopniu przydatny. Często rozlosowują kogoś z Polski, natomiast sporadycznie ktoś się akurat zaloguje i trafi. Z reguły są to konta nieużywane etc. Tutaj mamy grubo ponad 100 tysięcy zarejestrowanych użytkowników, więc każdy dodany w tym temacie post może kiedyś pomóc ewentualnemu zwycięzcy.
25.03.2016 Patryk C. (13***232) nie odebrano 300.00 EUR

crisu 53

crisu

Użytkownik
Gdzieś widziałem na forum temat o tym losowaniu, nawet ktoś (nie jestem pewien czy użytkownik tego forum) zrobił i wrzucił link do appki w której mogliśmy wpisać nasz ID i w dniu wylosowania zostalibyśmy poinformowani o odebraniu nagrody ????
Ciekawi mnie czy jest to czysto &quot;losowe&quot; losowanie, czy skupiają się właśnie pod promocje na nieużywanych kontach... Wiadomo BAH mocno stawia na reklamę...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Temat pewnie przeniósł się do archiwum, swego czasu była akcja logowania się ale nie znam osoby który wygrała lub po prostu się nie przyznała. BAH wyłania osoby nie logujący się X lat pewnie i tym sposobem ludzie regularnie liczą na coś.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zastanawia mnie jedno, jak selekcjonują &#39;&#39;wygranych&#39;&#39; czy po zamkniętych kontach. Nie aktywnych po 5 lat, czy jak. Hm..

Do góry Bottom