K 0 kicha12 Użytkownik Październik 8, 2007 #1 mam problem bo na końcie zostało mi tylko 43 grosze i coś jeszcze musze zrobić żeby to rozmnożyć ale jak?
mam problem bo na końcie zostało mi tylko 43 grosze i coś jeszcze musze zrobić żeby to rozmnożyć ale jak?
12 snap8 Użytkownik Październik 8, 2007 #2 podwpowiem ci buhahahahahahaha , jak nie wpłacisz to nic nie zrobisz zakład min. to 1 zł
52 jemjogurt Użytkownik Październik 8, 2007 #3 mam problem bo na końcie zostało mi tylko 43 grosze i coś jeszcze musze zrobić żeby to rozmnożyć ale jak? Kliknij aby rozwinąć... i w czym problem? wplacasz kase i rozmnazasz
mam problem bo na końcie zostało mi tylko 43 grosze i coś jeszcze musze zrobić żeby to rozmnożyć ale jak? Kliknij aby rozwinąć... i w czym problem? wplacasz kase i rozmnazasz
0 7seven7 Użytkownik Październik 9, 2007 #4 mam problem bo na końcie zostało mi tylko 43 grosze Kliknij aby rozwinąć... Na przyszlosc proponuje puszczac ostatni zaklad za nie za np. 1 zl tylko, lacznie z ta groszowa koncowka. Unikniesz takiej sytuacji jak teraz, a i zarobic mozna wieciej...
mam problem bo na końcie zostało mi tylko 43 grosze Kliknij aby rozwinąć... Na przyszlosc proponuje puszczac ostatni zaklad za nie za np. 1 zl tylko, lacznie z ta groszowa koncowka. Unikniesz takiej sytuacji jak teraz, a i zarobic mozna wieciej...
4,8K doberman Forum VIP Październik 9, 2007 #5 Najlepiej wpłać sobie i spróbuj obrócić albo spróbuj w kasynie bo tam chyba minimalna stawka 0,10 gr o ile się nie mylę
Najlepiej wpłać sobie i spróbuj obrócić albo spróbuj w kasynie bo tam chyba minimalna stawka 0,10 gr o ile się nie mylę
0 piterach Użytkownik Październik 10, 2007 #6 Albo zostalo ci 0,43zl albo zalogowales sie jako gosc. Pytanie, sorka, durne. Chyba wiesz ze kupon mozna robic za minmum 1zl....
Albo zostalo ci 0,43zl albo zalogowales sie jako gosc. Pytanie, sorka, durne. Chyba wiesz ze kupon mozna robic za minmum 1zl....