>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

co z walką Gołoty?

U 0

urrarr

Użytkownik
Witam serdecznie!
mam pytanie, jako poczatkujaca osoba, czy w ramach tego ze Andrzej przegral niecodziennie, przez kontuzje beda moze stawki zwracane?( w ofertach bukow byly tylko mozliwosci przegranej przez nokaut i na punkty)

dukat 7

dukat

Użytkownik
Bo oficjalnie Gołota przegrał przez TKO. A tak przy okazji to w ciemno trzeba było stawiać przeciwko Gołocie ;)

radek03 90

radek03

Forum VIP
No ale w sumie patrząc na to to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, gdyby Andrzej jakimś cudem zdołał wygrać dzisiaj z Amerykaninem to później Wałuliew mógłby go po raz kolejny skompromitować. Mam nadzieje ze już się opamięta i zakończy karierę bo nie ma co się pogrążać, wiadomo marzy mu się pas mistrzowski ale skoro nie zdołał go zdobyć wcześniej to tym bardziej nie uczyni tego teraz.

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
ja strasznie zaluje bo akurat nie mialem kasy na bet365 a walka Gołoty była na livie tam... Po pierwszym upadku Gołoty kurs na wygraną Austina był w granicach 1,72 a po około minucie ok 1,66... dopiero pod koniec rundy spadł do 1,14 (co też było value bo było już niemal oczywiste że Andrzej nie jest w stanie walczyć). Można było sporo zarobić na pojedynku ale niestety zanim wpłaciłem z mb na bet365 to juz bylo po rundzie
a swoją drogą Andrzeja strasznie mi szkoda...

Do góry Bottom