>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Co wybrac ? :/

R 0

ra9om1ak

Użytkownik
Witam

Uprzejmie prosze o pomoc w doborze buka. Glownie chodzi mi o warunki: gra w PLN oraz konto buka w polskim banku, możliwość wplaty/wyplaty kartą kredytową - w sumie tylko ten sposob wchodzi w gre. Przelew do polskiego banku ostatecznosc, bo szkoda czasu na ksiegowanie pieniedzy na koncie. Myslalem o GB, ale skoro rozliczaja w Euro, a posiadam KK Citi, to za duzo na tym trace - Citi niekorzystnie przelicza w euro.

Reasumujac, brak prowizji przy korzystaniu z KK i brak przeliczen czyli po prostu polski bank - dobrze by bylo wplacac na pomoca KK nie od 50 zl, ale np. 20-30 z atrakcyjnym minimum do wyplaty - a najchetniej z jego brakiem, czy symboliczna kwota. Duza oferta i bonusy mile widziane, ale bardziej to 1 - na darmoche zbytnio nie licze.

P.S. Pogrywalem troche na bet-at-home kiedys i w sumie nie mam zastrzezen, ale oferta troche mala i ten brak &quot;znikania&quot; kasy w momencie wyplaty nieco mnie irytuje. &quot;Poszedl&quot; przelew czy tez nie ? Poza tym czas oczekiwania na kase byl ok. 4-5 dni, to jest stanowczo za dlugo, jak na rozliczenia w polskim banku. 2 dni gora - oczywiscie nie licze weekendow.

Z gory dziekuje.

Pozdrawiam zyczac miliardowych wygranych.

ra9om1ak

Do góry Bottom