>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Co wybrać?

E 3

emarti

Użytkownik
Chciałbym prosić o pomoc w może klasycznym temacie ale dla mnie ważnym. Otóż z którą stroną bukmacherską warto zostać na dłużej? Obecnie mam założone konto na Bet at Home i z tą firmą zacząłem kilka tygodni temu swoją zabawę w typowaniu. Stronkę oceniam jako bardzo przejrzystą i czytelną ogólnie miło mi jest tam się poruszać. Jednak czytałem że BaH nie należy do najciekawszych jeśli chodzi o kursy czy promocje. W sieci znalazłem mnóstwo tego typu stron które namawiają promocjami do rejestracji. Można zgłupieć :razz: Ważne dla mnie jest przede wszystkim działanie strony czyli bezproblemowe pojawienie się wygranej na koncie firmy, bezproblemowa wypłata wygranych na konto bankowe, konkurencyjne kursy, przejrzystość strony i pewność firmy no i brak skanowania dowodu osobistego itp. A może zostać już z Bet at Home? :-| Jak mówiłem czytałem dużo krytyki na temat BaH i nie wiem co mam myśleć. Dzięki za pomoc.

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Możesz zrobić konto na Betclic, ale to też tylko na chwilę bo jest cashback, czyli zwrot pierwszego zakładu bez dodatkowych wymagań w postaci obrotu kwoty po jakimś tam kursie itp..., do 55 zł (nie tak dawno było 200zł! i korzystałem). Problemów z tą firmą nigdy nie miałem. Wymagają skanu dowodu.
Natomiast na dłuższą zabawę z bukmacherką polecam Ci Pinnacle. Kursy najlepsze w sieci. Mankamentem u nich jest tylko to, że można grać u nich głównie single. Ale dla początkującego obstawiacza to lepsze takie ciułanie powoli kasy na singlach niż np. zabawa w obstawianie zakładów na żywo. Strona Pinnacle trochę trudna do ogarnięcia dla nowicjusza, ale bez przesady. 1 darmowa wypłata w miesiącu, następna już obarczona 25$ kosztów. Nie wymagają skanu dowodu.

Do góry Bottom