>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Co w Wasze życie wniósł poker, hazard?

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Czy czegoś dzięki temu się nauczyliście? Może staliście się bardziej cierpliwi (jak ktoś gra tury 8-godzinne), może powiązał on Wasze więzi rodzinne? (Jak ktoś z żoną/dziewczyną gra ???? )
A może kochacie tą dawkę adrenaliny, kiedy na river dochodzi nam karta do tak wyczekiwanego układu, i podwajamy swój stack.
A może poker w Waszym życiu to coś negatywnego ?
Nocki z pokerem odbijają się na szkole i życiu intymnym?
Odsunęliście się od znajomych, krzyczycie &#39;ale BAD BEAT&#39;, gdy złapią Cię w tramwaju bez ważnego biletu.
Wpłaciłeś więcej pieniędzy niż wypłaciłeś, a ogólnie jesteś na dużym minusie.
Jak to jest u Was?
Jesteście na + czy nie ?
Pozdro.

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
krzyczycie &#39;ale BAD BEAT&#39;, gdy złapią Cię w tramwaju bez ważnego biletu
haha:browar565: następnym razem jak mnie złapią to krzyknę ????
Na bukmacherce byłem na - ale dzięki pqrowi jestem na duży + już :spokodfhgfh:
Ale czasu to trochę zabiera nie powiem

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
krzyczycie &#39;ale BAD BEAT&#39;, gdy złapią Cię w tramwaju bez ważnego biletu.
???? ???? ????
Tym, to mnie MAzaq rozbawiłeś.
Ale, żeby było na temat. Podoba mi się adrenalina, która towarzyszy pokerowi. Jak już wspomniałeś miło poczuc gdy dochodzi ów upragniony river. Ten smak radosci ;)
Co do kasy, to różnie to bywa. (raz na plusie, raz na minusie)
Ogólnie to pokerem bardziej zacząłem się zajmowac ok 0,5 roku temu. Wcześniej raczej tylko ze znajomymi for fun :]
PS.
Nie radze, używac w życiu codziennym określenia BAD BEAT, bo ludzie patrzą się jak na jakiegoś ... ;)

S 11

support75

Użytkownik
uważam, że do każdej rzeczy-sytuacji trzeba mieć dystans.
Tak samo do gry w pokera, w zakłady podchodze z dystansem.
W zyciu nic sie nie zmieniło prócz tego ze troche wiecej pieniedzy w portfelu człowiek ma ????

K 0

kerek

Użytkownik
Ja z pół roku gralem w pokera online (5-6h dziennie - noi wtedy ciezko bylo wylaczyc kompa aby sie pouczyc do sesji, najczesciej konczylo sie na nauce przy turnieju i czekaniu na karte ktora mozna zagrac yhyhy), teraz gram bardzo sporadycznie online, jako ze w zadnym pokerroomie nie mam kasy.. + brak czasu, moze i brak cierpliwosci: )
Nigdzie wlasciwie kasy swojej nie wplacalem, chyba ze jakas okazja sie trafila to wplacalem z MB kase na pokera ktora juz wczesniej wyplacilem z jakiegos pokerroomu, ogolnie jestem na +, ale na pewno nie na takim plusie jak niektorzy tutaj po kilkadziesiat tys zł: ) Poker online to byla bardziej zabawa : )

Teraz ograniczam sie do cotygodniowych spotkan ze znajomymi i gramy stolik 7-8 osób (karty, piwko, papieros, zetony) TO DOPIERO JEST ZABAWA: )
Tak czy siak od kiedy zaczalem grac w pokera teksańskiego nie widze sensu zeby grac w inne gry karciane: )

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
No ja w pokera gram już z 1.5 roku miałem sporo przerw ale ostatnie 3 miesiące to gram bardzo dużo . Wszystko zaczęło się gdy dostałem pierwszą promocje no deposit od Poker Ocean Na Neteller Nie znałem jeszcze sie wogole na pokerze ale szczęscie mi tak dopisywało że wszsytko wygrywałem . Grałem całą noc i niestety na koniec miałem seta i nadziałem sie na kolor i popłynełem troszke ale 30$ poszło na neteller . Później zaczelem czytac lektury fora itp ... spodobało mi się to bardzo zaczełem grać freerolle niedawno na i4poker 3e we freerollu 4 dni i juz 50e od tamtej pory wplacam ciagle gdzies obracam wyrabiam bonusy .... W Pokerze jestem ogólnie na wielki Plus nigdy nie wpłacam swoich pieniędzy chyba ze wyplacone wczesniej z jakiejsc promocji . Na dzisiejszą chwile w pokerze jestem na plus grubo ponad polskiego tysiąca złotych ... z czego ostatnie 3 miesiące to jakies 700plnów dzięki i4poker , 10bet oraz Mansion Poker .... W szkole strasznie się opuściłem tylko pieniądze mi w głowie ... Zagrożen a zagrożeń ale myśle ze zrobie sobie przerwe i z tego wyjdę ...
AMEN

K 76

karlos83

Użytkownik
W pokera wkrecilem sie na powaznie jakies pol roku temu. Ogolnie wkrecilem sie bardzo, na poczatku zaczalem od freerolli ale szybko przerzucilem sie na cash games. Ogolnie duzo czytam a jeszcze wiecej ogladam na temat pokera (ogoladalem wiekszosc eventow WSOP, Aussie Millions, serie EPT i ogolnie staram sie byc z tym na biezaco), co wtorek wyczekuje na nowy odcinek High Stakes Poker (ogladalem wszystkie sezony i jest to chyba najlepszy show tego gatunku), bardzo przypadla mi do gustu tez seria Poker After Dark. Jesli chodzi o finansowa strone gry to nigdy nie wplacalem swojej kasy a w ciagu tego pol roku gry jestem ponad 2000 zl na plus (ostatni sukces to prawie 200 E wyrobione z bonusu 10E do EuroSuperPoker). Ogolnie uwielbiam pokera i wszystko co jest z nim zwiazane ???? A moim malym marzeniem jest udzial w jakims turnieju z serii EPT, mam tez kilku znajomych (nie Polakow), ktorzy zyja z pokera osiagajac zyski rzedu kilkudziesieciu tys Euro miesiecznie co jest dla mnie bardzo motywujace do dalszego ksztalcenia sie w tej dziedzinie hehe ;)
To chyba tyle ????

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
każdy wygrywa, w takim razie kto przegrywa ? pewnie nie polacy :p
polacy również ... na i4poker jak grałem było bardzo duzo polaczków tzw. &quot;Fishów&quot; które allinowały z 1 wysoką parą lub z 22,9j.3q na łapie ale wydaje mi sie ze na forum raczej wiekszość nalezy do dobrych graczy ...

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
polacy również ... na i4poker jak grałem było bardzo duzo polaczków tzw. &quot;Fishów&quot; które allinowały z 1 wysoką parą lub z 22,9j.3q na łapie ale wydaje mi sie ze na forum raczej wiekszość nalezy do dobrych graczy ...
Nie wszyscy czytaj MAzaq :-D:-D

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Haha! Tekst z Bad Beatem wymiata. ????
Ja w pokera gram od... 3 dni... Tak, tak, zarejestrowałem się na pokerstrategy i TitanPoker i uczę się powolutku. Marzy mi się, by choć mały plusik z tego wyciągnąć. Póki, co strategia SSS (czy jakoś tam) mi nie odpowiada, jakaś taka liniowa jest. Póki, co jestem 13$ na minusie, ale jak mówiłem uczę się powolutku. Póki, co całkiem wciąga... ????

spirol 30

spirol

Użytkownik
a mnnie juz ten poker zaczyna denerwowac ???? , bede gral do konca grudnia a pozniej to sie zobaczy ale raczej zrobie sobie przerwe na kilka miechow,w pokerka gram z 6-7 miesiecy , pamietam jak gralem swoj 1 turniej na unibecie dla polakow heeh i odziwo nieznajac zasad zajolem 5 miejsce, hehe ciezko mi jest w to uwiezyc do tej pory bo jak mozna nieznajac zasad holdema byc 5 ???? , ogolnie jak wiekszosc tutaj z forum niewplacalem swojej kasy,ogolnie jestem na plusie kolo 8000zl + bukmacherka, moze troche wiecej , ale tez duzo wtopilem gdy np z 2$ udalo mi sie zrobic 200$ a nastepnego dnia wszystsko wtopic ????

R 0

robinmaster

Użytkownik
w pokera gram od 6 lat :p kiedys głownie na wirtualna kase na wp.pl stamtad ???? telefonik sie doladowywalo w zamian za wirtualne $ dla ludzi ???? jakis 1000 zl na + badz ze znajomymi od jakiegos roku na prawdziwe pieniadze nigdy do tego interesu nie doplacalem cala kase jaka dysponowalem to wygrywalem w jakis turniejach darmowych co pozniej sie pomnazalo na cash tables bo co jak co na CT umiem grac ewentualnie na turniejach S&#39;n&#39;G ale do turniejow MTT nie mam po prostu cierpliwosci , ostatni rok wniosl w mojej grze wiele dobrego wiem ze &quot;granie na pale&quot; na dluzsza mete przynosi tylko straty , ze nonsensem jest granie jakiegokolwiek ukladu , ze blefy praktycznie nie maja sensu na stolikach z niskimi stawkami i wiekszosc graczy tam potrafi wejsc za wszystko doslownie ze wszystkim , ze chcac niechac kazdy gracz ma slabsze okresy i ze nie mozna ciagle wygrywac , gra nauczyla mnie cierpliwosci i ponawiania pewnych schematow ktore na dluzsza mete daja sukcesy , ciaglej rywalizacji i dazeniu do doskonalosci ???? tego ze matematyka sie przydaje w zyciu i ze jest wielu zyczliwych ludzi ktorzy traktuja gre jako rozrywke i przy stracie powiedzmy 1 BI przez pechowy river nie krzyczą ! jaki to soft jest zly jakiego to ja nie mam farta tylko gratalują szczęsliwej ręki ???? ogolnie poker jest bardzo pozotywnym aspektem mojego zycia ???? i pozwala mi dodatkowo dorobic podczas moich studenckich lat a jak wiadomo dodatkowej kaski nigdy za wiele ???? chociaz nie wiaze i nie wiazalem nigdy z nim mojej przyszlosci ????

Good luck ???? i oby AA na rece trafialy wam sie jak najczesciej ???? Pozdrawiam Robin Dejmien ???? jak kto woli . ????

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
traktuje pokera jak dobrą zabawę przed kompem, ktoś gra w fife2008, ktoś w mordobicia, a ktoś non stop ogląda filmy,ja gram w pokera. zdarza sie coś wpłacić, częsciej zbieram bonusy, mam do tego jednak spory dystans, i zasade , ze co wygram to wydaje na jakies imprezki i zabawe ???? oprócz tego lubie grać w bleckjacka . bilans wygrane/przegrane $$ raczej na minus. p.s. ta adrenalinka ze swiadomosci, ze w jedną noc można odmienić swoje życie przez jakaś dobrą hosse, z 10 $ zrobić pare tysięcy..

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Ja opłacam studia i w sumie żyje z pokera i bukmacherski, na razie nie mam rodziny i nie prędko będę miał, więc dużo nie potrzebuje. Skończę studia, pójdę do normalnej pracy, a przynajmniej taką mam nadzieję. Gram mało i w sumie tylko wtedy kiedy potrzebuję kasy, lub wtedy gdy jest naprawdę interesujący turniej, raczej płatne chociaż freerolle też czasami. Nie przeszkadza mi to, nie czuję żebym był hazardzistą, nigdy nie wpłacałem swojej kasy jak większość ludzi tutaj.
Co lubię w tym wszystkim ? Nocne sesje z kubkiem kawy, radość po dobrym blefie. Kiedyś byłem bardziej nerwowy ale opanowałem to wtedy kiedy po bolesnej(oj, bardzo bolesnej) porażce prawie wyrzuciłem monitor przez okno :-D
Poker uczy cierpliwości, dążenia do celu. Może kiedyś się spotkamy przy stole.
Ale też sami popatrzcie jak to wszystko się dziwnie toczy, ile ludzi już gra, a ilu jeszcze zacznie, kto by pomyślał kilka lat temu, że coś takiego powstanie. Chodzi mi tutaj o wszystkie kasyna, buki, poker roomy.
Ten cały hazard ma w sobie też jakiś urok, no i laski na to lecą hehe.
Dobra końce mój nudnawy wywód, mam nadzieję, że dotrwaliście do końca.
Pzdr.

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Ok to wypowie sie ktos kto stracil duzo na tym interesie !!
Stracilem 2 tys, jeszcze za nim sie nauczylem grac to gralem na tzw pale i tracilem co popadnie i dalej wplacalem i wplacalem az zabraklo kasy na wplacanie!!
Tak Wiec Uwazam Sie Teraz Za Dobrego Gracza Lecz Niestety Juz Nie Ma Co Wplacac
Smutne Ale Prawdziwe. Za Niedlugo Sie Biore Za Jakies FR I Trzeba BEdzie Odrobic To !

S 0

siwariusz

Użytkownik
Rozpocząłem swoja przygodę z pokerem jakies 5 miesięcy temu. Nigdy nie wpłacałem zadnej kasy, obracałem tylko tym co wczesniej udało mi się wygrac. Zaczynałem od gry we freerollach organizowanych prze rózne fora internetowe, wygrywałem nie raz i to nie małe sumy lecz najczęsciej wszystko puzniej wtopiłem, gdybym nie grał za wygrana kase to byłbym na bardzo duży plus, a takto jestem cały czas na zero wygram cos potem to wtopie, ale nie mam sobie tego na złe człowiek cały czas się uczy i mysle ze jeszcze przyjdzie pora na wypłacenie jakiejs porzadnej sumki.

ficklash 0

ficklash

Użytkownik
haha no pokerek wciąga niemiłosiernie ale jak juz mówili poprzednicy trzeba podchodzić do tego z dystansem i opanowaniem. Cierpliwośc to jedna z najważniejszych cech dobrego pokerzysty. Na on-linowych turniejach każdy jest równy o ile nie widzimy przeciwnika i jego mowy ciała. A blefować kartami na stole nie zawsze jest latwo. Ja ostatnio coraz częściej gram z bratem i kumplem w pokera z wpisowym 10LN (czyli w puli jest 30PLN).
Oczywiście winner takes all ???? Mówię wam to odpiero frajda jak widzisz minę tego którego wlasnie spasował z lepszym ukladem a ty pokazesz mu karty tak dla frajdy. Ogólnie poker to sport dla wszystkich polecam tym którzy jeszcze go nie posmakowali.

Do góry Bottom