>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Co to znaczy?

Status
Zamknięty.
E 0

edwar

Użytkownik
Cześć. Możecie mi powiedzieć co znaczy:

GOŚĆ WYGRA ZWROT
PODWÓJNA SZANSA
HANDICAP (kilka jego rodzajów)

W tej ofercie Toto-Mixa?

dani88 30

dani88

Użytkownik
1 Jeśli goście wygrają ty wygrałeś jeśli zremisują zwracają Ci kase jeśli wygrają gosp.przegrałeś
2 No to granie z &quot;podpórką&quot; czyli 1X zwycięstwo lub remis gosp. lub X2 remis lub zwycięstwo gości
3Handicap

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W Totolotku podwójna szansa oznacza typ na (1-x-2) albo w 1/2 albo w FT, czyli np. typ 1 oznacza tu prowadzenie gospodarzy w 45 min. ale mecz mogą przegrać lub też w 1/2 może być remis lub przegrywanie gospodarzy, ale mecz w FT wygrają.
P.s: @Edwar, dlaczego samodzielnie sobie tego nie możesz sprawdzić na stronie Totolotka?
Bo od tego należy zaczynać, a nie od zadawania tak elementarnych pytań...
http://totolotek.pl/totomix/oznaczenia/
.

E 0

edwar

Użytkownik
1 Jeśli goście wygrają ty wygrałeś jeśli zremisują zwracają Ci kase jeśli wygrają gosp.przegrałeś
Nie rozumiem jaką kasę mają mi zwracać? Którą kasę, co za kasę? Ile i z czego?

2 No to granie z &quot;podpórką&quot; czyli 1X zwycięstwo lub remis gosp. lub X2 remis lub zwycięstwo gości
Nie, no jak to? Przecież mogę wybrać 10 lub 02. I te zapisy to oznaczają. Ale OPRÓĆZ tych zapisów jest właśnie to o co pytam.

Podwójna szansa tam oznacza że w meczu w którejś z połów będzie wygrana gospodarzy, remis lub wygrana gości.
Jak może być w ogóle zdarzenie, że w meczu w którejś z połów będzie wygrana gospodarzy, remis lub wygrana gości.
To chyba oczywiste, że każde spotkania rozpoczyna się remisem, nie? Taki jest wynik, gra się od zera. To jak mogę zagrać takie zdarzenie?

W Totolotku podwójna szansa oznacza typ na (1-x-2) albo w 1/2 albo w FT, czyli np. typ 1 oznacza tu prowadzenie gospodarzy w 45 min. ale mecz mogą przegrać lub też w 1/2 może być remis lub przegrywanie gospodarzy, ale mecz w FT wygrają.
Chodzi o to, że jak postawię na &quot;1&quot; to gospodarze w meczu musza prowadzić wynikiem abym coś wygrał? Czyli jak w FT dałej &quot;1&quot; w tej PODWÓJNEJ SZANSIE to znaczy, że wygrywam gdy gospodarze strzelą gola w 80 minucie, ale jak dostaną trzy bramki do końca meczu i ostatecznie przegrają to ja i tak wygrałem?

Efi8 - ale ja nie rozumiem tego co oni tam piszą. I dlatego Was pytam, tu.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Twoja kase, Duża kase, Wygraną kase :grin:
W tym powyższym wypadku zwracają tylko kasę postawioną - jeśli to zdarzenie było grane jako singiel, a w przypadku gry na ako lub w systemach, będzie to rozliczone z kursem 1
@Edwar&gt;&gt;&gt; napisałeś:
&quot;Chodzi o to, że jak postawię na &quot;1&quot; to gospodarze w meczu musza prowadzić wynikiem abym coś wygrał? Czyli jak w FT dałej &quot;1&quot; w tej PODWÓJNEJ SZANSIE to znaczy, że wygrywam gdy gospodarze strzelą gola w 80 minucie, ale jak dostaną trzy bramki do końca meczu i ostatecznie przegrają to ja i tak wygrałem?&quot;
Podwójna szansa to w Totolotku zakład na to, która z 2 drużyn osiągnie do przerwy więc po 45 minutach lub na koniec meczu, więc po 90 minutach - jeden z 3 możliwych wyników: 1-x-2.
Więc nie grasz inaczej jak typowaniem łącznym: albo w HT albo w FT
Zatem jeśli zagrasz np. na remis , to zakład będzie wygrany obojętnie czy ten remis będzie po 45 minutach czy też po 90 minutach.
Identycznie będzie z typowaniem opcji na wygraną lub porażkę gospodarzy - bo jeśli w tym podwójnym typowaniu ( bo albo w HT albo w FT ) wystąpi meczowa &quot;1&quot; lub &quot;2&quot; to zakład jest wygrany.
Teoretycznie więc może zdarzyć się tak, że grając tę P.SZ. na &quot;1&quot; gospodarze mogą wygrać 1-0 w HT i przegrać mecz 1-3, ale zakład na &quot;1&quot; w trybie Podwójnej Szansy będzie wygrany, bo wygrali do przerwy (w czasie HT) .
.

E 0

edwar

Użytkownik
W tym powyższym wypadku zwracają tylko kasę postawioną - jeśli to zdarzenie było grane jako singiel, a w przypadku gry na ako lub w systemach, będzie to rozliczone z kursem 1
Jeśli więc stawiam na gospodarza i on wygra to wygrywam kase, jeśli gospodarz zremisuje to wtedy wygrywam tyle pieniędzy za ile postawiłem kupon. A jak gospodarz przegra to wiadomo - przegrywam. Tak czy nie? No ale jak to ma się do rzeczy kiedy na kuponie mam kilka zdarzeń i w tym własnie to ze &quot;zwrotem&quot;?

Teoretycznie więc może zdarzyć się tak, że grając tę P.SZ. na &quot;1&quot; gospodarze mogą wygrać 1-0 w HT i przegrać mecz 1-3, ale zakład na &quot;1&quot; w trybie Podwójnej Szansy będzie wygrany, bo wygrali do przerwy (w czasie HT) .
No to to rozumiem.

Ale tego co wcześniej pisałeś to nie rozumiem więc proszę o jeszcze jedno wyjasnienie tego:
Podwójna szansa to w Totolotku zakład na to, która z 2 drużyn osiągnie do przerwy więc po 45 minutach lub na koniec meczu, więc po 90 minutach - jeden z 3 możliwych wyników: 1-x-2.
Ale remis to jest wynik korzystny dla obu drużyn a nie tylko dla jednej przecież.

Więc nie grasz inaczej jak typowaniem łącznym: albo w HT albo w FT
Jakim &quot;typowaniem łącznym&quot;? Nie rozumiem nadal co to znaczy &quot;typowanie łączne&quot;.

----------

Ta &quot;podwójna szansa&quot; to wskazanie która drużyna chociaż raz wyjdzie na prowadzenie w całym meczu, albo w pierwszej połowie? Tak czy nie?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Po raz ostatni piszę w tej sprawie, bo już dawno w kolejnych Twoich pytaniach są przekroczone granice ludzkiego braku inteligencji - głupotą zwane, a których w żaden sposób nie można wytłumaczyć jedynie brakiem doświadczenia w bukmacherce...
W Totolotku zakład &quot;podwójna szansa&quot; to typowanie łączne, gdyż odnosi się w jednym wybranym typie &quot;1&quot; &quot;x&quot; lub &quot;2&quot; - do obu części meczu piłkarskiego i jego trafne wytypowanie co do rozstrzygnięcia (albo na moment gwizdka sędziego kończącego 1. połowę albo na moment gwizdka kończącego cały mecz ) daje wygraną.
Np. gracz zawierając zakład na podwójną szansę typował &quot;x&quot; jako jedno z rozstrzygnięć ( HT lub FT ) w meczu drużyny A i B - i boiskowy wynik w HT to 0-1 a wynik końcowy FT to 1-1.
Taki zakład jest wygrany, gdyż w 1z2 możliwości w ramach zakładu na podwójną szansę był wynik remisowy.
..........
Ta &quot;podwójna szansa&quot; to wskazanie która drużyna chociaż raz wyjdzie na prowadzenie w całym meczu, albo w pierwszej połowie? Tak czy nie?
...........
Nie, bo nie ma tu żadnego znaczenia &quot;która drużyna chociaż raz wyjdzie na prowadzenie w całym meczu, albo w pierwszej połowie&quot; itd.- a jedynie jakim wynikiem zakończy się ta pierwsza połowa lub cały mecz.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Cytat: Ta &quot;podwójna szansa&quot; to wskazanie która drużyna chociaż raz wyjdzie na prowadzenie w całym meczu, albo w pierwszej połowie? Tak czy nie? Cytat: Napisał Josef39 -&gt; Nie ,na koniec pierwszej połowy lub na koniec meczu. A co ja niby napisałem?
Wyjść na prowadzenie można kilka razy w ciągu całego meczu a mimo to nie prowadzić po połowie lub na koniec meczu.Obawiam się że Edi ma jednak rację i proponuję Lotto bo tam są prostsze zasady.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom