Nie rozumiem jaką kasę mają mi zwracać? Którą kasę, co za kasę? Ile i z czego?1 Jeśli goście wygrają ty wygrałeś jeśli zremisują zwracają Ci kase jeśli wygrają gosp.przegrałeś
Nie, no jak to? Przecież mogę wybrać 10 lub 02. I te zapisy to oznaczają. Ale OPRÓĆZ tych zapisów jest właśnie to o co pytam.2 No to granie z "podpórką" czyli 1X zwycięstwo lub remis gosp. lub X2 remis lub zwycięstwo gości
Jak może być w ogóle zdarzenie, że w meczu w którejś z połów będzie wygrana gospodarzy, remis lub wygrana gości.Podwójna szansa tam oznacza że w meczu w którejś z połów będzie wygrana gospodarzy, remis lub wygrana gości.
Chodzi o to, że jak postawię na "1" to gospodarze w meczu musza prowadzić wynikiem abym coś wygrał? Czyli jak w FT dałej "1" w tej PODWÓJNEJ SZANSIE to znaczy, że wygrywam gdy gospodarze strzelą gola w 80 minucie, ale jak dostaną trzy bramki do końca meczu i ostatecznie przegrają to ja i tak wygrałem?W Totolotku podwójna szansa oznacza typ na (1-x-2) albo w 1/2 albo w FT, czyli np. typ 1 oznacza tu prowadzenie gospodarzy w 45 min. ale mecz mogą przegrać lub też w 1/2 może być remis lub przegrywanie gospodarzy, ale mecz w FT wygrają.
Twoja kase, Duża kase, Wygraną kase :grin:Nie rozumiem jaką kasę mają mi zwracać? Którą kasę, co za kasę? Ile i z czego?
W tym powyższym wypadku zwracają tylko kasę postawioną - jeśli to zdarzenie było grane jako singiel, a w przypadku gry na ako lub w systemach, będzie to rozliczone z kursem 1Twoja kase, Duża kase, Wygraną kase :grin:
Jeśli więc stawiam na gospodarza i on wygra to wygrywam kase, jeśli gospodarz zremisuje to wtedy wygrywam tyle pieniędzy za ile postawiłem kupon. A jak gospodarz przegra to wiadomo - przegrywam. Tak czy nie? No ale jak to ma się do rzeczy kiedy na kuponie mam kilka zdarzeń i w tym własnie to ze "zwrotem"?W tym powyższym wypadku zwracają tylko kasę postawioną - jeśli to zdarzenie było grane jako singiel, a w przypadku gry na ako lub w systemach, będzie to rozliczone z kursem 1
No to to rozumiem.Teoretycznie więc może zdarzyć się tak, że grając tę P.SZ. na "1" gospodarze mogą wygrać 1-0 w HT i przegrać mecz 1-3, ale zakład na "1" w trybie Podwójnej Szansy będzie wygrany, bo wygrali do przerwy (w czasie HT) .
Ale remis to jest wynik korzystny dla obu drużyn a nie tylko dla jednej przecież.Podwójna szansa to w Totolotku zakład na to, która z 2 drużyn osiągnie do przerwy więc po 45 minutach lub na koniec meczu, więc po 90 minutach - jeden z 3 możliwych wyników: 1-x-2.
Jakim "typowaniem łącznym"? Nie rozumiem nadal co to znaczy "typowanie łączne".Więc nie grasz inaczej jak typowaniem łącznym: albo w HT albo w FT
Nie ,na koniec pierwszej połowy lub na koniec meczu.Ta "podwójna szansa" to wskazanie która drużyna chociaż raz wyjdzie na prowadzenie w całym meczu, albo w pierwszej połowie? Tak czy nie?
Ta "podwójna szansa" to wskazanie która drużyna chociaż raz wyjdzie na prowadzenie w całym meczu, albo w pierwszej połowie? Tak czy nie?
A co ja niby napisałem?Nie ,na koniec pierwszej połowy lub na koniec meczu.
Wyjść na prowadzenie można kilka razy w ciągu całego meczu a mimo to nie prowadzić po połowie lub na koniec meczu.Obawiam się że Edi ma jednak rację i proponuję Lotto bo tam są prostsze zasady.Cytat: Ta "podwójna szansa" to wskazanie która drużyna chociaż raz wyjdzie na prowadzenie w całym meczu, albo w pierwszej połowie? Tak czy nie? Cytat: Napisał Josef39 -> Nie ,na koniec pierwszej połowy lub na koniec meczu. A co ja niby napisałem?