>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Co to oznacza...

Status
Zamknięty.
crazysam 0

crazysam

Użytkownik
Dopiero zaczynam swoją zabawę z bettingiem i na stronie expekt.com spotkałem się z kilkoma obcymi mi nazwami/typami/stwierdzeniami, oto one:

Najlepszy z 7 - no właśnie... jaki to rodzaj zakładu, co on oznacza?
Wybrani pitchers XXX - YYY - j/w

W sumie to na razie tyle - jak pojawią się nowe pytania będę używać tego tematu ????

z góry dzięki za pomoc

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Najlepszy z 7 - no właśnie... jaki to rodzaj zakładu, co on oznacza?
Wybrani pitchers XXX - YYY - j/w
O pitcherach już kolega Ci napisał. Są to przewidywani miotacze, którzy mają wystąpić w meczu. A my już znamy ich przed meczem. To tak jakby znać skład kadry na mecz piłki nożnej na dzień przed meczem.
A najlepszy z 7 to mogę się domyślać, że chodzi o zakład na hokej. A dokładnej ligę hokejową USA i Kanady- NHL. Odbywają się obecnie palyoffy. Chyba wiesz co to playoffy ????
Dwie drużyny grają ze sobą mecze. Do kolejnej rundy awansuje ekipa która wygra jako pierwsza 4 mecze. Czyli maksymalnie można rozegrać 7 meczów. Dlatego zakład tak się nazywa &quot;Najlepszy z 7&quot;- &quot;best of seven&quot;. Czyli po prostu kto awansuje. Tak jak w piłce Liga Mistrzów gra się 2 spotkania. Można zagrać kto awansuje.
Trochę się rozpisałem...
Jak zaczynasz to mała rada. Jak czegoś do końca nie rozumiesz to lepiej tego nie graj :spokodfhgfh:
Powodzenia
Pozdr.
Vader

crazysam 0

crazysam

Użytkownik
Dzięki wielkie za odpowiedzi ???? Na prawdę sporo mi pomogły (wiem, żeby tego nie tykać ???? ). Chyba zostanę póki co przy piłce kopanej i koszu ????

crazysam 0

crazysam

Użytkownik
Jeszcze gdyby ktoś miał ochotę i czas mi wytłumaczyć jak krowie na rowie o co chodzi z tymi handicapami.

p.s. best of 7 tyczyło się NBA ;)

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
handicapy to taka jakby pomoc(albo utrudnienie ;P)dla ktorejs druzyny ;]
Najłatwiej chyba wytłumaczyć na NBA
Przypuśćmy że mamy handicap -8.5/+8.5
Chodzi o to że drużyna gości dostaje od bukmacherow na start 8.5 punkta.
Wynik prawdziwy meczu jest przypuśćmy 90-85 . Mecz wygrała drużyna gospodarzy ale jeśli postawiliśmy z handicapem na drużynę gości to wygraliśmy ponieważ 90-85+8.5 = 90-93.5
Rozumiesz? ;]

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jeszcze gdyby ktoś miał ochotę i czas mi wytłumaczyć jak krowie na rowie o co chodzi z tymi handicapami.
p.s. best of 7 tyczyło się NBA ;)
Już wcześniej kolega Ci napisał ????
Generalnie to taki margines wyniku.
Np. mecz kosza.
Anwil - Prokom.
typy; -5.5/ +5.5
Jeśli zagrasz -5,5 Anwil to oznacza, że Anwil musi wygrać co najmniej 6 punktami bo inaczej TY przegrywasz.
Jeśli zagrałeś +5.5 Prokom. To oznacza, że Prokom może przegrać 5 punktami i TY nadal wygrywasz.
Jak masz jeszcze jakieś problemy to wpisuj frazę np. &quot;handicap&quot; w http://www.google.com tam bankowo coś znajdziesz.
Powodzenia
Pozdr.
Vader

W 0

world

Użytkownik
Dopiero zaczynam swoja przygode z bugiem i mam maly problem.:-?

Mam pytanie odnosnie handicap&#39;ow. Nie zabardzo rozumiem jak wyglada obstawianie na nie zakladow. Jako handicap rozumiem &quot;+/-&quot; punkty na sam poczatek gry.

Zalozmy ze mamy cos takiego:

Jak mam rozumiec (0:1) spotkalem sie rowniez z (1:0)???

Jesli uwazam ze druzyna FC Nürnberg wygra wynikiem np. 2:1 lub 1:0 lub zremisuje to wybieram zaklad o kursie 3.05 ???

Z góry dziekuje za pomoc

crazysam 0

crazysam

Użytkownik
O ile dobrze to wszystko zrozumiałem powinno wyglądać to w ten sposób:

Masz handicap 0:1 na Arminie. Najprościej zrozumieć to w ten sposób, że Arminia na starcie meczu ma jedną bramkę przyznaną więcej. Mecz nie zaczyna się od 0:0 tylko od 0:1. I teraz dla przykładu Nurymbergia strzela bramkę i w meczu jest wynik 1:0, ale po dodaniu handicapu (jedna bramka dla Armini) mamy już remis i takie tez obstawienie (X) wygrywa. Jeszcze inaczej: gdyby mecz zakończył się wynikiem 0:0 na boisku to po dodaniu właśnie tej jednej bramki dla Armini wygrywałby kurs 2.

chlorek_potasu1 11

chlorek_potasu1

Użytkownik
Dopiero zaczynam swoja przygode z bugiem i mam maly problem.:-?
Mam pytanie odnosnie handicap&#39;ow. Nie zabardzo rozumiem jak wyglada obstawianie na nie zakladow. Jako handicap rozumiem &quot;+/-&quot; punkty na sam poczatek gry.

Zalozmy ze mamy cos takiego:

Jak mam rozumiec (0:1) spotkalem sie rowniez z (1:0)???
Jesli uwazam ze druzyna FC Nürnberg wygra wynikiem np. 2:1 lub 1:0 lub zremisuje to wybieram zaklad o kursie 3.05 ???
Z góry dziekuje za pomoc
kurs 3.05 czyli 1 jest w przypadku gdy FC Nürnberg musi wygrac co najmniej 2 bramkami lub wiecej ????
handi X - oznacza ze FC Nürnberg wygra jednobramkowa przewaga.. wtedy wygrywasz, jezeli pada remis przegrywasz
typ na 2- oznacza to Arminia musi zremisowac lub wygrac wtedy wygrywasz ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom